![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (109) « ראשון ... 103 104 [105] 106 107 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:38 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:39 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ממש
רגע בעצם ב27-30 לא נלמד בעצם גם מחר וגם בשישי אז בעצם יש לנו רק עוד שלושה ימים שווה סליחה הגר זה לא יפה))): -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל חופש. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היום הייתי בבית ספר
מחר אני באוניברסיטה ברביעי יש לי מתכונת בחמישי אני באוניברסיטה שבוע הבא יש לי בגרות ובשבוע שאחר כך יש לי שתיים ובשבוע שאחריו יש לי את המבחן של אלגברה ((: -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:40 PM
|
||
בא לי חרמשים
אולי אני אלך לבקר בצוותוכן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו נשמע מעניין -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לכולם יש חופש. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:42 PM
|
||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אן את רוצה להיות שורה ראשונה בריקוד מזוויע, תפקיד ראשי (ומביך מאוד) בהמחזה, ושכל המורות ישנאו אותך, אז בשמחה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה לא מרוויח בתור היותך פרופסור? עם לא אז בוא לחרוש קצת במפים של סלית'רין -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:43 PM
|
||||||||||
את רוצה שישארו לך מתכונת, דוח מעבדה, שלוש בגרויות ומבחן של האוניברסיטה לעשות כשכולם בחופש כבר? כי אני אשמח לא ללמוד, אני מוכנה להשתתף במסיבת סיום של כיתה ו בשביל זה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואטאבר. אני יודעת. אני פשוט מרגישה ממש ממש נורא. קטע הנפשי. ואני אוהבת להוציא את זה על אנשים, רק חבל. כי ככה אני פוגעת וזה לא טוב. המשפטים שלי עילגים. כאלה. אה. איכס. לא. למה. למה. למה. למה רע לי. אני כן יודעת למה רע לי. אם כך למה אני פה. למה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:44 PM
|
||
הלב שלי מרגיש לא עובד טוב
הצילו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |