![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 36 37 [38] 39 40 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 09:18 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לא קרה כלום," מיהרתי להגיד.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 09:23 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתה יודע, עדיין לא אמרתי לך תודה על זה שהבאת אותי למחנה" אמרתי והוא הביט לעברי.
"תודה" אמרתי. "אין בעד מה" הוא אמר, קם והשתחווה כמו נסיך. קמתי אחריו ונתתי לו חיבוק -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 09:25 AM
|
||
"אמ (כינוי/שם חיבה), את לא יכולה לעבוד עליי."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 09:30 AM
|
||
הוא החזיר לי חיבוק, ומשום מה החיבוק היה לי נורא נעים, ג'יל הוא חבר אמיתי.
"איו!" צעק מישהו, לייל. "מה כל כך מגעיל?" אמרתי ועזבתי את ג'יל. "להתעורר ולראות אתכם מתחבקים" הוא אמר. בלי לחשוב, אני וג'יל החלפנו מבטים והתנפלנו על לייל בחיבוק דוב. "לאאאאאא! לאאאאא!" הוא צעק -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 09:32 AM
|
||
"רק מי שקרוב אליי קורא לי אמ, אתה לא קרוב אליי, אז אתה קורא לי אמיליה."
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 09:34 AM
|
||
לפני שחשבתי תקפתי את שניהם במךחמת דגדוגים, והם החזירו
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 10:48 AM
|
||
"אמיליה, אני מכיר אותך כבר ארבע שנים, כשקורה משהו את עוטה את המבט המודאג. קדימה, שפכי הכל."
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 10:50 AM
|
||
הפסקנו לרגע וכולנו התגלגלו מצחוק.
"יודעים משהו, אולי לקום ולראות אתכם מחובקים היה דבר טוב...." אמר לייל, כאילו באמת שוקל את הדבר. "לא, אני בטוח שזה לא היה טוב. אז כמה זמן ישנתי?" שאל. "משהו כמו רבע שעה" עניתי וג'ל הנהן -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 10:54 AM
|
||
"אין לי כוונה לספר לך כלום, אז תפסיק."
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 10:56 AM
|
||
"לא!" הוא צעק לחלל האוויר.
"עוד שלוש וחצי שעות לטיסה לצרפת!" קול נשי הכריז מרחוק(תזרמי כדי שהזמן יעבור) -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 11:11 AM
|
||
"תראי, אנחנו ביחד במסע הזה. את צריכה לספר לי אם את מגלה משהו."
"אני אספר כשכולם יתעוררו." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 11:12 AM
|
||
"אני חושבת שכדאי שכולנו נלך לישון, מחכה לנו טיסה" אמרתי ופרסתי על עוד מזרון את השק שלי
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 11:51 AM
|
||
ליאו התחיל להעיר את כולם.
"מה אתה עוש-" "-אמרת שכשכולם יתעוררו את תספרי, אז אני מעיר את כולם." "עולים למטוס?" שאלה לייז בישנוניות. "לא, אבל אמיליה גילתה משהו." "ובשביל זה להעיר אותנו? אי אפשר לחכות עד שנעלה למטוס?" "המטוס יגיע בעוד חצי שעה," אמר ליאו. "אז מה קרה?" שאלה אנה. "מצאתי שני אנשים מדברים על קשת מסויימת. אני היחידה שיש לה קשת בנמל התעופה, אבל הם דיברו על מישהו, לא מישהי, לכן הסיבה ההגיונית היחידה הי שגם איזי, ג'יל ולייל נמצאים פה." "יכול להיות. אבל מה הסיכויים שגם הם טסים לפריז?" אמר דילן. "האמת היא," אמרה אנה, "הסיכויים די גדולים. כל אחד מאיתנו יצא מ"זירת הקרב" בערך באותו הזמן, וכשאנחנו הגענו לפה הנסיעה עם ההמתנה הכי קצרה זה פריז- לאיפה שאנחנו טסים." "עשר דקות לטיסה לפריז!" אמרו בכריזה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 11:59 AM
|
||
ששמעתי את הכריזה התעוררתי במהירות, ג'יל ולייל ישנו, מחובקים כמו שני ילדים קטנים.
"תתעוררו!" צעקתי עליהם והם התעוררו במהירות. "צריך לצאת!" אמרתי. ג'יל הוביל אותנו עד למטוס, עלינו עם המזוודות בשקט ושאף אחד לא ראה, נכנסנו לתא המטען. -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 12:06 PM
|
||
כלינו למטוס והתיישבנו במקומות שלנו.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |