![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (109) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:06 PM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט אעשה את מועד ב' במקום שבועיים אחר כך אם הייתי עושה את מועד א הייתי מסיימת עם הסמסטר ב2.7 אבל אני אסיים במקום ב16.7... בהצלחהההה אם את צריכה עזרה את יכולה לשאול אותי ותזכרי שבית ספר זה מיותר גם ככה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:09 PM
|
||||||||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו קול אבל למה לסיים את הסמסטר שבועיים אחרכך הו תודההה 3> אבל כבר לא כ'פת לי במתמטיקה ומשום דבר אחר סוו :( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:09 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:10 PM
|
||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי יש לי בגרות במדעי המחשב ב1.7 ואני לא אספיק ללמוד לשני המבחנים אז אני דוחה את המבחן באלגברה 33> כי הכל מיותר בתכלס -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:14 PM
|
||||||||||||||||||||
אוי מדעי המחשב פיכסוש אבל זה לא לדחות מבחן זה פשוט לעשות אותו אחרכך :/ הכל מיותר גם החיים היום חברה שלי אמרה לי לסתום כי החיים שלי מושלים ואין לי זכות דיבור אעלק חברה גועל נפש מיותרת גם שלומות נעמיי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:15 PM
|
||||||||||||||||||||||
מדעי המחשב זה דווקא בסדר וזה המקצוע היחיד שנשאר לי בבית ספר השנההה אההה לדחות זה לא לעשות אחר כך? זה לא כאילו ההגדרה? אוי /: אני היום ישבתי עם חברות ושתקתי כי הרגשתי ממש לא קשורה שם חחחח לא מדהים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:16 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי שיראל
מה נשמע -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:17 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוווווווווווווווווווווווווווווווווווווור
רוצה לבדוק את הגרסה הבאה של HPD? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:18 PM
|
||||||||||||||||||||||||
אופסי יוא כיף לךך כזה שאת אשכרה גומרת אה חחחח אופסי שמצ מה חשבתי לעצמי לא חברות זה לא מדהים בשיט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:19 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
ב1.7 אבל ורק בבית ספר באוניברסיטה אני מסיימת ב16.7 חברות זה אחלה כשהן טובות אבל אין לי כאלה כרגע -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:20 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו יש פה פלג שרוצה להכין מימז.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:21 PM
|
||||
אוי זה עוד מלא זמן אבל לא נראה לי כאילו הייתה לי חברה טובה והיא די הרסה לי את האמון באנשים אז כן :( מה קורהה נעמיי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:22 PM
|
||||||
זה די מה שאני מתלוננת עליו כל הזמן ): מה היא עשתה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:23 PM
|
||||
אמ חברה שלי מגיעה תכף ויש לי המון דברים לעשות עד אז אבל אני תקועה בלשכב במיטה כי חזרתי מאימון ומוות מה איתך -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:24 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע האם זה נס ורואים שאני בנו"ד? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |