![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (109) « ראשון ... 76 77 [78] 79 80 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 14:29 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה מי רוצה לבדוק את הגרסה הבאה של HPD
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 14:29 PM
|
||||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנו להארי פוטר האלגנטי להעיף תמנדט הבריטי עם העפעפיים החסונות שלו. הכתב שכח לספר על הצלעות המתוקות של הארי פוטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 14:30 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר מנצח את כל התקשורת ביד שמאל שלו
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
ממש לא כל מי שאוהב את לונה יותר מהארי שיעשה חירבוש של אותיות (כגעגיע) -------------------- ברוכים הבאים לחתימה שלי
מעיין$הארי פוטר$מחוננת$חנונית$דתיה$מוזרה רוב מי שיראה אותי יגיד דבר ראשון רייבינקלו דבר שני הוא יגיד הפלפאף דבר שלישי הוא יגיד גריפינדור אבל בלב ובנשמה, וגם מי שמכיר אותי לא בטוח ידע, אני סלית'רין!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו די
מספיק שהם מטרילים עם הדברים האלה בכל מקום אין צורך גם פה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו באמת
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 14:31 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היושש מה קורה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
בואו ננסה ליצור
התקשורת השמאלנית לא תגיד לכם, אבל הארי פוטר יכול לאכול חמישה שניצלים, תוך חמישה ימים! הארי פוטר הוא מלך היופי ונסיך החן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכתב שכח לספר על הרגליים החלקות של הארי פוטר! בשנת 1972, הארי פוטר צעד לישיבה הסודית המיוחדת של עבודה מועדפת בקטיף גושים. כל הרוסים שהיו שם אמרו שהוא חתיך, ושהוא הולך לנצח בכדורסל מתנסים -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול אצלו זה עם פלימנגואים! לא צבי ים ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או נו באמת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 14:32 PM
|
||||
יש אנשים שהפיתרון היחיד מולם זה להטריל אותם ואין מה לעשות עם זה ובלי יותר מדי פירוט אני פשוט לא אפרט נראה לי ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 14:33 PM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה משמ אני חושבת חברות שלי מז באו היום לביס שלי והיה טיפה מעצבן אבל לא נורא מה איתךךך❤️ -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 14:33 PM
|
||||||
אוקיי(?) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 14:34 PM
|
||||||||
הארי פוטר הוא בחור מאוד לעניין ונהדר! הארי פוטר הבחור מאוד לעניין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |