![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (109) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:43 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מור אני כבר מעלה את הגרסה הזאת לגיטהאב (Develop, כמובן) ואז תוכל להוריד והכל
אבל זאת כרגע גרסה רק לכרום, סורי :/ -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:43 PM
|
||||||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטוב -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:45 PM
|
||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
תודה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:46 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:50 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אור פה?
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:51 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקמתי את עצמי מהמיטה
תתגאו בי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:51 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@מור אתה יכול להוריד את הגרסה העדכנית של הבטא של HPD פה https://github.com/Peleg132/HPDark/tree/Develop ^^
(כולם יכולים אם אתם רוצים, אגב! רק תגידו לי על דברים לשיפור וכאלה) החלק העיקרי ששיניתי זה זה שהוספתי דרך לשנות את הצבעים שיופיעו בבחירת צבעים בכתיבת תגובה, אפשר לשנות את זה בדף אופציות בפאנל של "כתיבת תגובה" -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:54 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גאים בך 3> וגם בי, כי אני התארגנו למפגש של הכיתה אפילו שאני שונאים את הכיתה שלי -------------------- בס״ד
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה אלגברה
פשוט רשימה ממש ארוכה של חרטוטים הצילו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד!! 33> מי יודע אולי תמצאו שם אנשים נחמדים יותר משחשבתם -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:56 PM
|
||||||||
אולי, אולי ותקשיבו, או שהזיכרון שלי דפוק, או שעד לפני כמה זמן קראו לפורום מד"פ מדע בדיוני ופנטזיה ועכשיו הוא השתנה למדע בדיוני ופנטסיה -------------------- בס״ד
|||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 18:59 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיימתי להשלים את ההרצאה הזאת
זה לקח ארבע שעות ולא הבנתי מילה משלב מסויים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 19:00 PM
|
||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 19:00 PM
|
||
אה רומי
הגיף הימני למעלה בחתימה שלכם טיפה יותר גבוה מהאחרים וזה כואב לי בעין כאילו אתם לא חייבים לסדר אבל כן אופס -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 19:03 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו
ממש בא לי להקדיש ואז לברוח ואז רק להגיח לפה לכמה פעמים וזהו אבל אני לא מציאותי חחחח -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |