![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 15:38 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:
כינוי: גיל: הורה אלוהי: נשק: משפחה: רקע: אופי: מראה: תחביבים: אויבים: אל שנוא(אם יש): כל דבר ששכחתי: -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 15:51 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: איזי ספל(לא כמו כוס)
כינוי: זיז גיל: 12 הורה אלוהי: דמטר נשק: ערכתי לחנית כפולה, כלומר שני חניתות למקרה ומשהו יקרה לאחת משפחה:אבא שלה ו...זהו רקע:לא קראו לה המון דברים שקשורים לאלים,מה שמסמל שהיא דיי חלשה. אופי: מגושמת ומעצבנת,היא נורא חשדנית מראה: שיער שחור עד בערך חצי גב,היא נמוכה ופניה מעט סרוטות, השיניים שלה לא מושלמות ויש לה משקפי הארי פוטר כאלה,מעט עגולים חדרים היא דיי דומה למג מקפרי. תחביבים: לעשות גלגלונים,להביך אנשים להעיף עפיפונים,כל מיני דפים טיפשים. אויבים:לא יודעת אל שנוא(אם יש):היא עדיין לא יודעת על קיום האלים,אבל נראה לי ארס. כל דבר ששכחתי: חברים:ג'יל הבג'יל''(כינוי) שניים יצאו למסע, שתי בנות אמיצות מול הרע. אפולו ודמטר באיחוד מחודש, ריבי העבר יעלמו בלי חשש -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 16:16 PM
|
||
שם: אמיליה מקווי
כינוי: אמ גיל: 16 הורה אלוהי: אפולו נשק: חץ וקשת משפחה: אבא (חורג)- אוליבר, אמא- לילי רקע: מאז שבגיל שלוש עשרה הותקפה על ידי כמה מפלצות בניו יורק, אמא שלה שלחה אותה למחנה החצויים. היא הרגישה כאילו זה הבית שלה, ומאז לא מוכנה לחזור לבית הוריה. אופי: לוחמנית, חברותית, צינית, רצינית במשימות מראה: שער חום גלי ארוך שתמיד קלוע בצמה, עיניים חומות, שזופה מעט תחביבים: לשיר, לנגן בגיטרה שלה אויבים: ליאו מביתן הרמס אל שנוא(אם יש): אפרודיטה כל דבר ששכחתי: את רוצה שזה יהיה עם פרסי, אנבת' וכל השאר או דמויות חדשות? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 16:26 PM
|
||
עדיין הייתי במיטה ולא הייתי מוכנה לקום
--------------- היא עדיין לא במחנה, הבעיה היא שאני בספר הרביעי של פרסי ג'קסון אז אני פחות מכירה -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 16:31 PM
|
||
קמתי במיטה שלי שבביתן אפולו. מחר עומד להיות היום הראשון של החופש, אז צריך להתחיל לארגן את כל המחנה.
----------- אין לי בעיה לעשות רק את הדמויות שיש עד הספר הרביעי. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 16:40 PM
|
||
התחלתי לקום באיטיות מרובה,כדי להתעורר התיישבתי הפוך על המיטה עד שהדם זרם לראש, הלכתי להתארגן ויצאתי המקלחת עם בגדי בית הספר, ועם הכובע שאני תמיד הולכת איתו לכל מקום
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 16:42 PM
|
||
עשיתי את ארגוני הבוקר שלי, ויצאתי מהביתן לכיוון חדר האוכל כדי לאכול.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 17:01 PM
|
||
''ביי אבא!" צעקתי בקול חדגוני לכיוון המטבח,לקחתי מהסלון הקטן את האוכל שלי לבית הספר, הלכתי לכיוון הביתן הקטן שבו מחכים לאוטובוס
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 17:04 PM
|
||
בעיקרון, רוב החצויים מגיעים בחופשת הקיץ, אך יש גם כמה חצויים שמאשרים להם להשאר פה כל השנה. כמוני ועוד כל מיני חניכים אחרים.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 17:07 PM
|
||
התיישבתי באוטובוס ליד ג'יל הילד הכי מעצבן בעולם ואחד מחבריי הקרובים
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 17:11 PM
|
||
"תראו מי פה. אמיליה האגדית," שמעתי את קולו של ליאו.
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 17:15 PM
|
||
''ג'יל הבג'יל''.
''הא?'' ג'יל שם לב אליי. ''היייייייייי'' הוא ניסה להראות נלהב ---------- אני רושמת אותי בחברים -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 17:17 PM
|
||
למה הוא החליט לעצבן אותי דווקא היום??
"ליאו, אם אתה לא רואה, אני באמצע להנות מארוחת הבוקר שלי. אני צריכה אנרגיות לשאר היום," אמרתי לו בקרירות. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 17:21 PM
|
||
הגענו לבית הספר אחרי 20 דקות נסיעה וכמעט איחרנו, אני וג'יל הבג'יל רצנו אל הכיתה
|
|
פורסם ב: Jun 13 2021, 17:22 PM
|
||
"אין לך למה להיות קרירה לשותף שלך."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |