![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 66 67 [68] 69 70 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 20 2021, 23:19 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה די גרוע היום
שוויץ היה חמוד אהבתי את פורטוגל אה ואיסלנד כמובן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 23:52 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 00:33 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והיום במצעד הכשרונות:
הרסתי עוד נוקיה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 00:41 AM
|
||
וימצא הדבר וייכתב בספר שיאי הגינס לדברים מוזרים על פרשת הנוקיה ההרוסה ויהי כן
כן נו זה משהו בסגנון שקט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 00:44 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתה
למרות שלא בטוח הוא נהרס יש מצב זה רק הסוללה כאילו זה נוקיה זה לא משהו שנהרס בקלות -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 00:49 AM
|
||
לול אבא שלי הצליח להרוס איזה עשרה פלאפוני נוקיה תוך בקושי כמה שנים, הכול אפשרי
מצד שני אני אשכרה ניסיתי להרוס נוקיה ולא הצלחתי נו לאדע כנראה היה לי נוקיה מקולקל לילה טוב ☻ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 00:50 AM
|
||
הצלחתי להרוס חמש נוקיות בשנתיים ועוד טלפון חכם אחד
ניצחתי אותו? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 01:06 AM
|
||
לא חושב
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 01:11 AM
|
||
טוב לפחות יש אנשים יותר כשרונים ממני בתחום הזה
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 01:12 AM
|
||
לא רק בזה
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 01:12 AM
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול נוקיה מקולקל! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 21 2021, 01:13 AM
|
||
אה מין הסתם
כאילו בוא עם כמה שאני וואו והכל ואני באמת מדהימה אני לא מושלמת אוי מצחיק לי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 01:16 AM
|
||
טוב אנשים בואו נעשה הקדשה
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 01:17 AM
|
||
יו יש לי עוד חמישים כזה
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 01:37 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאא
בהצלחהההההה -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |