![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (632) « ראשון ... 610 611 [612] 613 614 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 10:10 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייכתי ושילבתי את ידי בידו ''לאן אנחנו הולכים?''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 10:18 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"זו הפתעה. אני צריך שתשימי את כיסוי העיניים על העיניים שלך בזמן שנתעתק, אוקיי?"
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 10:21 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''זה נשמע מסקרן'' אמרתי והרמתי גבה ''מה אתה זומם?''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 10:21 AM
|
||
"כלום. רק עושה הפתעה לחברה שלי. אסור לי?"
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 10:22 AM
|
||
גיחכתי ''מותר'' לקחתי את כיסוי העיניים ושמתי על עיניי כך שלא ראיתי דבר
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 10:43 AM
|
||
הוצאתי את שרביטי והתעתקנו ליער. החזקתי את לילי והתקדמנו ביער. הגענו לחלקת היער שבה הכנתי את הדברים והושבתי אותה בזהירות על שמיכת הפיקניק
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 10:45 AM
|
||
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry9231376
--------- ''אני יכולה לראות?'' שאלתי ברגע שהרגשתי שאני מתיישבת על משהו רך. ------ פיקניקקק https://www.beverly-hanks.com/blog/wp-conte...cnic-spread.jpg -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 10:49 AM
|
||
"כן," עניתי והתיישבתי על השמיכה גם.
---------- הגבתי:) -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 10:50 AM
|
||
תודה רבה על הת''ב
![]() --------- הסרתי את כיסוי העיניים ''זה פשוט מדהים'' לחשתי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 10:52 AM
|
||
"הכנתי את הכול לבד. ללא קסם. אני מתכוון לאווירה, כן? את האוכל אמא הכינה," הוספתי.
--------------- בבקשה ![]() -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 11:10 AM
|
||
איך מתקדמים הנקיונות לפסח?
--------- חייכתי ''זה מושלם'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 11:22 AM
|
||
מעייפים, אבל יחסית בסדר.
איך אצלך? ----------------- "תודה. ובתאבון לך." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 11:25 AM
|
||
כנ''ל
אבל לפחות זכיתי באייס-קפה ------------ נישקתי אותו על הלחי ופתחתי את הסלסילה של האוכל. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 11:48 AM
|
||
הריח מהאוכל שבתוך הסלסילה היה אלוהי ואני בטוח שגם הטעם שלו יהיה כזה. לקחתי קצת מהאוכל ואכלתי.
------------- יאא. איזה כיףף -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 12:24 PM
|
||
כן! תודה
----- "אמא שלך מדהימה" אמרתי בעודי טועמת קצת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |