![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 7 8 [9] 10 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:57 PM
|
||
![]() מוגל |
ומשפחה חד הורית? לה "מותר" להיקרא משפחה?
לא זה לא משפחה משפחה זה אבא אמא והילדים *שלהם* -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:59 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מבין שבשלילת כל המשפחות שהן לאו דווקא אבא+אמא+ילדים, אתה שולל כמות עצומה מהמשפחות? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() סקיב ![]() |
משפחה חד הורית היא לא משפחה שלמה וכל החברים בה מודעים לזה
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לגבי יעקב אבינו שהיה נשוי ל4 נשים? זה לא בדיוק אבא, אמא וילדים. זו לא משפחה שבנויה על פי ערכי התורה? כנ"ל דוד המלך ושלמה המלך. לא חסרים אנשים כאלה אצלנו. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 16:00 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לכן יש את חרם רבנו גרשון שאוסר על נשיאת שתי נשים
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 16:00 PM
|
||||||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
התורה מגדירה משפחה של אב אחד, ילדים לרוב ונשים כמה שרוצים, מכון שזה גזעני שנשים מותר הרבה ובעל רק אחד אבל ככה זה וזה מה שהתורה אמרה ואני רק אומר עובדות:) ונכון, באמת יש חרם מהסיבה הזו (נראלי) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 16:02 PM
|
||
![]() מוגל |
אתה מבין שבשלילת כל המשפחות שהן לאו דווקא אבא+אמא+ילדים, אתה שולל כמות עצומה מהמשפחות? אתה מבין בכלל מה אתה עושה לילדים שקוראים את זה ורואים שאומרים להם שהמשפחה שלהם היא לא משפחה? מה הקשר זה לא אומר שזה משפחה אני חושב שזה לא הדרך תחשבי מה שאת רוצה אני לא אומר כלום וזהו אני צריך לצאת שבת שלום לכולם🤗 -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 16:04 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חרם דרבנו גרשם נגמר לפני 9 שנים. נו, אתה הולך לשאת 2 נשים עכשיו? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 16:04 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כל מי שלא חיי במסגרת שאנחנו מגדירים משפחה אני מצטער בשבילכם מעומק הלב
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 16:05 PM
|
||||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
קח :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל מי שהדעות שלו הן שהמשפחה שלי ושל עוד הרבה מאוד אנשים לא נחשבת משפחה אני מצטערת בשבילכם מעומק הלב -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() סקיב ![]() |
החרם הפך למנהג כלל ישראל ולכם נקבע להלכה
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 16:06 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שמשפחה היא רק אבא אמא וילדים כמובן מקרים כמו אלמנות וילדים זה מקרה אחר לגמרי זה משפחה שהייתה אבא אמא וילדים ובגלל סיבה מסויימת האבא כבר לא איתם אבל הם עדיין הוקמו בתור משפחה כזאת וזה העיקר
ולגבי ריבוי נשים זה היה דבר נורא ובגלל זה יש את תקנת רבינו גרשום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 16:10 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
משפחה לא חייבת להיות ביולוגית. כך גם במצוות פרו ורבו וגם סבא רבא שלי לא היה אביו הביולוגי של סבא שלי אבל סבא שלי ישב עליו שבעה ועל אבי לא
זה עדין משפחה אם ההורים המגדלים בא הברית נישואים זה מה שמקדש ונותן לגיטימיות לקשר -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 19:19 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי חודש הגאווה בהחלט נחוץ.
זה בדיוק כמו השאלה 'למה צריך את יום האישה? אם אין יום הגבר, למה שיהיה יום האישה אם אנחנו שווים?' אבל עד שלסביות והומואים יוכלו להזמין מקום בכל מסעדה בחופשיות ובלי ויכוחים, ועד שטרנסג'נדרים שהולכים למקומות שמופרדים לגברים ונשים יהיו במקום של המין שאליו הם מרגישים שייכים ולא למה שהחברה קבעה להם, ועד שביסקסואלים לא יסבלו מכינויי גנאי, צריך את החודש הזה. -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |