![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:05 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתי לב שאנחנו ברחוב של נמל התעופה.
על מסך גדול היה רשום: 'עוד חמש שעות יוצאת הטיסה לפריז מהרו לבוא!' -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:10 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם השתתקו.
"מציאת השלושה תהיה קשה, ועזרה תנתן מאביה של המובילה- השלושה אלה בטח איזי, ג'יל ולייל והעזרה מאפולו," המשיכה אנה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:12 PM
|
||
"למה את מסתכלת ככה על השלט?" שאל ג'יל.
"יש לי הרגשה שאנחנו צריכים לטוס לפריז" אמרתי. "גם לי" אמר לייל והביט בשלט כמוני, רק עכשיו קלטתי שאנחנו אחים -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:16 PM
|
||
"איך נמצא אותם אם אנחנו נהיה בפריז והם יהיו פה?"
"אין לי מושג," אמר דילן. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:18 PM
|
||
"בואו" אמר ג'יל באנחה והוביל אותנו פנימה, אחרי שהחלפנו מבטים אני ולייל נכנסנו אחריו
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:25 PM
|
||
"תמיד רציתי לבקר בפריז," אמר דילן בחיוך.
"תזכרו, צריך לשמור על פרופיל נמוך עד שנגיע למגדל אייפל, זאת אומרת שלא מתלהבים מכל דבר, אוקיי דילן?" -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:27 PM
|
||
"איזי, את זוכרת שסיפרתי לך שטיילתי בעולם?" שאל אותי ג'יל ולאחר מכן הנהנתי.
"בגלל שהשיא שלי היה להתקבל לבית הספר שלנו, כדי לטוס לחוץ לארץ הייתי מתגנב למטוסים, רוצים לראות את פריז? תקבלו" -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:31 PM
|
||
הוא גלגל עיניים ומלמל כן.
"אנחנו נעלה על המטוס, נגיע לפריז, נחזיר את הנשקים, נמצא את כירון ואת איזי, ג'יל ולייל ונחזור למחנה, כולם מסכימים?" -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:34 PM
|
||
נראה היה שג'יל הולך להיכנס לחדר שהיה רשום עליו:
"לעובדים בלבד!". "מה אתה עושה?" שאל לייל ונוכח לראות את ג'יל פורץ מנעול בעזרת חץ. "בואו" הוא אמר ומיהרנו ללכת אחריו לפני שהדלת תיסגר -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:37 PM
|
||
"כן," אמרו כולם ביחד.
"יופי. אם אתם רוצים לישון בינתיים, יש לכם ארבע שעות, אני אשמור על התיקים." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:41 PM
|
||
כנראה שכל הדרך עד לשדה התעופה היה מסדרון אחורי, מה שאומר אנחנו לא צריכים לקנות כרטיסים, נלך עם המזוודות
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:50 PM
|
||
אנה, לייז ודילן נשכבו על הספסל שעליו ישבנו ונרדמו.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:51 PM
|
||
"אבל יש עוד המון זמן!" מחיתי
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:58 PM
|
||
"למה אתה לא הולך לישון?" שאלתי את ליאו.
"למה את לא?" "אני שומרת על התיקים ובדקת שאין מפלצות." "אני שומר ביחד איתך." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 19:49 PM
|
||
''אני דיי עייף'' אמר לייל ולקח מזרן שמצא
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |