![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 22 2021, 13:33 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי כמה דקות, גם הותיקים הגיעו.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2021, 13:34 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''נו ספר כבר!" אמרתי בהתרגשות
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2021, 13:50 PM
|
||
"אני לא צריכה להגיד לכם מה לעשות, נכון?"
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2021, 15:08 PM
|
||
''בלילה" הוא אמר וסיכם את זה במילה אחת, ואז נגע בצמח ובכאב מסוים הוא נעלם, "ברור" אמרתי לעצמי
------------ תתחדשי! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2021, 15:10 PM
|
||
כולם הנהנו, הלכו לחדרים ולאחר מכן הלכו לחדר האוכל.
|
|
פורסם ב: Jun 22 2021, 15:11 PM
|
||
יצאתי מהצמח והחלטתי ללכת לבדוק מה אני שווה בחרב
|
|
פורסם ב: Jun 22 2021, 15:14 PM
|
||
במקום לפנות לחדר האוכל, פניתי לכיוון ילדי הרמס שבדיוק סיימו את ההדרכה שלהם.
|
|
פורסם ב: Jun 22 2021, 20:09 PM
|
||
אחרי כמה פעמים שילדה בשם קיילה הדפה אותי ולימדה אותי כמה תרגילים שיצאו לא מוצלחים, החלטתי לסיים את היום וללכת לחדר
|
|
פורסם ב: Jun 22 2021, 20:28 PM
|
||
הגעתי לחדר האוכל, וראיתי את כל החניכים מסביב לשולחן.
"אז אני אציג את עצמי שוב. קוראים לי אמיליה ואני המדריכה הראשית של הביתן. אני יודעת שאתם אולי חושבים אחרת, אבל גם ביום הראשון מתחילים להתאמן בלחימה. בגלל שאתם צריכים אנרגיה, אתם תאכלו עכשיו משהו קטן ואז נתחיל באימונים. יש שאלות?" -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2021, 20:40 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: אלמה הרצברג
כינוי:אלמ גיל:13 הורה אלוהי: אדס נשק: חץ וחשת משפחה: אמא מתה רקע: היא הגיעה למחנה בגיל עשר ובשנה שעברה הכירו בה כולם ידעו שהיא בת אדס עוד מגיל אחת עשרה דרו צחקה על הבגדים השחורים שלה ואלמה התפוצצה שלדים יצאו מהאדמה וכמעט לקחו את דרו פנימה מאז היא המוזרה הדחויה חוץ מניקו אין לה חברים וניקו הוא אח שלה אז זה לא נחשב היא תמיד התמודדה אם קשיים אופי: היא מרדנית ובעלת ביטחון עצמי אך מנגד לזה היא מתעררת בקלות היא עצובה וכועסת ובדיכאון מראה : חיוורת אף סולד עניים זהובות שיער חום אם פס כחול בגדים שחורים הולכת לרוב בלי נעליים תחביבים: היא אוהבת לקרוא ולרקום אויבים: דרו ופרסי ג'קסון ( היא שמעה את הסיפורים של ניקו ולא עזר שהם עשו קרב אחד על אחד והיא ניצחה למרות שהוא לא ויתר לה) אל שנוא: אפרודיטה -------------------- רק זורקת פה משהו בי סקסואלית! בתקופת מרד הנעורים! צמחונית! ילדת סנטר! אוהבת אנימה! מה עוד אפשר לרצות בילדה אחת? אה, גם כתבתי פאנפיק נחמד בשם שלוותה. אשמח שתכנסו https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3589&showchap=1[/I] הפרופיל הזה מוקדש לוילואו, אני איתך תמיד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2021, 14:19 PM
|
||
בחדר למדתי קצת על כמה מהצמחים שלא זיהיתי על ידי כרטיסיות סמוכות לכל שתיל
|
|
פורסם ב: Jun 23 2021, 14:38 PM
|
||
אף אחד לא הרים את ידו.
"נתחיל בחימום קצר. תתחילו לרוץ כמה הקפות מסביב לבניין הראשי." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2021, 18:34 PM
|
||
ואז נזכרתי שלייז תרצח אותי כי אמורה להיות הכשרה לחצויים החדשים, רצתי החוצה מהביתן אבל לא מצאתי אותם, את מי מצאתי? את אמיליה
|
|
פורסם ב: Jun 23 2021, 20:18 PM
|
||
"היי, איזי." לא הסתכלתי עליה, הסתכלתי על הילדים מהביתן. "איך את מסתדרת בינתיים?"
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 13:35 PM
|
||
"מעולה, אני מחפשת את לייז,את יודעת איפה היא?"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |