![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 1 2021, 18:36 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"את לא מעדיפה להיות בקרב?"
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2021, 18:38 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה?" שאל ג'יל "אתה יותר גדול?".
"הוא בן 13" אמרתי ולייל ניפח את חזהו בגאווה -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2021, 18:40 PM
|
||
"זה לא קשור, ליאו. אני אהיה איפה שצריכים אותי. ואותי צריכים במגדל אייפל."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2021, 18:44 PM
|
||
"רק רגע..." אמר ג'יל וכיווץ את עינייו "איך שכחתי, אתם סוג של אחים!" הוא אמר.
אני ולייל מילמלנו כמה מילמולי הסכמה -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2021, 23:22 PM
|
||
"אבל את לא-"
קטעתי את דבריו, "תעשה מה שאתה יודע לעשות הכי טוב. לשתוק." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2021, 16:22 PM
|
||
"אבל זה לא אומר כלום!" אמרתי.
"כן, יש לנו אבות שונים!" אמר לייל. "אוי, זה מגעיל" אמרתי -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2021, 16:33 PM
|
||
"מה שאני יודע הכי טוב זה לעצבן אותך. היי, זה מה שאני עושה כרגע."
|
|
פורסם ב: Aug 2 2021, 16:43 PM
|
||
"צודקת, אבל כרגע יש לי הפתעה בשבילכם" אמר ג'יל
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2021, 17:44 PM
|
||
שתקתי בתגובה והמשכתי ללכת.
|
|
פורסם ב: Aug 2 2021, 17:53 PM
|
||
"נו!" אמרתי.
"תגיד לי כבר!" אמר לייל ותפס את ג'יל בחולצתו וקירב את פרצופו אל פרצופו של ג'יל במבט מאיים. "אוקיי..." אמר ג'יל. "תגיד כבר!" אמר לייל והחל לנער את ג'יל. "אני רואה שאין לכם סבלנות בכלל! יש לי שני מפתחות" -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2021, 18:29 PM
|
||
מעניין איך נעלה לשם? באמפייר סטייט יש שומר למטה. מעניין אם יש כזה גם פה.
|
|
פורסם ב: Aug 2 2021, 18:32 PM
|
||
"שני מפתחות?" שאלתי.
"שני מפתחות?" שאל לייל והניח לג'יל -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2021, 18:36 PM
|
||
"אמיליה?" הוא התקרב אליי יותר.
|
|
פורסם ב: Aug 2 2021, 18:46 PM
|
||
"כן" הוא אמר והושיט לכל אחד מאיתנו מפתח.
לרגע אחד כל אחד שנינו החזקנו מפתח, וברגע השני... -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2021, 19:20 PM
|
||
"מה?" שאלתי בייאוש ובחוסר סבלנות.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |