![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 19 2021, 15:12 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור שיפ|דראסטוריה ![]() תעודת זהות ●שם השיפ: דראסטוריה ●חברי השיפ:דראקו מאלפוי ,אסטוריה גרינגרס ●תאריך לידה דראקו:1980 ●תאריך לידה אסטוריה:1982 ●תאריך מוות דראקו: לא ידוע ●תאריך מוות אסטוריה: 2020 (עקב קללה שעברה במשפחה ,שעברה מלא שנים עד שפגעה בה) ●קאנון או לא: קאנון רקע דראקו: דראקו מאלפוי, כבנו של לוציוס מאלפוי- אוכל מוות בהכחשה. דראקו חונך לשנוא שונים ממנו כלומר- בוגדי דם מוגלגים ובני מוגלגים, הוא למד בהוגוורטס ווהתקבל ישר כשהמצנפת נגעה בראשו לסלית'רין. בזמן לימודיו בהוגוורטס היו לו ''חברים'' או יותר נכון להגיד שפוטים שהם: קראב וגויל, הייתה גם את פנסי פרקינסון שהעריצה אותו בגלוי. הוא זכור מהעלילה בעיקר בתור אויב של הארי פוטר כשהיה בשנתו החמישית דראקו התחיל לצאת אם אסטוריה בסתר. והוא גם הצטרף לפלוגת הפיקוח בראשות אמברידג' בסופה של השנה נתפס אבא שלו לוציוס מאלפוי בקרב על מחלקת המסתורין שבמשרד הקסמים לאחר ניסיון כושל להשיג את הנבואה. וולדמורט שהיה עכשיו אדונו של דראקו הכריח אותו לבצע את משימותיו כדי לשלם על חשבון כשלונות אביו הרבים. בגלל זה דראקו מאלפוי הפך להיות אוכל מוות צעיר ובניגוד לרצונו. בסוף, הוא לא הרג את אלבוס דמבלדור. כמו שהיה אמור. וסנייפ הרג אותו במקומו. כשאסטוריה חשבה שהוא אוכל מוות היא הפסיקה לצאת איתו .והוא ושאר משפחת מאלפוי עברו צד באמצע המלחמה-הקרב על הוגוורטס הוא הרג אוכל מוות ואסטוריה חזרה לצאת איתו ולאחר מכן דראקו מאלפוי התחתן עם אסטוריה גרינגארס ונולד לו בן ששמו סקורפיוס מאלפוי .אסטוריה: אסטוריה נולדה למשפחה שונאי מוגלגים שהם סלית'רינים. אבל היא עצמה לא שנאה בני מוגלגים ,והתמיינה לרייבנקלו. בשנתה השלישית אסטוריה התחילה לצאת אם דראקו ,עד שנתה הרביעית ,כשגלתה שהוא אוכל מוות. אחרי שדראקו הרג אוכל מוות (בקרב על הוגוורטס) היא חזרה לצאת איתו ,והיא התחתנה איתו ונולד להם קרופיוס ![]() רגע זה לא הסוף. אסטוריה כבר לפני שהיא התחתנה אם דראקו ידעה שהיא הולך למות (ממחלה שעברה להם בדם המשפחה שאמורה לפגוע במישהי אחת). וזה פגע דווקא בה . היא מתה בשנת 2020. ממש בקורונה. ![]() אנשים חשבו שאסטוריה התחתנה אם וולדמורט כדי שסקרופיוס יוולד. למרות שזה סתם שטויות. פאנפיק מומלץ על השיפ: דעה אישית: אני ממש אוהב את השיפ הזה. לפני שהכרתי את השיפ חשבתי שדראקו יתחתן אם פנסי ,אבל לא הוא קיבל את אסטוריה . לדעתי הם ממש מתאימים ,וזה ממש מעצבן שרולינג לא הוסיפה את אסטוריה בשבעת הספרים ,רק בשמיני. אז אפשר לאמר שהשיפ הזה חמוד מאוד ואני ממש אוהב אותו. מקווה שאהבתם את הסיקור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 16:41 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אההההה מהמם זה יצא בצורה ממש יפה
-------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 19 2021, 18:57 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2021, 12:56 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, הפאנארט זה פאנארט של דראקו ופנסי ולא אסטוריה ודראקו (או שאני טועה ויש מצב אבל אסטוריה היא רייבנ)
דבר שני, יש עוד ה מ ו ן להוסיף על דראקו (לדעתי לפחות). ודבר שלישי, מה המראה החיצוני שלהם? מה ההיסטוריה שלהם *ביחד*? תמונות של כל אחד מהם בנפרד, פאנארטים שלהם (תאמין לי שלא חסר) וכו וכו כתבת מידע על כל אחד מהם בנפרד, אומנם לא ידוע הרבה אל אסטוריה אבל יש גם הרבה שכן ידוע עליה. אז אתה לא באמת חייב להוסיף ככ הרבה על אסטוריה אם לא מצאת מידע אבל יש כמה פרטים קטנים עליה שלא צויינו. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2021, 20:02 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכימה לגמרי עם רומי
כלומר אסטוריה היא רייבנקלו והכל.. אבל בכל מקרה טוב שמישהו עשה על השיפ הזה ממש אהבתי שהמלצת על הפאנפיק שלי ![]() אתה יכול לפרט בבקשה על הרקע שלהם ביחד? ![]() https://64.media.tumblr.com/b5337eb4392eafc...788ca48c938.jpg -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2021, 20:20 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת התמונה היחדה שהצלחתי להוסיף ,אבל כאן התכוונו לאסטוריה בבירור אני מחר יערוך את זה -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
||
![]() מוגל |
![]() ![]() בנוסף גם הבנתי שסקורפיוס סוגשל מאוהב בבת של הרמיוני? זה ממש מוזר והוא ממש חמודדד ![]() -------------------- מה שקיים זה משמאמינים בו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2021, 17:37 PM
|
||
![]() מוגל |
אני גם אוהבת את השיפ, מ1-10, 8.
קראתי את הילד המקולל והרגשתי שדראקו ממש אוהב אותה וכאב לו שהיא מתה. לא ידעתי כמעט כלום על מה שכתבת על השיפ, אז תודה על המידע (; -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 20:54 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו! מפורט ויפה רק שהייתי שמח לפירוט קצת בנושא השיפ עצמו, איך הם נפגשו? אבל לא נראה לי שיש כזה מידע בכלל... אז זה פשוט מושלם!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:06 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת תהיתי עם מח דראקו התחתן (:
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 17:40 PM
|
||
![]() מוגל |
נראה לי שיפ חמוד :)
-------------------- תקראו, זה מעשיר את ידע עולם הכיף :)
ותכתבו, זה עושה כושר לידיים :) איש סיני חכם אמר פעם: 哇,你有谷歌翻譯。我也有! (זקוקה לחרמשים באופן דחוף, אז אם מישהו מוכן להלוות לי...) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |