![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 13:05 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהוא הגיע לתחנת אוטובוס שליד הנמל תעופה ירדנו. קנינו כרטיסי טיסה לפריז, ואנחנו צריכים לחכות עכשיו חמש שעות.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 13:06 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ולייל הוצאנו עגבניות והגדלנו אותם וזרקנו על האירניות
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 13:15 PM
|
||
"מה אמרת על שלא נצליח לקנות כרטיסים?" שאלתי את ליאו בהתגרות.
הוא נאנח בתבוסה, "את צדקת ואני טעיתי, בסדר?" "כן. בינתיים." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 13:15 PM
|
||
ג'יל השתמש בחץ וקשת, אני אומרת לכם עם כירון היה רואה אותנו הוא היה מתבייש
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 13:26 PM
|
||
"מה יהיה עם ג'יל, איזי ולייל?" שאל דילן.
"אין לנו כל כך מה לעשות עם זה, הם בורחים מאיתנו כי הם חושבים שנחזיר אותם למחנה." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 13:38 PM
|
||
בסופו של דבר אחרי כמה חצים ועגבניות היא התפוגגה וירדנו מהאוטובוס במהירות
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 13:49 PM
|
||
"ואנחנו לא?" שאלה לייז.
"ברור שלא. סוג של הכרחתי את איזי וג'יל להשאר כדי שאולי הם ישנו את דעתם." "מסתבר שזה לא קרה," מלמל דילן. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 13:54 PM
|
||
"זה היה מפחיד" אמרתי.
"אולי היא רצתה את הקשת" אמר לייל וכולנו הבטנו בקשת התמימה כאילו אמר: 'נעלבתי עמוקות!' -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 14:02 PM
|
||
"תסתום. כנראה לפעמים אני יותר מדי מאיימת."
"לפעמים?" גיחך ליאו. ------------- הם צריכים להגיע איכשהו לפריז -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 14:03 PM
|
||
"גם עם כן, אנחנו צריכים ללכת, יש לי הרגשה שיש מפלצות באזור" אמרתי
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 14:05 PM
|
||
"אתה אומר שאני תמיד מאיימת?"
"בואי נראה, את מאמנת את הביתן שלך אימונים כמו של צבא, איימת על דילן כשדיבר על האגו שלך ושל אפולו, להמשיך?" -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 14:12 PM
|
||
"את לא סאטיר או קיקלופ נכון?" שאל ג'יל.
"ברור שלא" אמרתי -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 14:22 PM
|
||
"לא, אני בסדר."
"אז מה נעשה בינתיים שאנחנו מחכים לטיסה?" שאלה לייז. "נוכל לנסות לפענח את שאר הנבואה," הציעה אנה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 14:26 PM
|
||
"אבל בואו אחרי" אמרתי והתחלתי ללכת.
--------------- אממממ לא נראה לי הגיוני שהם יצליחו להגיע לפריז עם 50 דולר אז אנחנו נסתנן -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 14:38 PM
|
||
"חמישה חצויים יצאו למסע, אתנה, דמטר, אפולו, אפרודיטה והרמס- אלה אנחנו," אמרה. "יצאו הם למקום הקדוש,
אשר הוא עמד בראש- זה האולימפוס הקודם- מגדל אייפל. להחזיר את הרבים והיחיד יצליחו, אך אחד את מותו יפגוש, ואין להחזירו- זאת אומרת שנצליח להשיג את הנשקים-" "-אבל מישהו ימות," קטעתי אותה. --------- זה באמת יותר טוב. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |