![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 21 2021, 13:18 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק שתדעו אני לא רציתי לפדח את עצמי ככה ,זה בגלל הפעילות של הודיה ><
שלום משתמשים ומשתמשות יקרים! אתם מכירים את זה שבסרטים יש מבוגרים שהם באמבטיה אם ברווזי גומים? אז על זה הדיון שלנו ,האם אתם משתמשים בברוזי גומי ? השאלות לדיון: האם אתם משתמשים בברווזי גומי? האם אי פעם השתמשתם בהם? האם אתם מכירים סרטים שמבוגרים משתמשים בברווזי גומי? דיון פורה ומהנה(; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 15:19 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני עושה את כי לא נעים לי אז כן...
האם אתם משתמשים בברווזי גומי? לא האם אי פעם השתמשתם בהם? אין לי מושג האם אתם מכירים סרטים שמבוגרים משתמשים בברווזי גומי? כן -------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 21 2021, 15:19 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אתם משתמשים בברווזי גומי?
לא האם אי פעם השתמשתם בהם? לא האם אתם מכירים סרטים שמבוגרים משתמשים בברווזי גומי?, נראה לי שכחו אותי בבית -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2021, 17:34 PM
|
||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אתם משתמשים בברווזי גומי?
לא האם אי פעם השתמשתם בהם? לא האם אתם מכירים סרטים שמבוגרים משתמשים בברווזי גומי? מלא! -------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2021, 22:22 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי אז אני אגיב פה כי למה לא ><
אהמ הערה בלי קשר, מתקלחים *עם* ולא אם :> אניוואי לדיון; לדעתי ברווזי גומי זה דבר מדהים, גם בגלל שזה ברווז ואיך אפשר להגיד לא לברווז? זה גם בצבע צהוב בדרך כלל, וצהוב זה מדהימי כזה :) האם אתם משתמשים בברווזי גומי? סתם בתכלס הם עברו להיות חלק מהמשחקים של הילדים אז אי אפשר להתקלח איתם :/ האם אי פעם השתמשתם בהם? אני מניח שכן, כאילו, היו ברווזי גומי וכאלו, זוכר מדיוק את המשחקים איתם? זה לא, אבל הם כן היו אז מן הסתם השתמשתי בהם, בכל זאת זה ברווז גומי ![]() האם אתם מכירים סרטים שמבוגרים משתמשים בברווזי גומי? ראיתי כמה סרטים שבהם השתמשו בברווזי גומי? מן הסתם כן, לא עולה לי סרט מסוים.. אבל בלי קשר, למה שרק מבוגרים ישתמשו בברווזי גומי, גם ילדים עושים את זה. אני חושב שהדיון היה צריך להיות על ברווזי גומי ולא על האם מבוגרים משתמשים בהם גם, אבל החלטה שלך וזה >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |