![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 17 2021, 13:34 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -קאבר האלבום שם השיר: Let's Go To The Mall,בואו נלך לקניון. מבצעת השיר: Robin Sparkles (cobie smulders), רובין ספרקלס (קובי סמלדרס). לקוח מהאלבום: How I Met Your Music. שנת יציאה: 1993. ז'אנר: פופ. רקע השיר: "בוא נלך לקניון" הוא שיר שכתבו קרייג תומאס וקרטר בייס לסדרת הטלוויזיה "איך פגשתי את אמא" של CBS . את השיר ביצעה השחקנית הקנדית קובי סמולדרס בתפקיד רובין שרבטסקי, בעלת עבר סודי של כוכבת פופ קנדית בגילאי העשרה ואימצה את שם הבמה רובין ספרקלס באותה התקופה. תומאס ובייס במקור העלו את הרעיון ובילו שבועות בפיתוח הסיפור עם הסופר קורטני קאנג. השיר הוצג לראשונה בצורת קליפ מזויף בפרק "התערבות סטירות" ששודר ב -20 בנובמבר 2006, לפני שהשיר יצא דיגיטלית כסינגל ב -4 בספטמבר 2007. אחר כך הופיע השיר באלבום איך פגשתי את המוסיקה (2012). מילים אנגלית Let's go to the mall, everybody! Go! C'mon Jessica, C'mon Tori, Let's go to the mall you won't be sorry. Put on your jelly-bracelets, And your cool graffiti-coat, At the mall havin' fun is what its all about. I haven't done my homework yet...That's okay. And you know how my parents get...Whatever. I don't care 'cause all my friends are gonna be there. Everybody come and play, Throw every last care away! Let's go to the mall... Today! Chloe, mouse, I love it. There's this boy I like, Met him at the food court. He's got hair like Gretzky And he does jumps on his skateboard. I hope he asks me out, Take me to my favorite spot. It'll be just him and me. But don't forget The Robot. Dad says I'm too young to date. Lame. But baby I don't wanna wait. I don't wanna wait. Let's do it. That's okay I'm gonna rock your body anyway. I'm gonna rock your body 'till Canada Day. Everybody come and play Throw every last care away Let's go to the mall... Today. I went to the mall with a couple of friends. I had a whole week's allowance to spend. I want hoop earrings and a Benetton shirt. We came here to shop and we came here to flirt. I turned around and who should I see? Prime Minister Brian Mulroney. He said, "Young lady I don't approve." So I had to get down and bust a tasty move. Hit it Fred...c'mon...let's go to the mall! Let's go to the mall everybody! Everybody come and play Throw every last care away Let's go to the mall... Today. Everybody loves the mall! Everybody come and play Yeah! Throw every last care away I love my hoop earrings. Let's go to the mall... Today. Today. (x32) Let's go to the mall. (x12) עברית: *תרגום שלי בוא נלך לקניון, כולם! בואו! קדימה ג'סיקה, בואי טורי, בוא נלך לקניון לא תצטערו. שימו את צמידי הג'לי שלכם, ומעיל הגרפיטי המגניב שלכם, בקניון כיף זה מה שמסביב. עוד לא הכנתי את שיעורי הבית ... זה בסדר. ואתה יודע איך ההורים שלי מקבלים ... מה שלא יהיה. לא אכפת לי כי כל החברים שלי יהיו שם. כולם בואו ושחקו! זרקו כל דאגה! בוא נלך לקניון... היום! קלואי, מוס, אני אוהבת את זה. יש את הילד הזה שאני מחבבת, פגשתי אותו באזור האוכל. יש לו שיער כמו גרצקי והואקופץ על הסקייטבורד שלו. אני מקווה שהוא יזמין אותי לצאת, ייקח אותי למקום האהוב עלי. זה רק הוא ואני. אבל אל תשכח את הרובוט. אבא אומר שאני צעירה מכדי לצאת איתו. אבל מותק אני לא רוצה לחכות. אני לא רוצה לחכות. בוא נעשה את זה. זה בסדר בכל מקרה אני הולך לגרום לך לרקוד בכל מקרה. אני הולך לגרום לך לרקוד עד יום קנדה. כולם באים ומשחקים זרקו כל טיפול אחרון בוא נלך לקניון... היום. נסעתי לקניון עם זוג חברים. הייתה לי קצבה של שבוע שלם לבזבז. אני רוצה עגילי חישוק וחולצת בנטון. באנו לכאן לעשות קניות ובאנו לכאן לפלרטט. הסתובבתי ואת מי עלי לראות? ראש הממשלה בריאן מולרוני. הוא אמר, "גברת צעירה אני לא מאשרת." אז הייתי צריך לרדת ולפרוץ מהלך טעים. הכה את זה פרד ... בוא ... בוא נלך לקניון! בוא נלך לקניון כולם! כולם בואו ושחקו! זרקו כל דאגה! בוא נלך לקניון... היום! כולם אוהבים את הקניון! כולם בואו ושחקו! כן! זרקו כל דאגה! בוא נלך לקניון... היום! היום. (x32) בוא נלך לקניון. (x12). חוות דעת אישית זה השיר האהוב עלי מכל הסדרה למען האמת. למרות שהוא שיר בלי מסר ברור, הוא עדיין ממכר לגמרי. אני כל הזמן שרה אותו מאז שראיתי את מהפרק בו הוא מופיע, ואני חושבת שזה לא משהו שאמור לקרות לך עם שיר שהוא לא באמת קליט. השיר מצליח לדעתי להעביר לנו את המסר שלמרות שרובין אמריקאית היום, היא עדיין קנדית מבפנים ויש לה דברים שמבהירים את זה, גם בתוך השיר, לדוגמא זה שהיא אומרת Aboot ולא About. השיר הוא לגמרי הסגנון שלי ואני מאוד אוהבת אותו. כל מיני שיטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2021, 19:01 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוואוווו
איזה סיקור מקסיםם גם אני שרה את השיר כל הזמן מהרגע שראיתי את הפרק אבל מי לא? איזה סיקור מהמם על שיר מהמםםם -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2021, 18:25 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך רק עכשיו ראיתי את זה!!!!
שיר מדהים כמובן ורובין ספרקלססס33> וגם כמובן הסיקור מקסים במיוחד!! -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2021, 21:10 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעע
סליחה על הדיליי הקטנטן אז בתור חובבת אפאא, אני חייבת לומר שאני שמחה שעשו סיקור על שיר מקסים שכזה ומה שאני אוהבת בו זה שלמרות שהוא לגמרי פשוט (כאילו, השיר, לא הסיקור, לול) הוא ממש ממכר ואני מתה עליו וסיקור ממש נחמד, אהבתי מאוד את הגיפים ששמת -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |