![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) 1 2 [3] 4 5 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 16 2021, 17:42 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: יונתן
אמת או חובה?:חובה שאלה/ משימה: לשים את ![]() תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: https://hportal.co.il/index.php?showuser=69795 הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י גאון הדור ב May 18 2021, 18:45 PM -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2021, 18:05 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:
עומר, סמלי קאט אמת או חובה?: במידה ובחרתם חובה אתם מתחייבים לעשות אותה. אמת שאלה/ משימה:מה אתה הכי מצפה לעשות כשתצא לפנסיה? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: אמממממממ ללכת לקאנטרי קלאב כל יום הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י Smelly Cat ב May 18 2021, 19:55 PM -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2021, 22:17 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רינג, רינג!
אמת או חובה?: חובהההההההה שאלה/ משימה: עליך לשלוח מכתב אהבה לנשף אנשי השנה (יש לכלול צילום מסך). תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: https://i.imagesup.co/images2/0__060a3e42f5996f.jpg הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הצילו, אני מאוהב ![]() הודעה זו נערכה ע"י רינג ב May 18 2021, 18:45 PM -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2021, 22:24 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רומי, Veronica Lodge
אמת או חובה?: אמת שאלה/ משימה: מה הדבר שהכי מגעיל אותך? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: שאוכלים פירות בפה פתוח, במיוחד אם זה בננות, זה דוחה אותי ברמות. הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י Veronica Lodge ב May 18 2021, 18:38 PM -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2021, 23:03 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+ כינוי:עלמה, Piper everdeen
אמת או חובה?: אמ... אמת שאלה/ משימה: מה הדבר הכי משפיל שקרה לך ליד אנשים? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה:אז אני בעזרא, וכשהייתי בנטעים (כיתה ג') הייתי כל הזמן רוקדת במסדר, מול כל הסניף. אז כל המדריכים בסניף מכירים אותי, גם מזה וגם מעוד סיבות (לא סיבות יותר טובות מזה...) הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: פיכ גרנולה הודעה זו נערכה ע"י Piper everdeen ב May 18 2021, 18:57 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 00:42 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוזלי הגדול,
חובה חובה עליך להגיב בפרופיל של עצמך תגובה ממש מביכה. הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 18 2021, 17:56 PM -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 09:37 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:אם, בצד
אמת או חובה?: אמת שאלה/ משימה: מה הדבר שאת תעדיפי להתעלף ולא לראות אותו? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: החתול שלי נדרס ![]() הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י SCARLET WITCH ב May 18 2021, 19:37 PM -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 11:52 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תראי מה זה הודיה, הנה אני משתתף עוד שתי פעמים!
שם וכינוי: איתיחר, בצל אמת או חובה?: חובה. שאלה/ משימה: עליך להעליב את עצמך בכל פעם שמישהו אומר את השם שלך בחמשת העמודים הקרובים בנו"ד. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: את יודעת שעשיתי את זה. סליחה ששכחתי לקשר. ): הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: אמת או חובה?: חובה. שאלה/ משימה: לכתוב נאום של לפחות 20 על למה מגיע לך להיות שר הכלכלה הבא של מדינת ישראל. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: אני ראוי להיות שר הכלכלה הבא של מדינת ישראל כי ככה. די לשאול שאלות קשות שלאף אחד אין תשובה להן. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 11:53 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:נטע-מיס פרגרין
אמת או חובה?:חובה במידה ובחרתם חובה אתם מתחייבים לעשות אותה. שאלה/ משימה: עלייך לשלוח לי ה"פ עם רעיונות לחמש חובות. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 18 2021, 18:04 PM -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 12:54 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבישג
חובה חובה עליך להגיב בכל האשכולות בפורום דיבורים שאינם הקפצה (ולא ספאם) ![]() חצופה, לא זורקים אבן לבור ששתית ממנו ![]() אוקיי https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8896538 *תדמייני כאן קישור לתגובה בנו"ד* https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...iew=getlastpost אמממ גם להגיב בנעוצים? הודעה זו נערכה ע"י _פוף_ ב May 18 2021, 19:58 PM -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 17:47 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:האריפוטר האחד והיחיד
אמת או חובה?: אמת שאלה/ משימה: מה הייתה הברכה הנוראה ביותר שקיבלת בשלב כלשהו? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: עברית הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: דייסהההההההההה הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 18 2021, 18:08 PM -------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 17:58 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: בצד אור
אמת או חובה?: חובה שאלה/ משימה: חובה עליך להגיב בפרופיל של החבר.ה הכי טובה שלך בפורטל את כל מה שאת חושבת עליו/ה. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: סוו אין לי מושג מי החבר.ה הכי טוב.ה שלי פה אז פשוט הגבתי בשל שתי האלו שאני מדברת איתו הכי הרבה אנג'וי https://hportal.co.il/index.php?showuser=75011 https://hportal.co.il/index.php?showuser=74447 הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י Cheryl Bombshell ב May 19 2021, 03:14 AM -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 18:02 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רוני, חולמני
אמת או חובה?: חובה אבל אני לא יכולה להתחייב להרוג את נשיא אפגניסטן שאלה/ משימה: עלייך להוסיף לחתימה משפט לא ברור במשך שלושה ימים. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: ההוכחה בחתימה שלי הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: גרנולה עם צימוקים וחלב הודעה זו נערכה ע"י חולמני ב May 18 2021, 18:17 PM -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 18:12 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערכתי לכולכםםם.
![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 18:15 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמי בצד חובה
עלייך לשחזר את החתימה הכי ישנה שלך שאת זוכרת. (במידה ואת לא זוכרת, אני בטוחה שיהיה מי שיעזור לך להזכר.) הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 18 2021, 18:28 PM -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |