![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (109) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:23 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה זה מעיף
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:24 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבלאבל מי מתלהב איתי מהסדרה החדשה ההיא שאלכס הירש יוצר לנטפליקס ובקרוב תצאאא
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:25 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שהכיתה הזאת נשמעת כמו רעיון טוב אני יודעת שיש בתי ספר עם הקבצה כזו כל שנה כמעט וזה תמיד נשמע לי כמו רעיון כזה מוזר כי למה שלא פשוט תשימו תלמידים ביחידות וזהו אבל עם הפער של הקורונה זה הגיוני שיר - תודה!! בקושי למדתי למתכונת כי כבר ממש נמאס לי ונמאס לי מהמקצוע הזה ואמרתי שגג ילך גרוע ואני אפרוש מהמגמה כי אני שונאת אותה גם ככה אבל הלך ממש טוב!!!! ואני אחזור לשנוא אותה שנה הבאה אבל בינתיים אני שמחה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:25 PM
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא. טוב. לפעמים זה לא כזה שווה למרוד. הייתי מספרת לך מה קרה לי אבל הנו"ד זה מקום מקום מקומי כזה כן אז לא. ואל תדאג עם החמש יחידות, אני בטוחה שיתנו לך להיות שם, וגם שתצליח לעמוד בקצב :) יש בטח עוד תלמידים כמוך, אז אז יהיה בסדר -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:30 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף שיהיה
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:32 PM
|
||||
כןן אני ממש מקווה שאשכרה יוציאו את זה לפועל @שיר אה הממ :\ כן אני ממש מקווה גם אה ויאי יש גם קולנוע שנה הבאה שזה שווה הכל אההה רגע שיר בהתחלה של הגיף את רוצה שזה יהיה כאילו שלאט לאט האותיות יופיע או שישר אותיות? הודעה זו נערכה ע"י Black Sheep ב Jun 18 2021, 14:34 PM -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:34 PM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא אני שמחה שהלך לך טוב. 3> @עידו כןןן קולנוע זה נהדר יופי טוב אני אלך לאכול ביי ביי עידו אממ נראה לי ישר שיהיה אותם אבל איך שאתה חושב שיותר יפה. הודעה זו נערכה ע"י חתול הצ'שר ב Jun 18 2021, 14:35 PM -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:37 PM
|
||
מישהו רוצה באטל?
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:46 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוף
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:47 PM
|
||
פוף גם לך
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:50 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מה??? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:51 PM
|
||
מה?
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:52 PM
|
||||||
כןןןןןןן סדרת אנימציה חדשה למבוגרים על אנשים שעובדים באילומינטי או משהו בסגנון אדק אבל זה נראה מדהיםםםם https://i.imgur.com/IVwkXUi.jpg -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 14:54 PM
|
||
אוקיי
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 15:02 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא סולאנג'לו
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |