![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 26 2021, 20:21 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסתי לביתן הראשי, ועליתי לקומת האורקל.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 06:43 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר היינו דיי רחוקים אבל שמעתי צעקות ממחנה החצויים
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 07:09 AM
|
||
התיישבתי על השרפרף, והחדר התמלא בערפל ירוק.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 13:03 PM
|
||
אבל המשכתי אחרי לייל וג'יל שלקחו את הפיקוד
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 13:38 PM
|
||
"חמישה חצויים יצאו למסע,
אתנה, דמטר, אפולו, אפרודיטה והרמס. יצאו הם למקום הקדוש, אשר הוא עמד בראש. להחזיר את הרבים והיחיד יצליחו, אך אחד את מותו יפגוש, ואין להחזירו. מציאת השלושה תהיה קשה, ועזרה תנתן מאביה של המובילה." היא סיימה את דבריה וחזרה להיות אותה מומיה נטושה שהייתה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 13:41 PM
|
||
יצאנו ממש כבר מחוף לונג איילנד וסוף סוף יכלנו ''לדבר''
------------------------- את יכולה לשלוח ינשוף ולפשר לי את הנבואה,? חוץ מזה רשמת שחמש יצאו אבל רשמת רק ארבע אלים -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 13:42 PM
|
||
יצאתי מהביתן הראשי לכיוון הנשקייה.
----------- בטח. ורשמתי כי עומדים להיות שניים מדמטר. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:10 PM
|
||
"אני חושבת שיהיה כיף, אבל לא תכננו את זה מספיק, יש לנו אוכל רק ליומיים ולא נראה לי שאני ולייל נוכל להכין כל כך הרבה אוכל חוץ מפירות וירקות וכל הצומח האכיל!" אמרתי בביטון מסווג.
"את צודקת, איפה גם נישן?" נראה היה פתאום שלייל מפחד אחרי שאמר את המשפט הזה. "אל תדאגו יש לי את המקום המושלם, לשם ברחתי גם בפעם הקודמת" ------------------- עם אמורים להיות שני דמטר האורקל הייתה אומרת, כדי לך דווקא לשנות לעוד אל, מתי את שולחת? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:16 PM
|
||
נכנסתי לנשקייה וראיתי את ג'יימס וכל שאר בני הפייסטוס עובדים על הנשקים.
"כמה זמן בערך זה ייקח, ג'יימס?" שאלתי אותו. ------------- אז אני אוסיף את אתנה. ואני שולחת עוד דקה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:22 PM
|
||
הלכנו בשקט ובפחד אחרי ג'יל, שאלתי את עצמי עם זה הדבר הנכון לעשות
----------------- -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:25 PM
|
||
"אני חושב שיומיים, אם את רוצה מספיק חצים להרבה זמן," ענה.
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:31 PM
|
||
בסופו של דבר הגענו לסמטה שמוארת באור של פנס רחוב שנפל לסמטה, שנכנסו לסמטה הוא כבה במהירות
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:36 PM
|
||
"זה בסדר. אני צריכה לדבר עם ליאו, הוא פה?"
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:39 PM
|
||
המשכנו בסמטה
------------- החזרתי ינשוף -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:40 PM
|
||
"הוא בדיוק יצא," הודיע ויצאתי מהנשקייה.
אני צריכה לקרוא לכל ראשי הביתנים. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |