![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:23 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: נעמי בצד
אמת או חובה?: יאללה אני נועזת היום חובה שאלה/ משימה: חובה עלייך לכתוב בנוד משפט מוזר בלי קשר לעולם. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 16 2021, 14:48 PM -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:25 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:
אמת או חובה?: יאללה חובה שאלה/ משימה: חובה עליך לשנות את הסמלש לתמונה הזאת ולהוסיף הסבר בחתימה שזה הדובי שאיתו אתה יושן בלילה למשך יומיים. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: טוב נו הסרתי את הדובי בצאת החג אבל את יכולה לשאול פה הייתי עם הדובי וזה הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודיה את רצינית איתי כאילו הודעה זו נערכה ע"י Jeremy Bearimy ב May 17 2021, 23:04 PM -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:28 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: יעל, THE GIRL ON FIRE
אמת או חובה?: אמתת שאלה/ משימה: ספרי לנו על חלום מעניין שחלמת תזהרי להשמיט פרטים! תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: אז החלום התחיל בתוך ג'ימבורי ליד איפה שאני גרה רק שהתווסף למקום עוד 3 קומות ואז כשירדתי במדרגות לחניה שמתחת לג'ימבורי כדי שיאספו אותי ואת מי שששמרתי עליו שמה, היה במקום חניה משרד ביטחוני והילד שששמרתי עליו כבר לא היה שם ואז המזכיר היה גדול כזה והוא התחיל לרדוף אחריי ואני רצתי ורצתי עד שבסוף הגעתי למקום שחור והמזכיר כבר לא היה במקום מזכיר הייתה מומיה בגובה של המזכיר וצרחתי ואז נגמר החלום . הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: וואו , רציני שסיפרתי יותר ממה שאני מספרת לחברות שלי הודעה זו נערכה ע"י THE GIRL ON FIRE ב May 16 2021, 15:04 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:29 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי חובה
חובה עלייך להגיב עם הבצלצל ![]() הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 16 2021, 14:55 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:38 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבישג
חובה (אני מטלפון אז אין טופס) חובה עלייך לכתוב למישהו רנדומלי בנוד תגובה לא קשורה למה שהוא כתב. https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=11...dpost&p=8892918 הנה הודעה זו נערכה ע"י _פוף_ ב May 17 2021, 21:04 PM -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:43 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: איתיחר, בצל
אמת או חובה?: חובה כמובן. אני דולפין, לא שפן. שאלה/ משימה: חובה עליך תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...8690&showchap=7 הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: וואי מלא זמן לא השתתפתי בפעילות. הודעה זו נערכה ע"י Dolphin ב May 18 2021, 10:24 AM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:47 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+ כינוי: קווין
אמת או חובה?: במידה ובחרתם חובה אתם מתחייבים לעשות אותה. אמת שאלה/ משימה: אתה טיפוס של בוקר או לילה? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: לילה ברור הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י Queen_100 ב May 17 2021, 20:22 PM -------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:57 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: יונתן
אמת או חובה?: חובה. שאלה/ משימה: חובה עליך להגיב באשכול הראשון שנפתח מהרגע שאתה רואה את זה. (במידה והאשכול הראשון שנפתח הוא לא אשכול שמגיבים בו תחכה לאשכול הבא, וכן הלאה.) תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה:https://hportal.co.il/index.php?showtopic=163305&st=0&#entry8893372 הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י גאון הדור ב May 16 2021, 17:42 PM -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 14:58 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: אריאל, מקסוש
אמת או חובה?:חובוש שאלה/ משימה: חובה עלייך לספר לנו על שלושה דברים שאת אוהבת בפורטל. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 16 2021, 15:01 PM -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 15:01 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערכתי לכולםםם
נ.ב. נגמרו לי הרעיונות לחובות אז אתם יותר ממוזמנים לשלוח לי רעיונות בפרטי. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 15:04 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: אור בצד
אמת או חובה?: חובהההההה שאלה/ משימה: עלייך לקשר את ההודעה הראשונה שלך אי פעם באתר. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=8...dpost&p=7103632 חשוב לציין שנרמשתי ב2017 וזה מ2018 הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה:ליטרלי המשחק האהוב עלי הודעה זו נערכה ע"י Cheryl Bombshell ב May 18 2021, 17:54 PM -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 15:06 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבישג
חובה עלייך להכניס לחתימה "אשמח עם תתרמו לי חרמשים" עם המון שגיאות כתיב. הנה http://www.up2me.co.il/imgs/17938441.jpg לא כתבת לכמה זמן אז הרשתי לעצמי להוריד את זה הודעה זו נערכה ע"י _פוף_ ב May 18 2021, 19:50 PM -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 15:08 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: נועםםםם
אמת או חובה?: אמתתתת שאלה/ משימה: תאר את היום הנורא ביותר שהיה לך בחיים. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: גרנולה ![]() הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 18 2021, 17:52 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 15:36 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: Dark magic, שיראל
אמת או חובה?: חובההה שאלה/ משימה: עלייך לכתוב כל אות שיש לה גרסה סופית עם האות הסופית שלך בלפחות 10 תגובות (לדוגמה: םה קורה? שםעתי שאץלך הולך לא רע). תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: תגובה #1 תגובה #2 תגובה #3 תגובה #4 תגובה #5 תגובה #6 הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י Dark magic ב May 18 2021, 21:15 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 16:00 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: ג'יני, ג'יני 337
אמת או חובה?: חובה? שאלה/ משימה: עלייך לפסק היטב את תחומי העניין שלך בפרופיל. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 18 2021, 17:53 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |