![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 13:50 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לא ראיתי אותה, אבל את מוזמנת לחכות כאן. אם את לא רוצה, תוכלי לדבר עם ג'יל בינתיים, הוא בחדר האוכל."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 14:08 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכתי לכיוון חדר האוכל וראיתי את ג'יל משחק עם אוכל מעוך
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 14:19 PM
|
||
אחרי שהם חזרו מהריצה, אמרתי להם להתחיל להתאמן בחץ וקשת.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 18:14 PM
|
||
הוא בדיוק קם והופתע לראות אותי
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 18:44 PM
|
||
"את יכולה לעזור לי?" שמעתי קול מאחוריי.
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 19:16 PM
|
||
"אני עוזב היום" עם השריון והחרב בנדן, הוא נראה כמו מישהו שלא יעזוב אף פעם. "למה ג'יל?" שאלתי, מתחננת
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 19:29 PM
|
||
הסתובבתי וראיתי נער שלא הכרתי. כנראה הוא חניך חדש.
"כן, בטח. רק מה השם?" -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 19:40 PM
|
||
"כירון רצה שאני אמצע עוד חצויים, הוא אומר שמצאתי כבר אותך" חייכתי. "ומה אמרת?", "אני לא הולך למצוא עוד חצויים, אני הולך להיות במנוסה,אני בורח" לא קלטתי את זה, לא עיכלתי את זה, אבל רעיון עלה במוחי
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 19:43 PM
|
||
"השם שלי זה דילן."
אני לא אשקר אם אומר שהוא לא יפה. הוא חתיך. והשם כל כך מתאים לו. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 19:48 PM
|
||
"יש ילד חדש בביתן, קוראים לו לייל, הוא הגיע כמה זמן אחרי והתגלה כבן דמטר, התכוננו לברוח הלילה, רוצה לבוא לביתן?" הוא חייך חיוך שובב ובא אחריי, כמצופה לייל היה שם בוהה בחלון
---------------- בן כמה דילן?, את יכולה לתאר אותו? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 19:53 PM
|
||
"במה אתה צריך עזרה?"
--------- שיער בלונדיני, עיניים כחולות, יחסית גבוה, בן אפרודיטה, בן שש עשרה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 19:57 PM
|
||
''לייל'' לחשתי, גורמת לו לקפוץ, "יש סיכוי שנוסיף מישהו ל'בורחים', שם מדהים נכון?" הוא הביט בי במבט אדיש
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 20:10 PM
|
||
"יש איזו בעיה עם החרבות. כולם נעלמו."
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 20:11 PM
|
||
"הוא יכול להצטרף,אבל הוא צריך לצאת", "כן אני יודע אני יותר ותיק" הבנים עשו קרב מצמוצים קטן וג'יל יצא
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 20:13 PM
|
||
"מה זאת אומרת? איך??" כמעט צעקתי כבאתי איתו למקום האימונים בחרב.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |