![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (632) « ראשון ... 604 605 [606] 607 608 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 9 2022, 15:14 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''איך אתה מרגיש, ג'יימס?'' שאל דמבלדור
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2022, 17:26 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מצוין. אני מרגיש מצוין."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2022, 18:05 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לילי סיפרה לי הכל" הוא אמר
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2022, 18:43 PM
|
||
"מן הסתם. תכננו להגיד לך."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2022, 18:50 PM
|
||
"אני מבין" הוא אמר בקול אחראי
|
|
פורסם ב: Feb 9 2022, 19:03 PM
|
||
"יש עוד משימה להמשך, פרופסור?"
|
|
פורסם ב: Mar 7 2022, 19:03 PM
|
||
''כן, אני אודיע לכם עליה בקרוב''
|
|
פורסם ב: Mar 28 2022, 17:59 PM
|
||
"רק שאלה קטנה לפני שנלך. מה קרה בחתונה אחרי שהלכנו משם?"
|
|
פורסם ב: Mar 28 2022, 18:00 PM
|
||
''שום דבר'' הרגעתי אותו בעדינות
---------- עמית -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2022, 18:03 PM
|
||
"אז הוא רצה להרוג אותנו?"
------------- נטע -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2022, 18:12 PM
|
||
כמה זמן לא היית פהההה
-------- ''כן'' הינהנתי ואחזתי בידו ''זה מלחיץ'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2022, 18:16 PM
|
||
אני יודעתתת. ממש התגעגעתי. היה לי קצת זמן עמוס ולקחתי הפסקה. אבל עכשיו חזרתי:)
-------------- "לפחות הוא לא הצליח," אמרתי בנימה מעודדת. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2022, 18:17 PM
|
||
יאא איזה כיףףף
------ ''אתה מאוד התבגרת ג'יימס'' מילמלתי ''ואני טעיתי'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2022, 18:21 PM
|
||
ובכן, כן. הוא גדל בשנה. זה חלק מההתבגרות שלו.
------------------- "את לילי אוונס, את לא טועה." -------------- וואי, באתי לכתוב לילי פוטר😂 -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2022, 18:23 PM
|
||
יאפ
------------ ''אני חשבתי שלעולם לא אצליח לחבב אותך'' הסברתי בעודי נושכת את שפתיי ''זאת הייתה טעות'' -------- חח קורה לכולם ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |