![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 13:31 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היי, אמיליה," קרא ליאו.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 13:31 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצאנו מהחדר הסודי אל המסבאה הנטושה
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 13:37 PM
|
||
"מה עכשיו?" שאלתי אותו בחוסר סבלנות.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 13:41 PM
|
||
ושם חיפשנו אוכל ועם לא נמצא נחפש כסף ועם לא נמצא אנחנו סתומים שברחנו, או שפשוט נחפש עבודה לילדים או משהו
------------------ דרך אגב אף אחת מהחברות שלי לא ממש ענתה לי, את יכולה לספר לי על סדרות טלויזיה שאהבת לראות? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 15:51 PM
|
||
"אני רק צריך לדעת למה לקחת אותי מביתן הרמס. אני מתכוון, זה מחמיא, אבל למה?"
----------- יש המון. בעברית או באנגלית. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 19:13 PM
|
||
התחלנו לחפש אוכל ומצאנו קצת עגבניות שרי מעוכות
-------------- לא אכפת לי אבל עם תרגום -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 19:44 PM
|
||
"תראה, כתוב שם שאחד ימות, אז לקחתי אותך כדי שזה יהיה אתה," אמרתי בחיוך ארסי.
------ בעברית: גאליס החממה השמיניה האי הפיג'מות סקיי PPS זיגי כדברא באנגלית: ליב ומאדי אלכסה וקייטי אם יהיה עוד אני אשלח עוד. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 19:54 PM
|
||
ואחר כך חיפשנו כסף, מצאנו בקופה שטר של 20 דולר ישן ומקומט, עוד שטר של 5 דולר ושלוש פני, כלומר דולר וחצי.
מה שאומר שהתחלנו את המסע שאנשים עשירים עם 26 דולרים וחצי בכיס --------------- תודההההההההה -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 19:57 PM
|
||
"זו לא התשובה לה ציפיתי, אבל בסדר," אמר והלך.
------- בכיף. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 19:59 PM
|
||
אחר כך יצאנו החוצה, לבדוק את השטח היה שם איש זקן שטייל עם כלב ענקי, שניסיתי ממש להתרחק ממנו, ושתי ילדות קטנות שדילגו עם סוכריות ביד
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 20:13 PM
|
||
הלכתי לביתן שלי.
"ג'יל, אתה פה?" קראתי. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 20:15 PM
|
||
"זה לא נראה מסוכן" אמר לייל בשמץ ארסיות בקולו.
"אבל עוד מעט ימצאו אותנו, נישן כאן לילה אחד ונלך, ככה זה שחיים במנוסה- עוברים כל הזמן" ענה ג'יל -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 21:22 PM
|
||
אף אחד לא ענה.
"ג'יל?" קראתי שוב. גם הפעם אף אחד לא ענה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2021, 13:08 PM
|
||
"בואו נלך לשם" אמרתי והצבעתי על חנות זרעים.
"אפשר לקנות זרעים בדולר ואז אני ולייל נצמיח אותם!" המשכתי. -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2021, 13:54 PM
|
||
אל תגידו לי שזה קורה עוד הפעם.
רצתי לביתן דמטר. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |