האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (10) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

חודש הגאווה- נחוץ או מיותר? || דיון
פורסם ב: Jun 25 2021, 10:50 AM
צטט הודעה

.Everything that kills me makes me feel alive

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 104081
מגדר:female
משתמש מספר: 40399
חפצי המשתמש: צפה

חודש הגאווה- נחוץ או מיותר? || דיון

בשנים האחרונות מצעד הגאווה הפך לחודש שלם, הופעות, דגלים, מצעדים ועוד, הפקות שלא מביישות את ימי העצמאות ועוד. גם בשנים שקדמו לחודש הגאווה, שהיה רק מצעדים ברחבי הארץ היו לא מעט שהתנגדו, גם כאלו מתוך הקהילה וגם כאלו שאינם שייכים אליה. אך כאשר המצעד הפך לחודש שלם, האם מספר המתנגדים באמת עלה?

חשוב לציין- למרות שכיום אנחנו חיים במדינה דמוקרטית שמקדמת את זכויות הקהילה הגאה, עדיין אין להם שיוויון זכויות מלא, כמו היכולת הבסיסית להתחתן לבחיר ליבם בארץ. השינויים שעשינו בשנים הקודמות הם משמעותיים אך לא מספקים. אך נשאלת השאלה אם החגיגות והמסיבות של חודש הגאווה יגרמו לשינוי או שמדובר רק בתהלוכות ראווה שלא באמת יעזרו לקידום הזכויות של הקהילה.

מה דעתכם? האם אתם תומכים בחודש הגאווה או מתנגדים לו? למה? האם לדעתכם זה יעזור באמת לקידום הזכויות, יביא לשינוי חברתי ותודעתי? או שהוא מפתח אנטגוניזם? איך אתם מרגישים שהמצעד משפיע עליכם ועל הסביבה שלכם? מה דעתכם על השינויים החברתיים שהושגו? האם הם מספקים? מה אתם הייתם עושים אחרת? ובקיצור- מה אתם חושבים?

דיון נעים happy.gif

--------------------
♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣

"הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 25 2021, 11:43 AM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 2739
משתמש מספר: 76201

אני תומחת בחודש הגאווה כי זה חודש חשוב שבאמת מראה שלכולם מגיע שיוויון זכויות ולא משנה מה הנטייה שלנו

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 12:36 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 1017
משתמש מספר: 73636

אני לעומת זאת זאת - לא ממש תומכת במצעד. ברור לחלוטין שלכל בנאדם באשר הוא מגיע זכויות. אבל לעשות מצעדים ראוותניים ולהפוך כל דבר לגבי זה זה פשוט לא מועיל או משנה משהו לאף אחד. אם כבר ההפך - זה יכול להזיק. ילד קטן למשל, שלא מבין עדיין מי הוא, רואה את הדברים האלו ושואל את עצמו; רגע למה יש לי אבא ואמא? למה לא אמא ואמא או אבא ואבא? אולי אני גם כזה? והוא יכול להתייסר בזה שנים על גבי שנים בלי לדעת מה הזהות האמיתית שלו ביגלל שהוא מבולבל כי הוא ראה הרבה אנשים בתל אביב צועקים את הדברים האלו (-שלא נדבר על זה שחלקם ערומים לגמרי כי, היי, מי אתם שתגידו שאסור ללכת עם בגדים? למה להתבייש בגוף (-כיביכול)?
גם עם זה מזיק לאנשים אחרים שלא ממש רוצים לראות את זה.
וזה לא נכון רק לגבי ילדים או ילדות קטנים. זה נכון גם לגבי בני נוער ולפעמים אנשים מבוגרים שלפני כל זה לא היתה להם שום נטיה לבני מינם וזה אפילו לא עבר להם בראש אבל בגלל כל הרעש והצלצולים שזה גורם זה נכנס להם לתת מודע והם מתחילים לאבד את הזהות שלהם.
במילים קצרות; אני לא חושבת שהמצעדים האלה מועילים בשום צורה, אם כבר מזיקים, ושוב אני חושבת שלכל בנאדם מגיע זכויות וצריך לנהוג בו בכבוד הראוי. (וכן גם זכויות חופש ביטוי; להגיד את משהו חושב בלי שידביקו לו כינויים)

--------------------
הייייייי
מה קורה?
ממש ממליצה על פאנפיק שאני כותבת עכשיו - "ישראלית בהוגורוטס"
שהוא מחובר עם הפאנפיק "ישיבת בר אילן לקוסמים דתיים"
ממליצה ממש לדתיים /דתיות וגם לחילונים / חילוניות - זה ממש יכול להכיר על דתיים דברים שלא ידעתם/ן.. תעיפו מבט, ותעדכנו אותי אם אהבתם!
:)

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 12:39 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 36234
מגדר:
משתמש מספר: 74451

אני חושבת שחודש הגאווה נחוץ מאוד, לפחות במצב הנוכחי של העולם. בעולם אוטופי ונפלא לא היה צורך בחודש או במצעד הגאווה, אך בעולם של היום - שבו להטבופוביה נמצאת בכל מקום, החל מילדים קטנים שקוראים אחד לשני "הומו" בתור קללה ועד חברי כנסת שמתנגדים לקהילה הגאה, לדעתי חשוב להראות לכל אלה שאנחנו פה ואתם לא תשנו את זה, ושאנחנו גאים במה ומי שאנחנו. חוץ מזה, מצעד וחודש הגאווה עוזרים להרבה מאוד ילדיםות ונעריםות, וגם א.נשים בכללי בהבנה שאם הםן להטבים זה לא הופך אותם לבני.ות אדם פחות טוביםות מהאחרים. אני יכולה גם להעיד על עצמי שבלי חודש הגאווה כנראה היה יותר קשה לי.
עם זאת, אני חושבת שבעוד במקרה הטוב עשר-עשרים שנה ובמקרה הפחות טוב הרבה יותר זמן, חודש הגאווה כבר לא יהיה נחוץ ויכול להיות שגם אם באופן רשמי לא יבטלו אותו עדיין הוא יהיה פחות נפוץ כבר - וזה לא בהכרח דבר רע.
בנוגע להאם חודש הגאווה באמת תורם לשינוי חברתי, אני חושבת שכן. ככה אנשים רואים שלהטבים הם לא משוגעים שבקושי קיימים, אלא שאנחנו בכל מקום. ואנחנו לא שונים ומשונים אלא ממש כמו האחרים, רק שאנחנו בעלי נטיה מינית או זהות מגדרית שונה. כשאנחנו מראים במצעד הגאווה שאנחנו גאים בעצמינו, העולם מבין שלהיות חלק מהקהילה זה לא מחלה או דבר שלילי אלא דבר שאפשר וצריך להתגאות בו!
נכון שעדיין יש לנו דרך ארוכה-ארוכה עד לעולם שבו הזכויות יהיו שוות ואף אחד לא יקרא ללהטבים חולים או לא בסדר, אבל עדיין יש לנו התקדמות. ואני רוצה להאמין שאם לא נוותר נוכל להפוך את ההתקדמות הזאת למשהו אמיתי ובולט.

עריכה: אחרי ששלחתי את התגובה ראיתי את התגובה של אפרת הלר פוטר ואני אגיב לה בקצרה (אני מקווה).
טוב. אם זה מה שאת אומרת, אז אני אומר לך רגע את זה: מה תאמרי לי אם אני אומר לך "אבל אני ראיתי זוגות סטרייטים ברחוב, והתחלתי לחשוב שאולי גם אני סטרייטית! זה בילבל לי את כל הזהות!" שזה בתכלס מה שאת אמרת רק הפוך. ומה שאני אמרתי נשמע מופרך לחלוטין, נכון?

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 12:45 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1611
מגדר:male
משתמש מספר: 75798

אני חושב שזה מיותר מי שיש לו נטיות למין שלו שיעשה מה שהוא רוצה אי אפשר להגיד לו לא ל**** עם בן אבל הפגנות לא יעזורו הוא לא צריך להפגין ההפגנה זה מה שהופך אותו לשונה ועם הוא רוצה לשנות דברים חודש הגאווה לא יעזור יש דרכים אחרות להשפיע למשל לעשות מפלגות שיתמכו בזה לעשות הפגנות ערומים ולהראות שככה צריך לחיות לא יעזור בגלל הדבר הזה שונאים אותם יותר

--------------------
הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾

אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 13:19 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 3774
משתמש מספר: 68181

אני מסכים עם אלקנה ואפרת
מי שבאמת יש לו נטיות זה וחי עם זה זה עניין אחד(גם עם זה יש לי בעיה)
אבל ברגע שהוא עושה עם זה מצעדים ןכאלה זה נורא כי הוא גורם לאנשים שהנטיות שלהם *נורמליות* לחשוב שהם עם נטיות מוזרות ולא טביעיות

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 13:21 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 1017
משתמש מספר: 73636

בתגובה לhazl grace Lancaster - זה שונה כי אני לא דיברתי עכשיו על זוגות ברחוב כי על זה בכלל לא הגיוני למחות. דיברתי על צעקות, מחאות והפגנות בכל מקום של אנשים שחלקם ערומים ודברים כאלו בהחלט נכנסים לתת מודע. אם סטרייטים היו עכשיו יוצאים לרחוב בהפגנות גאווה סביר להניח שחצי המדינה הייתה קמה על הרגליים נגדם. למה? הרי כל הטענה של להט"ב זה חופש הביטוי והמגדריות אז למה אי אפשר למחות גם בעד הסטרייטים? למה, אם לפי מה שהבנתי את טוענת שצריך להיות חופש מגדריות מלאה לכולם כשמישהו אחד מוחה (או כמה) כולם נגדו? (ואני לא מדברת על הדיון הספציפי הזה כאן כי זה באמת רק דיון אני מדברת על מה שקורה במציאות הכללית.)

--------------------
הייייייי
מה קורה?
ממש ממליצה על פאנפיק שאני כותבת עכשיו - "ישראלית בהוגורוטס"
שהוא מחובר עם הפאנפיק "ישיבת בר אילן לקוסמים דתיים"
ממליצה ממש לדתיים /דתיות וגם לחילונים / חילוניות - זה ממש יכול להכיר על דתיים דברים שלא ידעתם/ן.. תעיפו מבט, ותעדכנו אותי אם אהבתם!
:)

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 13:50 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 201
מגדר:
משתמש מספר: 75648

מסכימה. לגמרי עם אלקנה ואפרת.
אין לי עוד מה להוסיף

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 13:54 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
חרמשים: 36234
מגדר:
משתמש מספר: 74451

QUOTE (אלקנה כהן @ Jun 25 2021, 13:00 PM)
אני חושב שזה מיותר מי שיש לו נטיות למין שלו שיעשה מה שהוא רוצה אי אפשר להגיד לו לא ל**** עם בן אבל הפגנות לא יעזורו הוא לא צריך להפגין ההפגנה זה מה שהופך אותו לשונה ועם הוא רוצה לשנות דברים חודש הגאווה לא יעזור יש דרכים אחרות להשפיע למשל לעשות מפלגות שיתמכו בזה לעשות הפגנות ערומים ולהראות שככה צריך לחיות לא יעזור בגלל הדבר הזה שונאים אותם יותר

טוב
כמה דברים
דבר ראשון
הרעיון של חודש ומצעד הגאווה זה לא להראות לאנשים ש"ככה צריך לחיות", אלא שזו גם אפשרות. שיש א.נשים כאלה וזה נורמלי והגיוני לחלוטין.
וגם
אני מבינה שמאוד נחמד לכם (בזה אני מדברת לכל מי שהגיע בדיון הזה כמעט) להגיד שהרעיון של מצעד הגאווה הוא להסתובב ערומים. אבל, ותסלחו לי, זה פשוט שטויות. מצעד הגאווה הוא ככ הרבה דברים אחרים, חוץ מהאנשים המעטים שעושים דברים בסגנון.
הממ היה לי עוד משהו לומר ושכחתי אז אנני אערוך בהמשך כנראה:)

@שלם
אין לי מה לומר חוץ מ - תפקחו כבר את העיניים. זה נורמלי וטבעי. אחוז לא נמוך מאזרחי העולם הם מהקהילה הגאה, ואתה כבר לא יכול לומר שזה לא נורמלי. לגבי טבעי, אם אתה לא יודע כבר נמצאו כמה וכמה מקרים של הומוסקסואליות וטרנסג'נדריות אצל בעלי חיים, ככה שאתה לא יכול להגיד שזה לא טבעי. תודה.
.

@אפרת
טוב, אז אולי הדוגמא שלי היתה לא נכונה. אני אסביר את זה בצורה אחרת.
הסיבה שהטרוסיסים (אנשים שנמשכים למגדר השני וגם מזדהים עם המין שאיתו הם נולדו) לא עושים הפגנות על הרקע הזה היא פשוט שאין להם סיבה. הם הרוב ולכן יש להם זכויות. ללהטבים, לעומת זאת, אין זכויות מאוד מאוד בסיסיות - להתחתן וכדומה, ולכן יש לנו על מה למחות.

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 13:59 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (hazel grace lancaster @ Jun 25 2021, 11:54 AM)
אני חושבת שחודש הגאווה נחוץ מאוד, לפחות במצב הנוכחי של העולם. בעולם אוטופי ונפלא לא היה צורך בחודש או במצעד הגאווה, אך בעולם של היום - שבו להטבופוביה נמצאת בכל מקום, החל מילדים קטנים שקוראים אחד לשני "הומו" בתור קללה ועד חברי כנסת שמתנגדים לקהילה הגאה, לדעתי חשוב להראות לכל אלה שאנחנו פה ואתם לא תשנו את זה, ושאנחנו גאים במה ומי שאנחנו. חוץ מזה, מצעד וחודש הגאווה עוזרים להרבה מאוד ילדיםות ונעריםות, וגם א.נשים בכללי בהבנה שאם הםן להטבים זה לא הופך אותם לבני.ות אדם פחות טוביםות מהאחרים. אני יכולה גם להעיד על עצמי שבלי חודש הגאווה כנראה היה יותר קשה לי.
עם זאת, אני חושבת שבעוד במקרה הטוב עשר-עשרים שנה ובמקרה הפחות טוב הרבה יותר זמן, חודש הגאווה כבר לא יהיה נחוץ ויכול להיות שגם אם באופן רשמי לא יבטלו אותו עדיין הוא יהיה פחות נפוץ כבר - וזה לא בהכרח דבר רע.
בנוגע להאם חודש הגאווה באמת תורם לשינוי חברתי, אני חושבת שכן. ככה אנשים רואים שלהטבים הם לא משוגעים שבקושי קיימים, אלא שאנחנו בכל מקום. ואנחנו לא שונים ומשונים אלא ממש כמו האחרים, רק שאנחנו בעלי נטיה מינית או זהות מגדרית שונה. כשאנחנו מראים במצעד הגאווה שאנחנו גאים בעצמינו, העולם מבין שלהיות חלק מהקהילה זה לא מחלה או דבר שלילי אלא דבר שאפשר וצריך להתגאות בו!
נכון שעדיין יש לנו דרך ארוכה-ארוכה עד לעולם שבו הזכויות יהיו שוות ואף אחד לא יקרא ללהטבים חולים או לא בסדר, אבל עדיין יש לנו התקדמות. ואני רוצה להאמין שאם לא נוותר נוכל להפוך את ההתקדמות הזאת למשהו אמיתי ובולט.

עריכה: אחרי ששלחתי את התגובה ראיתי את התגובה של אפרת הלר פוטר ואני אגיב לה בקצרה (אני מקווה).
טוב. אם זה מה שאת אומרת, אז אני אומר לך רגע את זה: מה תאמרי לי אם אני אומר לך "אבל אני ראיתי זוגות סטרייטים ברחוב, והתחלתי לחשוב שאולי גם אני סטרייטית! זה בילבל לי את כל הזהות!" שזה בתכלס מה שאת אמרת רק הפוך. ומה שאני אמרתי נשמע מופרך לחלוטין, נכון?

השאלה האם ההתנגחות הזאת עוזרת. לבוא ולזרוק לאנשים בפנים שאנחנו פה ולא נזוז, לא חושבת שיעזור למי שבאמת נגד לבוא לקראת הקהילה הגאה.
גם אין שוויון במשק כלפי נשים, המצב יותר טוב מבעבר, אבל עדיין אין שוויון, לצאת לרחוב, להתפשט ולהגיד אני אישה ואתם תקבלו אותי, לא יעזור, לדעתי לפחות.
אני חושבת שיותר חכם להשקיע את הכסף שתוכניות ילדים ונוער שיתנו במה לקהילה הגאה, בחינוך והסברה, אני אישית לא רואה בזה טעם. בטח שלא בחודש כזה.

אני לעומת זאת זאת - לא ממש תומכת במצעד. ברור לחלוטין שלכל בנאדם באשר הוא מגיע זכויות. אבל לעשות מצעדים ראוותניים ולהפוך כל דבר לגבי זה זה פשוט לא מועיל או משנה משהו לאף אחד. אם כבר ההפך - זה יכול להזיק. ילד קטן למשל, שלא מבין עדיין מי הוא, רואה את הדברים האלו ושואל את עצמו; רגע למה יש לי אבא ואמא? למה לא אמא ואמא או אבא ואבא? אולי אני גם כזה? והוא יכול להתייסר בזה שנים על גבי שנים בלי לדעת מה הזהות האמיתית שלו ביגלל שהוא מבולבל כי הוא ראה הרבה אנשים בתל אביב צועקים את הדברים האלו (-שלא נדבר על זה שחלקם ערומים לגמרי כי, היי, מי אתם שתגידו שאסור ללכת עם בגדים? למה להתבייש בגוף (-כיביכול)?
גם עם זה מזיק לאנשים אחרים שלא ממש רוצים לראות את זה.
וזה לא נכון רק לגבי ילדים או ילדות קטנים. זה נכון גם לגבי בני נוער ולפעמים אנשים מבוגרים שלפני כל זה לא היתה להם שום נטיה לבני מינם וזה אפילו לא עבר להם בראש אבל בגלל כל הרעש והצלצולים שזה גורם זה נכנס להם לתת מודע והם מתחילים לאבד את הזהות שלהם.
במילים קצרות; אני לא חושבת שהמצעדים האלה מועילים בשום צורה, אם כבר מזיקים, ושוב אני חושבת שלכל בנאדם מגיע זכויות וצריך לנהוג בו בכבוד הראוי. (וכן גם זכויות חופש ביטוי; להגיד את משהו חושב בלי שידביקו לו כינויים)

אני לא חושבת שאני מסכימה איתך לגבי הבלבול, איזה ילד קטן הולך למצעדים האלו? אם מראש ההורים שלו בוחרים לחשוף אותו למצעד אני לא חושבת שהבעיה היא במצעד. כן לדעתי חשוב להסביר לילדים שקיימות עוד משפחות, גם חד הוריות, וגם כאלו של אבא ואבא ואמא ואמא וכל משפחה שהיא אוהבת ותומכת היא בסדר. אני חושבת שאם עושים את זה בצורה נכונה, מבוקרת ועם הסברה טובה אין שום סיבה שזה יזיק לילד, אלא להיפך, רק יחזק ויעצים אותו.

אני מסכים עם אלקנה ואפרת
אבל ברגע שהוא עושה עם זה מצעדים ןכאלה זה נורא כי הוא גורם לאנשים שהנטיות שלהם *נורמליות* לחשוב שהם עם נטיות מוזרות ולא טביעיות

קודם כל זכותך לאהוב את מי שאת רוצה, אבל אין לך זכות לשפוט אנשים אחרים על הנטייה המינית שלהם
לבוא ולהגיד שאהבה של מישהו או מישהי היא מוזרה ולא טבעית, זה לא יפה ומעליב, ומעבר לזה זה לא מכבד- לא אותך ולא אותם
זכותך להביע את דעתך, אבל תעשי את זה בצורה מכובדת והולמת, אפשר להגיד הכל בצורה יפה ואין צורך לפגוע באחרים תוך כדי

--------------------

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:01 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש

מתנצל

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:20 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1611
משתמש מספר: 75798

מצטער עם פגעתי רק שתדעי אני לא שונא להטב אני יודע שזה התמודדות קשה ואני בעד לתת להם זכויות כלכליות אבל הדרך לא נכונה ואני מכבד כל אחד מצטער עם פגעתי אבל תדעו שגם לנו יש דעות ואי אפשר להשתיק אותנו הרי יש דבר כזה חופש ביטוי לא🤔

--------------------
הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾

אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:22 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש

אני פשוט אמרתי את הדעה שלי את צודקת שלא מספיק חשבתי על זה שאתן תיפגעו אז לא נזהרתי במה שכתבתי אני מצטער אם פגעתי
אבל לדעתי אתם מממש טועים בדרך שלכם
לדעתי אתם צריכים לטפל בזה(זה כמו רגל שבורה זה לא טוב) לא לנופף בזה במצעדים

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:30 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

הפורום הזה נועד כדי לדון על דברים ובין היתר גם לשמוע דעות שלא תואמות לשלנו, זה בסדר וזה מעולה להביע דעה. אבל חשוב לעשות את זה כשזוכרים שיש אדם שקורא את התגובות שלנו מאחורי המסך, ולכן צריך לעשות את זה בצורה יפה ומכבדת, גם אם לא מסכימים איתו.

אני לא מסכימה עם האמרה ש"אתם צריכים לטפל בזה"- זאת בעיה חברתית, שלנו כחברה. אולי כרגע זה לא מפריע לך, אבל בעוד כמה שנים אם אתה תצא מהארון, חברים, אחים, משפחה זה יהפוך לבעיה שלך. גם אלימות נגד נשים היא בעיה של נשים, אז המין הגברי לא יעמוד מנגד ויתן לה לקרות?
זאת הבעיה של כולנו כשיש חוסר שיוויון. היום זה בגלל נטייה מינית, מחר זה בגלל צבע עור ומחרתיים זה בגלל מין. אם זה לא יפריע לנו כחברה, אני חושבת שאנחנו בבעיה והבעיה.

--------------------

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:37 PM
צטט הודעה

I said I love The Smiths

פרטי משתמש
חרמשים: 23354
משתמש מספר: 75011

QUOTE (שלם @ Jun 25 2021, 13:34 PM)
אני מסכים עם אלקנה ואפרת

קודם כל, מה זה נטייה נורמלית?
ברצינות, יש לי חברה טובה שהיא לסבית. אז זה אומר שהיא לא נורמלית?
זכותך המלאה לא להיות תומך נלהב, זה בסדר גמור.
אבל בבקשה ממך, לא להיכנס ללהטבופוביה.

לדעתי אתם צריכים לטפל בזה(זה כמו רגל שבורה זה לא טוב) לא לנופף בזה במצעדים

אני א-מגדרי (זאת אומרת שאני חסרי מגדר ואני גם חלק מהקהילה הגאה), זה אומר שזה משהו רע שאני צריכים לטפל בו?
אז אתה בעצם אומר לי שלהיות חסרי מגדר זה משהו לא טוב וצריך לטפל בזה.
וזה ממש פוגע בי כג'נדרקוויר

--------------------
בס״ד

15 • לין לאוד

User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (10) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025