![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 16 2021, 13:57 PM
|
||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמת או חובה פעילות שלום לכם משתמשים ומשתמשות אהובים שלי! כיף לראות שנכנסתם לפעילות הנחמדת הזאת (אבל שלא תטעו, להכנס זה לא מספיק. צריך גם להשתתף.) אז מה שלומכם? איך החיים בצל האזעקות? כאילו שאת לא חיה באזעקות. בכל אופן, מה עושים פה? אני אתעלם בסטייל מהתשובה שלכם ואגש ישר לעניין של מה עושים פה. אז ככה, אני מניחה שכולכם מכירים את המשחק אמת או חובה? אבל לא אלו מאיתנו שאולי לא מכירים, אל דאגה אני אתן לכם הסבר קצר מפי ויקפדיה.
תודה לויקיפדיה. ובכן, אחריי שכולנו יודעם איך משחקים אמת או חובה, הגיע הזמן להסביר לכם איך נשחק אמת או חובה פה, בפורטל. אז בשלב הראשון כל אחד מכם ימלא את הטופס שאני אצרף בהמשך ויספר לנו מה הוא בוחר, אמת או חובה. לאחר מכן אני אערוך לכם את הטופס ויתן לכם שאלה שעליה תצטרכו לענות בכנות במידה ובחרתם אמת. ומשימה לבצע במידה שבחרתם חובה. אחרי שנתתי לכם שאלה או משימה, במידה ובחרתם אמת, אתם עורכים את הטופס עם התשובה לשאלה. ובמידה ובחרתם חובה אתם ממלאים אחר המשימה ומקשרים את ביצוע המשימה. במידה וזו לא משימה הניתנת לקישור, כתבו כי בצעתם אותה, ועכשיו, אחרי שכולנו יודעים מה הולך להיות פה. אפשר כבר להתחיל להשתתף, אז הנה לכם טופס:
שימו לב, מותר להשתתף בפעילות עד 3 פעמים. מהרו להשתתף, הפעילות תהיה פתוחה שבוע בדיוק ! וכמובן שיש גם תגמול, על כל 'שאלה שתענו עליה בכנות תקבלו 30 חרמשים אמיתיים. ועל כל חובה שתמלאו תקבלו 50 חרמשים מחוייבים. אז יאללה, לרוץ להשתתף! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 16 2021, 13:59 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רינג, רינג!
אמת או חובה?: אמממממ, אמת! שאלה/ משימה: מה אתה שם בסנדוויץ' האהוב עלייך? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: שוקולד נוטלה? נראה לי ![]() הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הידד! הודעה זו נערכה ע"י רינג ב May 16 2021, 14:18 PM -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 13:59 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: יעל, לילי אולדרין
אמת או חובה?: בחירה קשה. מצד אחד אני רוצה חובה, אבל אם תטילי עליי לפתוח סיקור או משהו בסגנון לא יהיה לי כוח. אז נלך על אמת שאלה/ משימה: מה הדבר הכי טוב שרכשת בשלב כלשהו? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: וואי זה מוזר ממש אבל ערכת יצירה להכנת כלבלבים עשויים מפונפוני צמר זה נשמע מטופש אבל הם יצאו ככ חמודיםםם ![]() הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: גרנולההההה ![]() הודעה זו נערכה ע"י לילי אולדרין ב May 16 2021, 14:07 PM -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:00 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:
אמת או חובה?: אמת שאלה/ משימה: תן את שם שלושת האתרים שבהם אתה מבקר הכי הרבה. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: א. הפורטל ב. יוטיוב ג. דיסקורד הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י מלכת הכינויים הנצחית ב May 16 2021, 14:17 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:00 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:נטע- מיס פרגרין
אמת או חובה?:אמת במידה ובחרתם חובה אתם מתחייבים לעשות אותה. שאלה/ משימה: אם היית בלתי נראה מה הדבר הראשון שהיית עושה? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: אני הייתי עושה שטויות לאנשים הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י מיס פרגרין ב May 16 2021, 14:07 PM -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:02 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: נטע, נטעפצניק
אמת או חובה?: במידה ובחרתם חובה אתם מתחייבים לעשות אותה. אמת:) אני אוהבת אמת... שאלה/ משימה:מה גורם לך למבוכה? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה:האמת? לא הרבה. בעיקר כשמחמיאים לי הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: כןןן גרנולה הודעה זו נערכה ע"י נטעפצניק ב May 16 2021, 14:08 PM -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:04 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נערך לכולם.
סופי, לא כתבת מה בחרת ולכן לא ערכתי לך. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:05 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: Dark magic,
אמת או חובה?: אמת שאלה/ משימה: במקרה שהיית הבן אדם הכי חזק, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: מרים את הספה בסלון ומנקה מתחת את מה שקסם עשתה >< הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: גרנולה עם יוגורטטטט הודעה זו נערכה ע"י Dark magic ב May 16 2021, 15:34 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:05 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רומי, בצד
אמת או חובה?: חובה שאלה/ משימה: חובה עלייך להגיב בכל משחקי הפורומים הפתוחים בפורטל. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: אמ, עשיתי זאת (?) הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י Veronica Lodge ב May 16 2021, 15:09 PM -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:07 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: נעמי בצד
אמת או חובה?: אמת שאלה/ משימה: מהו סוג המוסיקה האהוב עלייך? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: פופ נראה לי? שמץ הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י Uriah Pedrad ב May 16 2021, 14:22 PM -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:07 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:חנה Alien
אמת או חובה?: חובה שאלה/ משימה: חובה עלייך לקשר את האשכול הכי מביך שלך. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...%EC%E4%E2%F0%E4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: גרנולה ![]() הודעה זו נערכה ע"י Alien ב May 16 2021, 14:30 PM -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: עידו, סקוט פילגרים
אמת או חובה?: במידה ובחרתם חובה אתם מתחייבים לעשות אותה. אמת חה חה שאלה/ משימה: מהי העונה הטובה ביותר לפי דעתך? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: מה זה מה זהההה עונה של מה? טוב אני אענה בתור עונות של קיץ חורף תגידי לי אם זה נכון או לא. אז ככה: העונה אהובה עליי היא האביב, לא חם מדי, לא קר מדי, כזה פושר, ולי יש יומולדת בעונה הזאת(היום הולדת שלי זה ב25 ביום שלישי הבא) בקיצ-קצ: זה מזג-אוויר נחמד כזה. הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י Scott pilgrim ב May 16 2021, 14:18 PM -------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:15 PM
|
||
נערך לכוווולם
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:18 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רינג, רינג!
אמת או חובה?: חוווווו, חובה! שאלה/ משימה: עלייך להוסיף לחתימה את המשפט 'תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם' למשך יום שלם. (שים לב שהמשפט צריך להיות בולט לעין) תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הידד! הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 16 2021, 14:46 PM -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:22 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
לא הצליח הודעה זו נערכה ע"י נטעפצניק ב May 19 2021, 21:18 PM -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |