![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:41 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היינו מתווכחים איתו אבל אנחנו גם לא ציפינו שאת תיתקפלי בלי וויכוח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:41 PM
|
||
![]() מוגל |
אבל אני לא צריכה עזרה! אף אחד מאיתנו לא צריך עזרה! אנחנו אנחנו וזהו!
אולי את לא צריכה יש הרבה מאוד שכן רוצים עזרה ואוזן קושבת ז -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:42 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי שלם, מה קורה? תגובתך אינה קשורה לנושא הדיון. שים לב להגיב רק דברים שקשורים לדיון ולנושא בו הוא עוסק. זו, אגב, הערה לכל המגיבות והמגיבים בדיון. הקפידו להגיב תגובות שרלוונטיות לנושא הדיון ולא, למשל, תגובות בסגנון "אני אמרתי את הדעה שלי וברור לי שאני יקבל באן כי אתם המנהלים ואתם משתיקים" או "בתור מי שכתבה את חוקי הפורום, אני אומרת לך שלא קראת אותם", שלא עוסקות בחודש הגאווה. אם אתם סוטים מהנושא, באפשרוכתם ובאפשרותכן תמיד אפשר לפתוח דיון חדש. המשך דיון פורה ![]() ההנהלה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() סקיב ![]() |
לא אמרתי שזה מחלת נפש אמרתי שזה לא דרך הטבע. ויש הבדל גדול
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שככל שמתקדם הדיון אני מסכים יותר ויותר עם מה שכתבתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:44 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אם אתם לא צריכים עזרה ואין התמודדות אז למה כל הפרובוקציות והמצעדים והמחאות
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:46 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:48 PM
|
||
![]() מוגל |
אני בעד לתת לכם זכויות מי אמר שלא הבעיה שאתם רוצים להיקרא משפחה ומה לעשות זה נוגד את האמונה שלי ואת הדרך שלי
ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד מצטער עם אני פוגע באמת -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:50 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:51 PM
|
||||||
יש לכם בדיוק אותם זכיות כמו כל אחד רגיל ואפילו יותר ו"קבלה בחברה" את באמת חושבת שהפגנות כאלו יגרמו למי שנגד הדעות שלכם לחשוב שאתם צודקים ולקבל אותכם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:51 PM
|
||
![]() מוגל |
ומה שאמרת שאתם רוצים להיות חלק מהחברה אני גם בעד הבעיה שהמצעדים מרחיקים את זה עוד ועוד אתם מתעקשים להיות שונים אתם מפגינים יוצרים פרובוקציה אין לי בעיה עם להטב שיהיו חלק מהחברה שיחיו איך שהם רוצים אבל ההפגנות האלה אני מרגיש שאתם לא רוצים לחיות איתנו זה ההרגשה שלנו
-------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:53 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
איזה גיבוב של שטויות. את סותרת את דברי עצמך. או שצריך עזרה או שלא. אם יש התמודדות זו התמודדות לא משנה באיזה היבט. וגם אז או שצריך עזרה או שלא. דעתי היא דרך התורה ואני מאמין בטהרת המשפחה ומה לעשות שם מפריע לי ומפריע לטהרת המשפחה. זו דעתי ואם נעלבתם ממנה תתמודדו, כי להגיד שדעתי היא מעליבה ולא לגיטימית זה סתימת פיות גזענית.
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:54 PM
|
||
![]() מוגל |
מה הבעיה בזה שאנחנו רוצים להיקרא משפחה?
זו בעיה האידיאולוגית זה נוגד את כל הערכים שלי ואת האמונה שלי ז -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:55 PM
|
||||
הערכים שלי בנויים על התורה שמגדירה משפחה בתור אבא, אמא וילדים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:55 PM
|
||||
ומשפחה חד הורית? לה "מותר" להיקרא משפחה? ומשפחה שיש בה יותר משני הורים? וכל הסוגים האחרים של המשפחות, ויש המון? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |