![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 13 2021, 21:26 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: טום ואנדרולו רידל
בית:סלית'רין סטטוס דם: חצוי דם מצב לימודים: אומרים שהיה אחד התלמידים הטובים ביותר שהיו אופי:רולינג תיארה את וולדמורט כ"הקוסם המרושע ביותר מזה מאות שנים" וולדמורט לא היה זקוק לחמלה או ידידות אנושית, ולא היה מסוגל לתפוס מהי חיבה או אהבה כלפי מישהו אחר. וולדמורט האמין כי הוא נעלה בהשוואה לכל מי שמסביבו, עד כי לעיתים הוא מתייחס אל עצמו בגוף שלישי. רולינג התייחסה לכך ואמרה כי וולדמורט הוא "ממש תאב כוח. גזען, באמת". רולינג אמרה שלו היה וולדמורט מביט בראי של ינפתא הוא היה רואה "את עצמו, בעל כוח עצום ונצחי. זה מה שהוא רוצה". רולינג אמרה גם כי העובדה שוולדמורט נולד תחת השפעתו של שיקוי אהבה (שניתן על ידי אמו לאביו) קשורה לחוסר היכולת שלו להבין אהבה יכולות וכישורים קסומים: לאורך כל הסדרה מדגישה רולינג כי וולדמורט הוא קוסם אופל חזק מאוד, חכם וחסר רחמים. אחת מתכונותיו הידועות היא יכולת גבוהה בביאור ובהלטת הכרה,וולדמורט היה אחד הקוסמים היחידים המסוגלים לעוף ללא תמיכה כלשהי, ועשה זאת לראשונה במרדף אחרי הארי בתחילת הספר השביעי. כמו כן, הוא היה בעל יכולת לדבר בשפת הנחשים (לחשננית), אותה ירש מאבי אבותיו סלזאר סלית'רין. ילדותו:טום גדל בבית היתומים כילד מנודה, וכל שאר הילדים פחדו ממנו- כנראה שכבר אז היה משתמש נגדם בקסמים. בספר השישי (הארי פוטר והנסיך חצוי הדם) הארי ודמבלדור יוצאים לחפש הורקרוקס הנמצא במערה שבה נהג טום להתעלל בילדי בית היתומים. טום רידל היה בן אדם נורא ופעם אחת בטיול של בית היתומים הוא לקח שניים למערה וכך הם כבר לא יצאו כמו שהם היו. הגלוי על היותו קוסם: "אני יכול לעשות הרבה דברים למשל: לגרום לדברים לזוז בלי לגעת בהם. אני יכול לגרום לבעלי חיים לעשות מה שאני רוצה בלי לאלף אותם. אני יכול לגרום לכך שדברים רעים יקרו לאנשים שרעים אלי. אני יכול לגרום לה להיפגע אם אני רוצה. ואני גם יכול לדבר עם נחשים. הם מוצאים אותי, הם לוחשים לי" וולדמורט הובס על ידי הארי בספר שבע והפעם מת באמת קישור לתמונה https://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/t...ermortimage.jpg ולעוד תמונה https://sites.google.com/site/everythingonh...t=400&width=400 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2021, 21:40 PM
|
||
![]() מוגל |
אין פה כלום תוסיף משהו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2021, 20:44 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
ממש יפה זה נראה מושקע...
-------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 18 2021, 09:16 AM
|
||
![]() מוגל |
התמונה היא של וולדמורט ולא של טום רידל (תשנה גרוס)
-------------------- אני ממש אשמח אם תביאו חרמשים!! (רק אם לא חסר לכם>_o)
אני אשמח לקבל יותר מ100 כתבתי פיקצר אשמח אם תקראו אותו כאן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 12:40 PM
|
||
![]() מוגל |
זה אותו אדם
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 17:33 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון, זה טוב אבלהייתי מוסיף עוד מידע
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 25 2021, 17:30 PM
|
||
![]() מוגל |
סיקור מדהים
|
|
פורסם ב: May 26 2021, 21:31 PM
|
||
![]() מוגל |
ממש יפה זה נראה מושקע
|
|
פורסם ב: May 27 2021, 15:30 PM
|
||
![]() מוגל |
ממש יפה
|
|
פורסם ב: Jun 2 2021, 16:27 PM
|
||
![]() מוגל |
התקשורת השמאלנית אולי לא תגיד לכם אבל הארי פוטר הווינר עומד לנצח את איראן בישיבה! הארי פוטר יכול לנצח בסוליטר עם 18 קלפים בלבד
|
|
פורסם ב: Jun 17 2021, 07:15 AM
|
||
![]() מוגל |
לא אוהב את וולדמורט
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:12 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוז וולדמורט!
מזל שמתת! ותישאר שם באבדון! -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |