![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:07 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בזום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:08 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או וואו תהני
רגע אז מה את עושה פה בכלל תנסי להקשיב לזום או משהו -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:08 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא נתן לנו לעשות כמה תרגילים אין לי למה להקשיב
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:09 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תעשי אותם?
אממ מה אומרת לקחת לאכול כרוב או לחפש משהו קצת יותר משביע? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:10 PM
|
||
קצת יותר משביע
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:11 PM
|
||
אבל אין כלום
היום זה היום של הקניות והם עדיין לא הגיעו זה אומר שכרגע אין כמעט אוכל או רגע אולי אני יאכל כרוב ושהקניות יגיעו אני יקח משהו יותר משביע ? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:29 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:36 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לכו להצביע בבאטל
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:42 PM
|
||
![]() מוגל |
היי
-------------------- שירה•16•she/her•יומני הערפד
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:42 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ברוכה הבאה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:43 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:48 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף מה זאת החובה הזאת להיות ראשונה בעשרת הכתבים
אני בחיים לא אצליח לעקוף את מיס פרגרין -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:49 PM
|
||||
בעיקרון זה היה אמור להית בעשרת הכתבים בכללי ואז ראיתי שאת כבר שם ובמקום השני אז התאמתי את זה בשבילך ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:50 PM
|
||||||
נו כן אבל אני הייתי במקום השני עם 100 ומשהו הודעות והיא עם כמעט 400 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 20 2021, 18:53 PM
|
||
לא נורא אני בטוחה שתצליחי
מקסימום תעשי את החובה הזאת מחרר -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |