![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:34 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"תודה," אמרתי לו והמשכנו ללכת.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:43 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מצאנו כלום אבל למזלנו לייל נזכר שעבר כאן שהביאו אותו לכאן, ושיש חנות ירקות מסוימת שזקוקה לעובדים
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:45 PM
|
||
אחרי חצי שעה בערך הגענו לכביש הראשי.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 14:57 PM
|
||
לייל נכנס ושאל את המוכר עם הוא צריך שלוש עוזרים צעירים בחנות
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:01 PM
|
||
הלכנו בשולי הכביש.
מעניין מה האנשים רואים כשהם מסתכלים עלינו. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:08 PM
|
||
המוכר אמר שהוא ישמח והוא נתן לנו סינרים ירוקים כמו שלו
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:15 PM
|
||
"על מה את חושבת?" שאל אותי דילן.
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:19 PM
|
||
הוא ביקש שנסדר את הפירות והירקות כי לפעמים הקונים שמים בטעות פרי או ירק במיכל של פרי או ירק אחרים
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:35 PM
|
||
"על כלום."
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:37 PM
|
||
סידרנו את הפירות.
"אז אפשר לומר שהסתדרנו?" שאל ג'יל. "אני חושבת שהם רחוקים אבל אתם יודעים כמו שאמרת צרך להיות בתנועה כל הזמן" עניתי. -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:38 PM
|
||
אחרי שעתיים הגענו לעיר כלשהי.
"סליחה," פניתי אל אחת הנשים שהיו ברחוב בשעה כזאת. "איזו עיר זאת?" -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:40 PM
|
||
המשכנו לסדר ועזרנו קצת ללקוחות.
"לייל, הוא נותן לנו כסף על זה?" שאל ג'יל. "בגלל שאנחנו קטנים הוא נותן לכל אחד מאיתנו 5 דולר לחצי שעה" ענה לייל. אולי ג'יל היה עצוב כי זה קצת כסף, אבל לפחות אנחנו מקבלים משהו כי אנחנו צריכים את הכסף לאוכל. -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:45 PM
|
||
היא הסתכלה עליי כאילו נפלתי מכוכב אחר והלכה בלי להגיד כלום.
"ככה כל האחיות שלך," אמרתי לדילן. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:47 PM
|
||
המשכנו קצת ואז למרות שזה היה חצוף וממש לא הדבר הנכון לעשות, החלטנו לקחת כמה מאכלים שהם לא ירקות ופירות ולשים אותם בתיקים שלנו, אז לקחנו שקית לחמניות וגבינה צהובה
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:48 PM
|
||
"מה? לא הבנתי," אמר.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |