![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (632) « ראשון ... 609 610 [611] 612 613 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 5 2022, 20:15 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני יודע. שנרקוד?"
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2022, 20:18 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייכתי אליו חיוך מתוק ''בשמחה''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2022, 20:20 PM
|
||
התקדמנו למרכז הרחבה והתחלנו לזוז לפי המוזיקה שהתנגנה.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2022, 20:21 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו...
השירשור תכלס הגיע לסיומו... מה נעשה עכשיו? ----------- זה פשוט היה נפלא, להיות מוקפת בזרועותיו של ג'יימס ולחייך אליו. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2022, 21:08 PM
|
||
רוצה שנעשה את הקטעים של ההצעה ושל המוות שלהם? ואז נוכל לעשות שרשור אחר.
-------------- היא מושלמת. היא פשוט מושלמת. העיניים הירוקות, השיער האדמוני, התנועות החינניות. הכול אצלה מושלם ויש לי מזל שזכיתי בה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 06:13 AM
|
||
אוקיי
---------- הרגשתי שאני נמסה מול עיניו הזהובות. הוא פשוט יפהפה. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 18:01 PM
|
||
יאיי
-------------- עמדתי מול המראה וללא הצלחה ניסיתי להחליק את שיערי רק הפעם. סיריוס, פיטר ורמוס בעמדות שלהם ועכשיו אני ולילי צריכים לצאת לשם. -------------- פשוט העברתי לקטע הזה. ועשיתי שהם גרים ביחד, אוקיי? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 18:10 PM
|
||
הוא מציע לה נישואים? יאאא
היא כאילו גרה בבית משפחת פוטר? ----- לבשתי שמלה ירוקה כמו עיניי. שיערי היה אסוף לצמה סביב הראש. וכמובן ענדתי את השרשרת שג'יימס הביא לי. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 18:17 PM
|
||
כןכן
-------------- יצאתי מחדרי והלכתי לכיוון חדרה. דפקתי על הדלת. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 18:26 PM
|
||
יאי
___ חייכתי וניגשתי אל הדלת פתחתי אותה והבטתי בג'יימס -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 20:31 PM
|
||
"את נראית... נהדר."
|
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 20:36 PM
|
||
''את אותו דבר אפשר לומר עליך'' אמרתי בחיוך והרמתי את ידי כדי לפרוע את שיערו.
-------- https://m.media-amazon.com/images/I/51kCsHD...._AC_UY445_.jpg זה לא מפואר אבל זה סבבה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 00:48 AM
|
||
נישקתי את שפתיה והחזקתי את ידה. "את מוכנה?"
----------------- זה מהמםם -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 06:30 AM
|
||
יאייי
-------------- ''לדייט עם הבחור הכי מקסים בעולם? ברור'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 10:08 AM
|
||
אני חושב שהסמקתי כשהיא אמרה את זה. "אז בואי נצא לדרך."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |