![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (139) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 15:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסתי דרך השיחים שגדלו.
"איזי!" צעקתי. "אני רק רוצה לדבר איתך." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 15:09 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי צעקה מרוחקת, אבל לא הבנתי אותה, ידעתי שהם קרובים, נגעתי באחד מהקוצים הגבוהים של הדשא, בכוונה שיכוון אותי, אבל ככנראה לא ידעתי, שלפעמים אין המון כוח, התרסקתי על הרצפה, אבל לא בדיוק על הרצפה, ישר על העלה
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 16:07 PM
|
||
"איזי!" המשכתי לצעוק בעודי ממשיכה לרוץ.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 16:10 PM
|
||
שמעתי קולות מעומעמים קוראים לי, אבל לא יכלתי לקרוא עליהם בחזרה
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 16:16 PM
|
||
"אמיליה!" שמעתי את ג'יל.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 16:20 PM
|
||
לא יכלתי עוד, כל גופי עצר ולא יכלתי לזוז או לשמוע
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 16:35 PM
|
||
התחלתי לרוץ לכיוון ששמעתי אותו.
"ג'יל, חשבתי שקרה לך משהו," אמרתי בהקלה כשראיתי את ג'יל עומד ליד שיח קוצני. "אני בסדר, אבל איזי לא. היא איבדה את ההכרה שלה." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 18:11 PM
|
||
הרגשתי בחילה וכאב ראש, אבל מצד שני גם לא הרגשתי כלום
-------------- תעשי קטע ארוך כי היא מעולפת ואין לי מה לכתוב -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 18:29 PM
|
||
"תיקח את הקשת שלי, אני ארים את איזי."
הוא החזיק את הקשת שלי, והרמתי את איזי. "רגע, אכלתם משהו?" הוא הניד לשלילה. "אז כשנגיע למחנה, יטפלו בה, אתה תלך לאכול ואני אדבר עם כירון על איזי." "אמיליה, אני יצאתי מהמחנה, כי אני לא רוצה-" הוא התחיל לומר, אך קטעתי אותו. "-לא אכפת לי. אתה תשאר פה עד שנדע מה יקרה עם איזי. וזה אומר שאתה תאכל במחנה." הוא לא הספיק להגיב, כי הגענו לליאו. "ליאו, תיקח אותה למרפאה שלנו, אני אלך לדבר עם כירון." "את לא מחלקת לי פקודות," אמר. "אז אתה רוצה לדבר עם כירון?" "לא, אב-" "אין אבל, תיקח אותה למרפאה." הבאתי לו את איזי. הוא הלך איתה למרפאה, ואני וג'יל הלכנו לכיוון השני. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 18:32 PM
|
||
הרגשתי שנושאים אותי, הרגשתי קלילה, ואז הרגשתי שמישהו אחר מחזיק אותי, הרגשתי רחוקה, מהאנשים היחידים שאני אוהבת, רחוקה מג'יל
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 18:46 PM
|
||
הבאתי לג'יל לאכול בזמן שאני הולכת אל כירון.
הוא היה עכשיו בפגישה עם מר ד', אבל זה חשוב. מאוד. אז אני אפריע להם. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2021, 07:02 AM
|
||
התעוררתי ובפי מין תרופה מגעילה, לידי עמדו שני בנים, אחד שזיהיתי כמטומטם שצעק שאני בת דמטר ועוד אחד שהיה דומה לג'יל
|
|
פורסם ב: Jun 16 2021, 07:13 AM
|
||
דפקתי על הדלת, ונכנסתי.
"כירון, אני יכולה לדבר איתך רגע?" "אם זה קשור לליאו, אני מעדיף שלא," ענה לי. "זה לא קשור אליו. ג'יל הגיע למחנה לפני שעה בערך והוא הביא איתו מישהי." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2021, 14:52 PM
|
||
הבטתי בהם, לא ידעתי עם לבטוח בהם או לא, החלטתי שמתי שלא יהיו לידי אנשים, אני אמשיך לברוח
|
|
פורסם ב: Jun 16 2021, 19:24 PM
|
||
"תסלח לי, מר ד', אני הולך לבדוק את העניין," אמר לו, ויצא ביחד איתי למרפאה.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |