![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 23 2021, 23:52 PM
|
||
![]() There's a starman waiting in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
//השיר מדבר על פגיעה עצמית למרות שהוא מאוד לא גרפי.
איבדתי כל יכולת לזהות אם משהו שאני כותב הוא טוב או לא אבל כן הנה קחו השיר הזה הוא לבחור ההוא שבקיץ שעבר ראיתי לובש שרוולים ארוכים. זה אולי לא היה מראה מיוחד אם רק היה מפסיק למשוך בקצווים שרוולים דווקא.. יפים כאלה של אדם מבוגר בלי קרעים, כתמים, או חוטים פרומים שמדגישים את מה שעבר. שרוולים אפורים החלטה נבונה גישור בין שחורה ללבנה; שהרי חולצות קיצוניות בצבען עלולות להוביל לבעיה. אם תרים את עינייך משרוולי הזדון אולי עוד תופתע להכיר, ראש מגולח שבעיניו מבהיר שהוא ראש מגולח דיכאון. לרעתי אזכר שאת עיני לא הרמתי לא היה לי עוד צורך אז. אך אך יכולתי לצפות את רוחו של גורל הייתי מלא בצורך עז. עכשיו כבר שוב קיץ ובבוקר אשים חולצה אפורה עם שרוולים ארוכים חולצה מגשרת בין שחור ולבן ואז אתלבט אם ללכת לכאן או לשם אבל מה שלא יהיה, כשאזכר באותו ראש מגולח אדע לא למשוך בשרוולים ארוכים שלא אראה מגוחך. -------------------- להב 🗝 20 🗝 Memento Mori 🗝 קוויר 🗝 כותב קצת ![]() ![]() ![]() "Shee, you guys are so unhip it's a wonder your bums don't fall off" Zaphod Beeblebrox~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2021, 17:24 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוץ מזה שלא כותבים "מגוכח" אלא "מגוחך" זה מקסים! בהחלט יופי שלשיר שמשקף את מה שאתה מנסה להעביר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 26 2021, 21:02 PM
|
||||
![]() There's a starman waiting in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ידעתי שזה לא נכון איכשהו 😥 אבל תודה! -------------------- להב 🗝 20 🗝 Memento Mori 🗝 קוויר 🗝 כותב קצת ![]() ![]() ![]() "Shee, you guys are so unhip it's a wonder your bums don't fall off" Zaphod Beeblebrox~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |