![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 20 2021, 19:05 PM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ססש -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שיש חייזרים אחרת איך את קיימת? ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תוריד את הכיסוי עיניים. למה בכלל אתה ישן באמצע היום? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 20 2021, 19:06 PM
|
||||||||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא ישן אני מנקר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 20 2021, 19:06 PM
|
||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז אני אתאמן על השני למה פפפפ אההה היה אמור להיות לי שיעור נגינה אבל הבייביסיטר הבריזה למורה אז במקום היא עשתה זום איתי ועוד שתי בנות והיה לנו קהוט על ההיסטוריה של הקרן, היה מביך ומשעמם להפליא, אז גם קצת פפפ -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 20 2021, 19:07 PM
|
||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק! הוכחה ניצחת. למרות שיש כמה חסרי כל תבונה שטוענים שאני לא באמת חייזרית, אבל אין להם הוכחות :) -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 20 2021, 19:07 PM
|
||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בן כמה אמרנו שמני? 30? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 20 2021, 19:08 PM
|
||||||||||||||||
הו! לנקר זה כיף! אני עושה הופעה כמעט כל יום באוטובוס חזרה מהבית ספר לכל הנוסעים. אני מנקרת ממש מצחיק. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 20 2021, 19:09 PM
|
||||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה אמ לא משהו שאני אגיד פה אה אופסי לפחות היה כיף! -------------------- 💋
|||||||||||
|
פורסם ב: May 20 2021, 19:10 PM
|
||||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוקיי אההההה כיף זאת מילה גדולה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 20 2021, 19:11 PM
|
||
הורים נמצאים כמעט כל היום מחוץ לבית, אז כואב להם לראות אותנו כל היום בחדר, ולכן הם מציקים בקשר לזה, כדי שלא רק הם יסבלו. טדאם!!!!!!
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 19:12 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה גאוני כאילו גם אמא שלי תקועה כל היום בחדר והיא לא חופרת לי לעשות משהו אבל אבא שלי כן אוי זה באמת גאוני ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם כבר חייזרים יש פעילות חדשה יחסית במדפפפ
|
|
|
||||
אה טוב שהזכרת לי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 20 2021, 19:13 PM
|
||||||
תודה תודה ![]() כאילו באמת למה צריך לכאוב לכם שאני מתבטלת להנאתי רק כי אתם צריכים לעבוד תנו להתבטל בשקט בחיאת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |