![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (109) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 22:16 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 22:35 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממממ שאלה
אם אני צריכה להגיד משהו ל*מישהו* ואני רואה שהוא מחובר בדיסקורד משמע הוא לא ישן או משהו, אז להתקשר אליו דקה או לכתוב לו הודעה בווטסאפ כמו ילדה מסכנה? -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 22:37 PM
|
||||
אהמ לא נראה לי -------------------- אני
|||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 22:38 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני מניחה שאני מבינה בזה משהו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 22:38 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההההההההההה אני לא מזהה אותך עם הכינוי והסמלש המאוד פופולרי הזה.
בכל מקרה לא נראה לך על להתקשר או על לכתוב הודעה? -------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 22:40 PM
|
||||
עדיף בדיס, עם הוא מחובר... אבל עם הוא לא מחובר לדיס עדיף להתקשר -------------------- אני
|||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 22:41 PM
|
||||||
הוא מחובר אבל אנחנו באמת בקושי מדברים בדיס בעיקר פנים אל פנים אבל עכשיו זה כבר לא הכי משהו עם החופש הגדול וזה -------------------- אלה אחת
|||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 22:45 PM
|
||||||||
אז טכנית עדיף להשתמש במה שהוא יענה ראשון. נראה לי שעדיף להתקשר -------------------- אני
|||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 22:47 PM
|
||||||||||
אני זבל בתקשורת אוף. טוב הגיוני שאני פשוט אדחה פה הכול הא. -------------------- אלה אחת
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 23:10 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מה הו לול סליחה עידו זה לא יחזור שנית ![]() (נו לא לפני שתגיע למקום 60 כזה לפחות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 23:13 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממממ
בו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 23:39 PM
|
||
הלכתי על דיסקורד אבל אני נורא נורא נורא נורא נורא מתחרטת על זה עכשיו
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 23:43 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיסקורד > ווצאפ in every possible way
למרות שאני בקושי בדיסקורד אבל זה לא מחייב כמו וואצאפ אז זה נחמד -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2021, 23:45 PM
|
||||
רק פעם אחרונה שדיברנו בדיסקורד (זה היה VC אפילו לא התכתבנו) היה במאי מתישהו בתחילתו. אוקוורד >< -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 00:05 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראלי שאני ג'נדר פלואיד
כל פעם אני מסתכל על עצמי במראה ואני פעם נורא אוהבת את איך שהתספורת שלי נורא נשית ופעם נורא לא אוהבת את העובדה שהתספורת הזאת נורא נשית הבעיה היחידה היא שהשינויים קטנים מידי ויכולים להשתנות כל רגע איך שורדים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |