![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:41 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסופו של דבר הגענו לדלת כחולה כהה בקיר השמאלי
------------ תוסיפי בנבואה את מציאת השלושה -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:48 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם היו בביתנים מן הסתם, אז הלכתי קודם לביתן הרמס.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:48 PM
|
||
נכנסתי אחרי ג'יל והופתעתי לראות מסבאה נטושה
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:50 PM
|
||
דפקתי על דלת הביתן, וליאו פתח לי.
"עושים ישיבה דחופה. הייתי אצל האורקל, וכולם צריכים לשמוע." אמרתי לו, ובנימה זאת הלכתי לביתן הבא. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:52 PM
|
||
השולחנות והכיסאות היו הפוכים ואו שבורים, הזדעזתי.
ג'יל ראה את פני ומיהר לומר:"אני עשיתי את הבלגן..." -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:57 PM
|
||
הייתי אצל כולם, ואחרי שקראתי ללייז, הגעתי לחדר של הישיבות שנמצא בביתן הראשי.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 14:58 PM
|
||
"אבל על תדאגו מצאתי כניסה סודים, זה מין חדר, יש בו מספיק מיטות" הרגיע אותנו ג'יל
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 15:06 PM
|
||
אמרתי להם את הנבואה ששמעתי.
"אני כבר יודעת את מי אני אקח. אני לוקחת את דילן, אנה, לייז וליאו." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 06:39 AM
|
||
הלכנו אל קורת עץ שבורה ברצפה וג'יל הזיז אותה, נדחפנו אחד אחרי השני לתוכה
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 07:22 AM
|
||
"ומי ישמור על המחנה?"
"כולכם," עניתי בקצרה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 13:00 PM
|
||
בתוך קורת העץ היה חדר דחוס עם שתי מיטות סגנון פנימיות, המיטות והחדר היה מלוכלך אבל רק נישן שם ונצא ביום, המיטות היו מלאות חולדה
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 13:16 PM
|
||
"את בטוחה? לא עדיף שאת תשארי פה?" שאל המדריך הראשי של ביתן ארס (אין לי מושג איך קוראים לו).
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 13:23 PM
|
||
''המיטה הזאת גדולה מספיק לשניים" לייל הצביע לכיוון אחת המיטות "אני ישן לבד" אמר לייל.
"מה! זה לא מקובל אני בת, ואתם שני בנים אתם תשנו ביחד" הצבעתי לעבר לייל וג'יל -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 13:27 PM
|
||
אחרי שדנו עוד קצת, הוחלט שנצא והמדריך של ארס יחליט על המחנה.
יצאנו מהחדר. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 13:29 PM
|
||
אחרי ריב ארוך ומייגע הוחלט שלייל וג'יל ישנו ביחד כי הם בנים, אבל הם עדיין חשבו על החלפות ושמישהו ישן כל יום על הרצפה בתורנות, ולמרות זאת הרצפה באמת נראתה יותר נוחה ונקייה מהמיטות
-------------- מתי היא קולטת שהם ברחו? אולי לייז תודיעה? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |