![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:05 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יותר מחצי מישראל התחסנו מהקורונה ,והקורונה מתחלשת והכל .אבל האם לדעתכם היא מתחלשת בגלל החיסונים ,או בגלל ששמרנו על ההנחיות.
האם לדעתכם חיסונים באמת עוזרי להנצל ממחלות מסוכנות. או שמה הם לא. השאלות לדיון: האם אתם מתחסנים? (לא חייב לקורונה ) מה דעתכם על חיסונים? האם לדעתך חיסונים הם רק מסכנים? עוד דברים בנושא דיון פורה ומהנה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:06 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אתם מתחסנים? (לא חייב לקורונה )
כן מה דעתכם על חיסונים? זאת המצאה ממש חשובה שמונעת מוות האם לדעתך חיסונים הם רק מסכנים? ברור שלא הם מונעים מוות -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:18 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לרוב הדברים כן, לקורונה לא מה דעתכם על חיסונים? לדעתי הם יעילים ומצילים אבל יש סוגים של חיסונים שמשנים גנטיקה ולדעתי זה לא חיסונים טובים. האם לדעתך חיסונים הם רק מסכנים? ממש לא עוד דברים בנושא נו טהינג --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:34 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אתם מתחסנים (לא חייב לקורונה)? כן. לא לקורונה.
מה דעתכם על החיסונים? אמנם הם מונעים ממוות, אך יש כאלה שהחיסון גורם להם נזק בגוף, או שיכול להמית בעצמו. האם לדעתך חיסונים הם רק מסכנים? הם לא מסכנים. אבל חיסון חדש שלא כל כך מכירים (אפילו שזה נמצא כבר כמה חודשים), יכול לגרום לנזקים. עוד דברים בנושא: גם בוואטצאפ של המשפחה המורחבת שלי יש דיון על החיסונים, וכל אחד מביא בעד או נגד החיסון. כל הודעה שם זה מחקרים למה כדאי להתחסן או למה לא כדאי, וכו'... -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 22:12 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אכן כן, ובקרוב אתחסן גם נגד הקורונה. מה דעתכם על חיסונים? אנשים טובים, אי אפשר שלא לאהוב אותם. מתלבשים יפה. האם לדעתך חיסונים הם רק מסכנים? אם הם היו רק מסכנים או מסכנים ברמה קריטית אני מניח שלא הייתי פה לספר את זה, אז לא. ממש לא. עוד דברים בנושא: אם אני אתחסן אני אהפוך לטיטאן? -------------------- ארן יגארררררררררר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 9 2021, 09:45 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 9 2021, 15:57 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי זה נושא קצת רחב כי יש חיסונים בנפרד וחיסוני קורונה שהם בכלל נושא בפני עצמו.
כאילו, החיסונים לקורונה כן חשובים ואני כן התחסנתי את שני החיסונים ועכשיו באמת רואים שזה עוזר והקורונה בדעיכה שזה דבר טוב. אבל לא יודעים הרבה על ההשפעות שיהיה לגוף שזאת בעיה, מה יקרה לאנשים עוד כמה שנים מעכשיו, איזה תופעות לוואי עלולות להישאר בגוף? כי חיסונים לוקחים זמן לאישור ובדיקות ופה פשוט חילקו את החיסונים כמה שיותר מהר. חיסונים רגילים נגעד לשפעת וכל מיני מחלות אחרות אני לא עושה כי אני לא מאמין בחיסונים. הטבע מספק לנו את כל התרופות הטבעיות שאנחנו צריכים, להתחסן כל חורף לשפעת זה לא מה שיעשה לנו טוב כל שנה מחדש. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |