![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (109) « ראשון ... 104 105 [106] 107 108 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:44 PM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שאני כן יכול לגרד משם עכשיו איזה 10k חרמשים אבל אני בקטע של יותר ושם די.. תקוע אני לא אסגיר יותר מדי אבל אתה תמיד יכול לראות מתי זיו התחבר פעם אחרונה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:45 PM
|
||||||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שם המשתמש שלו -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:45 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עצוב כל כך.
ריקני וחלול. הלב שלי יתפרק. יופי. ולמה זה? הא! אני ממש מתכחשת לרגשות שלי וזה עושה לי רע. אני יודעת למה אני עצובה וזה מסיבה טיפשית. אז כאלו. אני מנסה להתכחש. אבל. לא עובד. למה. ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:46 PM
|
||||||||||||
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל
למה בוזזזזזז ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל טוב? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
אה אמממממ לא משנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||
מה קרה? -------------------- אני
|||
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:48 PM
|
||||||
מאוד לא. @יונתן אני לא אגיד, כי אם אני אגיד זה יהפוך את זה לאמיתי ואי אפשר שזה יהיה אמיתי כי אני מתכחשת לזה. מבין? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:48 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ מה קרה? אה לא משנה ענית ליונתן -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:49 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לעזור? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:50 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחץ.
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:51 PM
|
||||||||
כן. נראה לי. ._. -------------------- אני
|||||||
|
פורסם ב: Jun 21 2021, 13:51 PM
|
||||||||||
לא, לצערי. אוף למה אני מורידה. תמשיכו לשמוח!! עם הרבה בצלצלים! אוף החופש הזה לא עושה לי טוב. ממש לא טוב. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |