![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (109) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 12:48 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סביר כזה
ואת? -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 12:49 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה רק סביר
אחלה כזה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 12:53 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי
ואני רוצה שתצא השבת בגלל זה רק סביר -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 12:54 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה
אה אגב מה שכתבת ממש יפה אני אבטא עוד מעט -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 12:59 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 13:02 PM
|
||
מה קורה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 13:04 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיימתי את המטלה באלגברה לבד ואני די גאה בעצמי
אבל זה היה במקום ללמוד לבגרות בהיסטוריה חחחחח מה איתך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 13:05 PM
|
||
בסדר לפחות עשית משהו
אני משוטטת בשיין וזה מאוד נחמד -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 13:06 PM
|
||
יאפ
אני מתכוונת להגיש היום גם את ה20% באזרחות ולבקש הארכה לדוח מעבדה לשוטט בשיין זה באמת נחמד מצאת דברים מעניינים? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 13:07 PM
|
||
יואו גלי לי את סודות הפרודוקטיביות
איך את עושה את זה האמת שלא ממש רק דברים סבירים כאלה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 13:09 PM
|
||
פשוט אין לי ברירה חחחח
אין מספיק זמן להכל אז דוחסים ואני לא כל כך פרודוקטיבית, עובדה שאני אצטרך הארכת זמן לדוח אם הייתי מספיק פרודוקטיבית הייתי מסיימת בזמן אה באסה וואי לא הזמנתי משיין הרבה זמן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 13:15 PM
|
||
אה אבל את עושה משהו
זה גם משהו יאפ גם אני -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 13:18 PM
|
||
לא עושה מספיק אבל
ובמקום ללמוד לבגרות בהיסטוריה שיש לי מ ח ר אני עושה מיליון דברים אחרים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 13:27 PM
|
||
פפפפ
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2021, 14:00 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כן ניגשתי לעידו!!!!!!! אני כן ניגשתי לעידו!!!!!!!
לא לא לא לא לא. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |