![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 15:02 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכנו ברגל משהו כמו שעה,עד שנמאס לי,הייתי צמאה ועייפה,היינו נורא קרובים לחוף לונג איילנד
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 15:05 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת שאני אפסיד בוויכוח הזה, אז פשוט וויתרתי.
הלכתי לביתן הרמס. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 15:08 PM
|
||
''אנחנו עוד מעט מגיעים" ג'יל אמר לי, ''לאן?", ''למחנה החצויים, זה המקום שבו הילדים של האלים,יכולים לחיות בבטחה".
''אז אתה אומר לי שאני בת של אל,או אלה?", ''כן" הוא ענה והמשיך ללכת לכיוון הגבעות של לונג איילנד ------- את יכולה לעשות אפיון דמות לליאו? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 15:13 PM
|
||
דפקתי על הדלת, וליאו פתח לי.
"על איזה משחק חשבת?" אמרתי, נאנחת. ----------- שם+משפחה: ליאו ג'ונס גיל: 16 אופי: מעצבן, אכפתי ודאגן (לפעמים) מראה: שיער שחור קצר, עיניים חומות הורה אלוהי: הרמס הורים אחרים: אמא- שנאל, היא מתה כשליאו היה בן שמונה. עוד פרטים, או שזה מספיק? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 15:16 PM
|
||
אחרי שניסיתי לעכל בשקט ואופטימיות שאני בת של אל או אלה, החלטתי שעם הוא מותח אותי,זה עדיין לא מסביר את השור ואת הסלרי, אז החלטתי להאמין לו
------------ מספיק פרטים רק רציתי לדעת -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 15:19 PM
|
||
"הוא לא השתכנע, נכון?" שאל בחיוך, ונשען על המשקוף.
"לא. הוא לא," אמרתי, מאופקת מלתת לו אגרוף. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 15:25 PM
|
||
עלינו בקהות חושים כמה גבעות, נראה היה שויל מהסס, אבל הוא החל ללכת לכיוון גבעה שבמעלה הגבעה היה שתול עץ גבוה ויפה, עליו שמיכה מוזרה, וסביבו שכב דרקון לבן וגדול
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 15:28 PM
|
||
"חשבתי על כמה דברים, אולי כדאי שנעשה כמו כל שנה, תפוס את הדגל. אמיליה, את מקשיבה לי בכלל?" שאל כשראה שלא עניתי לו.
"יש שם שני ילדים," אמרתי, והצבעתי לכיוון הגבעה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 15:36 PM
|
||
לא ראיתי כלום מיוחד בגבעה,אבל ג'יל התקדם,ואני אחריו, נתקעתי בקיר בלתי נראה, אבל ג'יל לא.
''מצטער,אני ג'יל בוילד נותן את רשותי לאיזי ספל, להיכנס למחנה החצויים", הפעם הצלחתי לעבור את הקיר וניסיתי להתרחק מהדרקון, מולי התגלה מחנה ענק, שדה של גפנים, 12 ביתנים שמסודרים ב-ח, חדר אוכל ענק, קיר לבה, אגם עם סירות קנו, אורווה שראיתי בה פגסוסים שמר בונד לימד אותנו עליהם, מתחם עבודה ואזור ללחימה בחרב. ''כן,זה מחנה החצויים" ג'יל נאנח -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 15:41 PM
|
||
"מה? על מה את מדברת?" שאל בבלבול.
"יש שם שני ילדים," חזרתי על דבריי. לא חיכיתי לתשובה ממנו, התחלתי לרוץ לכיוונם. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 15:46 PM
|
||
ראיתי דמות רצה לעברנו, "אוי לא, ידעתי שאסור היה לי לבוא" התחלתי לרוץ לכיוון העץ, אבל ג'יל שאיכשהו היה יותר מהיר מבדרך כלל תפס אותי
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 16:01 PM
|
||
"היי, תעצרו!" צעקתי לעברם.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 16:02 PM
|
||
הדמות התבהרה כנערה שהייתה בטוח גדולה ממני בכמה שנים,היא נראתה אפילו מאיימת
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 16:03 PM
|
||
"איך קוראים לכם?" שאלתי אותם.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2021, 16:04 PM
|
||
''אני מכיר אותך אמיליה" (ג'יל)
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |