![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (109) « ראשון ... 100 101 [102] 103 104 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:05 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי סידורים כשאני חוזר
הולך לראות דירה לרכישה :( ואז לומד ואחר כך בוכה לו"ז צפוף. באמת? בדיוק? למה חשבתיש ששלך ב27.8 מוזר אולי התבלבלתי עם עוד מישהי שחולקת איתנו את החודש הנפלא הזה רגע אז 21 זה גם מזל אריה או שפספסנו פה? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:07 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאא לך לישוןןןן הדברים האחרים יכולים לחכותתת
אבל דירה לרכישה זה מגניב בדיוקקק אני ב21.8 וכן זה אריה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:10 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אם אני אישן זה לא שנצ של חצי שעה, זה יהיה איכשהו שעתיים של שינה
ואז נדפקתי כי מחר יש עבודה זה באמת מגניב ומאוד מבוגר ומעייף הופה תדעי לך שמזל אריה הכי טוב לא יודע למה אבל הוא הכי טוב קיצר עוד חודשיים תהיי זקנה בהצלחה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:13 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז תשרוד את היום
ואז תלך לישון ואז מחר תנוח יותר כן זה מאוד מבוגר הטיקטוק החזיר לי את האובססיה לאסטרולוגיה אז אני יודעת כל מיני פרטים נוספים על הbirth chart שלי מאוד נחמד תמיד אהבתי את הדברים האלה עוד לא ממש זקנה רק 17 עוד לא 18 תודה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:14 AM
|
||
לשרוד זאת הגדרה מדויקת
חחחחחח מה זה birth chart? ו17 זה כבר זקן במיוחד פה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:16 AM
|
||
יופי אז אנחנו מסכימים
אהההה לא יודעת איך להסביר כי אני לא מאה אחוז מבינה בזה אבל כאילו המזל שאנחנו מתייחסים אליו בדרך כלל זה מזל השמש והוא מתייחס לאיפה השמש הייתה כשנולדנו אבל יש עוד כוכבים ויש מזל שונה בשביל כל כוכב מרכזי בשמיים וכל אחד כאילו מתייחס לדברים אחרים אני לא יודעת עד כמה אני מאמינה בזה אבל זה נחמד לי להתייחס לזה ולחשוב על זה כן פה 17 זה עתיק ממש -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:18 AM
|
||
אנחנו מסכימים על הרבה דברים
הכול בולשיט בתכלס, אבל כן זה נשמע מעניין כע מי זה סמלי קאט ולמה הוא/היא לא מגיבים -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:19 AM
|
||
נכון
כן זה מאוד נחמד הטיקטוק שלי מלא בזה ממש מלא בזה עומר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:26 AM
|
||
רק על הטיקטוק הזה אנחנו לא מסכימים
לא מבין את הפואנטה אהה למה הוא לא מגיב עומר לאן הלכת -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:27 AM
|
||
טיקטוק זה נהדר
טיקטוק זה קסם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש
מצאתי זה חוסך לי מלא יואו אני גאון אולי ביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
לא מסכים
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:28 AM
|
||
חבל
כי אתה טועה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:30 AM
|
||
לא לא
את טועה טיקטוק זה משעמם -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 10:30 AM
|
||
טיקטוק זה קסם
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |