![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (109) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:10 PM
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לא את לא את לא טיפשה בכלל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:10 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחח ורוב הסיכויים שאותי יורידו לשלוש יחל :(
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:11 PM
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משתגיד -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:12 PM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אותייי @הגר נע יש דברים שאני טובה בהם יותר ודברים שאני פחות לימודים פחות לא נורא. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:13 PM
|
||||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן גם אני חושב ככה הטיעון שלה זה שהכמות של אלו בחמש ממש ענקית והיא לא מרגישה באמת נוח לשים אותי שם עפ ההישגים שלי בשנה וחצי הזאת
זה בעיקר הקטע של הלחץ שלי במבחנים שקריטי מבחינתה אבל בכל מקרה אני באמת הולך לעבוד ולתרגל בחופש כדי שבמבחן של תחילת שנה אני אפנה לרכזת וזה היא טוענת שעדיף להוציא מאה בארבע ולהיות כבר בהתחלה על בטוח בארבע מאשר לגרד ארבעים בחמש ולהיות בלחץ כל הזמן -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:13 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל להיות פחות טובה בלימודים לא הופך אותך ללא חכמה וגם כן הגעת לחמש יחל בהתחלה אנשים שבאמת לא טובים בלימודים מתחילים נמוך יותר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:14 PM
|
||||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה? -------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:14 PM
|
||
המערכת דפוקה וצריך לתקן אותה ^^
אבל יותר קל להגיד מלעשות משהו באמת -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:15 PM
|
||||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מערכת? -------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:16 PM
|
||||||
מבחנים יהיו בכל מקרה ולחץ במבחנים יהיה בכל מקרה, גם בארבע וגם בשלוש יחל ואתה תלמד בכל מקרה, לא משנה איפה תהיה ותשמע, ארבע יחל זה לגמרי סבבה אבל להשתבץ קודם קודם לארבע ולנסות לעלות לחמש זה יותר עבודה מלהשתבץ בחמש מלכתחילה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:16 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כותב פאנפיקים?
אפשרעזרה? שיפ אהוב פשוט תגידו -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:18 PM
|
||||
צודק אבל לפעמים זה גם נחמד פשוט לכעוס עליה ולמרוד זה גם כיף אני דפקתי לעצמי את הבגרות כי מרדתי זה עושה טוב על הלב :) -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:19 PM
|
||
לי בקצב הזה כן תהיה בגרות בפיזיקה!!
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:22 PM
|
||||||||
כן זה הפער ההוא כשנפתח כשעולים :/ אבל מה שנחמד זה שבגלל שבערך חצי כיתה מהמצויינות די תקועים כמוני בגלל כל השנה אז אמרו שאולי יעשו כיתות חופפות של ארבע וחמש בתחילת שנה שזה משהו נעם - החינוך שיר - יואו כן אבל הלוואי והיה לי אומץ כללי למרוד בלי קשר לבגרויות. פשוט סתם למרוד. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:22 PM
|
||||
יאאא כל הכבודדד -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |