![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 17 2021, 19:53 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני חושבת שהיא שונאת אותי," אמרתי לג'יל.
--------- לעשות גם קטעים ארוכים כמוך? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2021, 19:58 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי ממש עייפה, ושאלתי את לייז איך נראה הביתן
----------- אני עושה קטעים ארוכים לרוב לתיאור, אבל מה שבא לך -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2021, 20:39 PM
|
||
"היא לא מתחברת לאנשים כל כך מהר."
"נראה שהיא ולייז מסתדרות מצוין." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2021, 20:48 PM
|
||
שהלכתי לביתן לא היה לי כוח אפילו להסתכל סביב, ישר נפלתי על אחת המיטות ונרדמתי
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2021, 21:12 PM
|
||
"טוב, לא משנה," פיהקתי בעייפות. "אני הולכת לישון עכשיו," הודעתי לו.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 06:54 AM
|
||
חלמתי על סלרי ענק, הוא נראה ממש טעים, אולי אפילו אכלתי אצת הכרית
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 09:19 AM
|
||
"אולי כדאי שתשאר פה לישון. אני מתכוונת, רק להיום."
"אבל רק להיום. מחר אני אדבר עם איזי, ונראה מה היא תעשה." "בסדר." שנינו הלכנו לישון בביתן שלנו. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 13:13 PM
|
||
קמתי בבוקר, עדיין עייפה, ובלי לשים לב לכמות הילדים הקטנה שנמצאו כבר בחדר, נרדמתי שוב.
''היא בסדר?" שמעתי קול לא מוכר ועמום, ''חחח, אני בטוחה שכן" -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 17:17 PM
|
||
התעוררתי בבוקר.
"אמיליה, כירון מחפש אותך," אמר לי ג'יל. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 17:18 PM
|
||
קמתי שוב באיטיות, ''אני פשוט מעווווולההה" אמרתי בפיהוק מממושך, בטוחה ששערי מבולגן
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 17:19 PM
|
||
התעוררתי בשנייה.
"שיט. מה השעה?" שאלתי אותו בלחץ. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 17:22 PM
|
||
''חחח'', היה לי עכשיו יותר זמן, הסתכלתי וראיתי שכל הביתן מלא בצמחי, מצמחי מרפא, עד צמחים נדירים וקשים למציאה וגידול, ממשש אהבתי את ביתן דמטר
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 17:22 PM
|
||
"השעה שש ורבע," אמר והתחיל לצחוק.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 17:26 PM
|
||
ראיתי שיש עוד כמה ילדים חדשים בביתן, "או שכחתי להציג לך אותם" אמרה לייז, "זה ג'ייק" היא הצביעה לכיוון ילד בעל משקפיים מרובעים ושיער בלונדיני מקובע,הוא נראה אולי בן 14 והוא בדיוק עמד ליד שמח טורף, וניסה להרגיע אותו, "זאת ג'ולייה" היא הצביעה אל עבר נערה יפה, היא הייתה לפחות בגיל של לייז, אוללי גם היא מדריכה בעלת גוף אתלטי, שיער שחור וחלק, ועיניים מלוכסנות היא הצעסקה בלמרוח על ילד בגילי אלוורה, היישר מהצמח.
''וזה לייל, ילד חדש, הוא בן 13 מוזר מאוד שהוא לא בא בגיל 12", הנכתי שהיא הסבירה לכולם עליי עד עכשיו ועל מה שקרה -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 17:28 PM
|
||
"עכשיו תגיד את האמת," אמרתי לו כשהתחלתי ללכת לארון שלי.
"השעה שמונה בדיוק. הזמן בו כל החניכים מגיעים." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |