![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 07:19 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''בנים, אני חושבת שצריך ללכת אנחנו יור מידי קרובים למחנה" הבעת בלבול עלתה על פניו של ג'יל.
"בואו איתי רגע" אמתי להם וביחד יצאנו, ליד הסמטה היה מלון של 4 כוככבים והיו בו חלקות דשא רבות, רצתי לאחת הקרובה ביותר ונגעתי באדמה, המוח שלישידר תמונות מרחוק, ניסיתי להתמקד במחנה החצויים וראיתי דמויות על הגבעה, לייל ניסה גם, אבל בסוף הוא רק גרם לדשא לעמוד יציב. "בואו נלך מהר ונארוז" אמר ג'יל, וככה רצנו בחזרה וארזנו -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 07:25 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"יש לכם הכל?" שאלתי והם הנהנו. "אוקיי, אז נצא לדרך."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 07:28 AM
|
||
נכנסנו לסמטה, ומהלחץ מעדתי וסובבתי קצת את הקרסול, כבן אפולו שדי גרוע בלרפא, ג'יל עשה המון כדי לעזור לי
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 07:32 AM
|
||
יצאנו מהמחנה.
"לאיפה אנחנו הולכים?" שאל דילן. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 07:43 AM
|
||
בזמן שג'יל ניסה לבדוק קצת את הרגל שלי, לייל ירד והביא את התיקים שלנו.
"חבל שנצטרך לעזוב, לא כל מקום יהיה כמו המקום הזה, ואנחנו גם לא נתקלח" אמר ג'יל. פרצוף גועלי עלה על פני, עם המחיר הוא לא להתקלח אני לא בטוחה עם אני רוצה להמשיך לברוח או לחזור למחנה ולהתנצל. ------------- בוקר טובבבבבבבב -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 08:05 AM
|
||
"קודם כל נתחיל להכנס לתוך העיר ואז ננסה לפתור את הנבואה," אמרתי.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:01 PM
|
||
ג'יל סיים לבדוק את הרגל שלי ולאט לאט הצליח להחזיר אותה למצבה הרגיל
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:09 PM
|
||
התחלנו להתקדם.
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:13 PM
|
||
שמנו את התיקים על הגב ועלינו על האוטובוס הראשון שראינו, היה לנו מזל כי ילדים מתחת לגיל 15 עולים רק 5 דולר, אז שילמנו והאוטובוס החל לנסוע
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:14 PM
|
||
"אני מאוד מקווה שאת יודעת לאיפה ללכת," אמר ליאו.
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:19 PM
|
||
האוטובוס נסע ועבר את העיר הקרובה, מידי פעם הוא עצר בתחנה ואנשים ירדו ועלו
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:21 PM
|
||
"את האמת שאני לא יודעת. אף פעם לא הייתי במסע חיפושים או יצאתי מהמחנה מאז שהגעתי לפה," אמרתי בכנות.
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:25 PM
|
||
''אני חושב שנעצור כאן" מר לייל והצביע על השלט באוטובוס שהורה על הרחוב הבא:" רחוב התות".
אני וג'יל הנהנו וצלצלנו בפעמון שאומר לנהג לעצור -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:28 PM
|
||
"אני חושב שצריך לפנות ימינה וללכת ישר עד שמגיעים לכביש הראשי," אמר דילן.
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:33 PM
|
||
ירדנו ברחוב התות והתחלנו לחפש מין חנות נטושה כמו המסבאה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |