![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (632) « ראשון ... 576 577 [578] 579 580 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 15:40 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבטתי במצחי בכף ידי
------------ נדלג לערב? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 21:34 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה? אנשים שוכחים דברים כל הזמן," אמרתי בהתגוננות.
------------ כן. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 21:38 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הערב הגיע ואני עמדתי מול הארון בניסיון להחליט מה ללבוש
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 21:54 PM
|
||
אני עומד במטבח באמצע הבישול, כשסיריוס, רמוס ופיטר יושבים ומחכים לטעימה. אני בודק את הסיר, רואה שהפסטה עוד לא מוכנה ואני עובר לעוגה שנמצאת בתנור. אחר כך אני הולך למחבת ומוציא מהאש.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 21:57 PM
|
||
בסופו של דבר מצאתי שמלה יפה, התקלחתי ולבשתי אותה
------------ https://s.alicdn.com/@sc04/kf/HTB1nJKpbcnrK...A8%D7%94300.jpg מספיק טוב? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 22:05 PM
|
||
סיימתי להכין את הכל. הכנתי תבנית קטנה של עוגת שוקולד אחת ושמתי להם קצת מהספגטי בצלחת כדי שיגידו לי איך יצא.
"קרניים, אני חייב לומר שהפתעת. זה מאוד טעים," אמר סיריוס. "תודה רך כף. תוכלו לשים אותם על השולחן בחוץ בזמן שאני אלך להתקלח?" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 22:06 PM
|
||
קלעתי את שיערי לצמה יפהפייה ושמתי שם כמה 'לילי' בשביל היופי
--------------------- השמלה יפה? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 22:10 PM
|
||
הגענו לחדר המועדון. הם נשארו שם ואני עליתי להתקלח ולהתנקות מכל הלכלוך של הבישול והאפייה.
---------- כןן! היא מושלמת! (שכחתי להגיב מקודם...) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 22:11 PM
|
||
מצוין
-------------- לא התאפרתי, כמובן. אבל שמתי על עצמי בושם. הייתי כמעט מוכנה. שמתי נעליים ו- זהו -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 22:22 PM
|
||
התקלחתי, החלפתי בגדים ואפילו ניסיתי - ללא הצלחה, כמובן - לסדר את שיערי.
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 22:23 PM
|
||
ירדתי למטה לחדר המועדון והתיישבתי על הספה
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2022, 09:33 AM
|
||
סיימתי להתארגן וירדתי למטה.
|
|
פורסם ב: Jan 24 2022, 14:34 PM
|
||
חיכיתי שג'יימס יגיע כבר
|
|
פורסם ב: Jan 24 2022, 14:38 PM
|
||
לילי ישבה על הספה ומחכה והיא הייתה פשוט... מושלמת.
|
|
פורסם ב: Jan 24 2022, 14:45 PM
|
||
תודה, תודה
-------------- הרמתי את מבטי וראיתי את ג'יימס חיוך התפרש על שפתיי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |