האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 8 9 [10]  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

חודש הגאווה- נחוץ או מיותר? || דיון
פורסם ב: Jun 26 2021, 18:45 PM
צטט הודעה

I said I love The Smiths

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 24445
מגדר:female
משתמש מספר: 75011
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (לילי אולדרין @ Jun 25 2021, 19:34 PM)
לדעתי חודש הגאווה בהחלט נחוץ.
זה בדיוק כמו השאלה 'למה צריך את יום האישה? אם אין יום הגבר, למה שיהיה יום האישה אם אנחנו שווים?'
אבל עד שלסביות והומואים יוכלו להזמין מקום בכל מסעדה בחופשיות ובלי ויכוחים, ועד שטרנסג'נדרים שהולכים למקומות שמופרדים לגברים ונשים יהיו במקום של המין שאליו הם מרגישים שייכים ולא למה שהחברה קבעה להם, ועד שביסקסואלים לא יסבלו מכינויי גנאי, צריך את החודש הזה.

מסכימים לגמרי

הדיון קצת סטה מהנושא (לא בתגובה של יעל, בתגובות מהעמוד הקודם)
אז אני מנסים לחזור לנושא
לגבי זה ש"אנחנו מסתובבים עירומים ברחוב", זה לא נכון.
כן היו מצעדים פרובוקטיבים ומעט אלימים אבל רוב הא.נשים באיםות למצעד במטרה חיובית ובאים בשביל פשוט לשמוח ולחגוג בצורה לגיטימית לגמרי.
ואתםן הייתם/ראיתםן אי פעם את מצעד הגאווה? אני מאמינים שלא, אז איך הגעתםן למסקנה שהלט"בקים מסתובבים עירומים ברחוב?

--------------------
בס״ד

15 • לין לאוד

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 26 2021, 18:54 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
חרמשים: 37322
מגדר:
משתמש מספר: 74451

מסכימה עם כל מילה של רומי ויעל:)

חוצמזה, רציתי להוסיף עוד משהו.
ציינתם שאתם לא מסכימים עם הלהטבים בגלל שאסור בתורה משכב זכר, אבל לא ידעתם או שכחתם שלהטבים זה הרבה יותר מזה: יש גם ביסקסואלים ופאנסקסואלים, פוליסקסואלים, א סקסואלים וא רומנטים, ג'נדר פלואידים, טרנסג'נדרים, ג'נדרקווירים, נונבינארים, פוליאמורים ועוד אינספור קבוצות וסוגים של אנשים. אז איך אתם יכולים לומר שאתם לא מסכימים עם הלהטבים, כשבעצם אמרתם רק למה אתם נגד הומואים ואולי לסביות?

אופס מקווה שלא נעיר פה מחדש את הדיון או לפחות שהפעם הוא יהיה יותר מכבד. אבל רציתי לומר את זה.

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 27 2021, 00:43 AM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 416
מגדר:male
משתמש מספר: 75476

אני לא מתכוון להמשיך את השיחה על האם המצעד נחוץ או לא כי כבר ענינו על זה באריכות מאוד.
אני לא יודע אם את יודעת, אבל בתורה כתוב הרבה יותר דברים מאשר משכב זכר. יש איסור חמור מאוד על טרנסג'נדרים, ויש חובה גדולה מאוד לשאת אישה ולהוליד ילדים. אז מי שהנטיה שלו היא להחליף את איך שהוא נולד למין אחר, שהזוי לדעתי בלי קשר, או להתחתן עם אדם מאותו מין או לא להתחתן או או לא להוליד ילדים, זה אסור מדעת תורה, ושאר הדברים נשמעים לי כמו אוסף אותיות שנגמרות ב ים.
אז התורה אוסרת על עוד דברים חוץ מהומואים. וגם אז זה לא הסיבה היחידה להתנגדות שלנו.
השיחה לדעתי הייתה הרבה יותר מכבדת מהרבה מאוד שיחות אחרות שהי לי על הנושא. וגם, חוסר הכבוד פה היה הדדי, אז אל תאשימי אף אחד לפני שאת מאשימה את עצמך.

--------------------
קהילת הענווה

ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית

הומופוב זו לא מילה גסה!

🇮🇱👨‍👩‍👧‍👦🇮🇱

🙍‍♀️+🙎‍♂️= משפחה

---------
פורסם ב: Jun 27 2021, 02:19 AM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807

צונזרינג.

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Jun 27 2021, 10:09 AM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 18744
משתמש מספר: 62302

QUOTE (הגולם מפראג @ Jun 27 2021, 00:58 AM)
אני לא מתכוון להמשיך את השיחה על האם המצעד נחוץ או לא כי כבר ענינו על זה באריכות מאוד.
אני לא יודע אם את יודעת, אבל בתורה כתוב הרבה יותר דברים מאשר משכב זכר. יש איסור חמור מאוד על טרנסג'נדרים, ויש חובה גדולה מאוד לשאת אישה ולהוליד ילדים. אז מי שהנטיה שלו היא להחליף את איך שהוא נולד למין אחר, שהזוי לדעתי בלי קשר, או להתחתן עם אדם מאותו מין או לא להתחתן או או לא להוליד ילדים, זה אסור מדעת תורה, ושאר הדברים נשמעים לי כמו אוסף אותיות שנגמרות ב ים.
אז התורה אוסרת על עוד דברים חוץ מהומואים. וגם אז זה לא הסיבה היחידה להתנגדות שלנו.
השיחה לדעתי הייתה הרבה יותר מכבדת מהרבה מאוד שיחות אחרות שהי לי על הנושא. וגם, חוסר הכבוד פה היה הדדי, אז אל תאשימי אף אחד לפני שאת מאשימה את עצמך.

אני כאילו... לפחות יכולה להבין אנשים שהם נגד להט"ב אבל אתה ליטרלי אמרת שכולם חייבים להתחתן ולהוליד ילדים??? לא לכולם מתאים להתחתן עכשיו, וזה לא קשור ללהט"ב או לא להט"ב, וגם מי שכן מתחתן לא מתאים לו להביא ילדים עכשיו??? ואתה פשוט אומר שהם חייבים כי זה כתוב בתורה??? נשמע לי קצת אה... לקיחת זכויות.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Jun 27 2021, 11:03 AM
צטט הודעה

אני שר הקסמים בעולם משלי

פרטי משתמש
קבוצה: אסירי אזקבאן
חרמשים: 1706
משתמש מספר: 74105

QUOTE (rainmaker @ Jun 27 2021, 09:24 AM)
QUOTE (הגולם מפראג @ Jun 27 2021, 00:58 AM)

אני כאילו... לפחות יכולה להבין אנשים שהם נגד להט"ב אבל אתה ליטרלי אמרת שכולם חייבים להתחתן ולהוליד ילדים??? לא לכולם מתאים להתחתן עכשיו, וזה לא קשור ללהט"ב או לא להט"ב, וגם מי שכן מתחתן לא מתאים לו להביא ילדים עכשיו??? ואתה פשוט אומר שהם חייבים כי זה כתוב בתורה??? נשמע לי קצת אה... לקיחת זכויות.

התורה לוקחת זכויות ואנחנו בתור יהודים מבינים את זה :),

--------------------

---------
פורסם ב: Jun 27 2021, 12:49 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
חרמשים: 18744
משתמש מספר: 62302

אוקיי אני לא מבינה את זה. תפסיקו להגיד שלהט״ב זה לא נכון רק בגלל שזה נוגד את התורה, כי, מצטערת לבשר לכם, אבל לא כולם חיים לפי התורה. אין לי בעיה שאתם חושבים שזה לא נכון בגלל התורה (כן יש לי בעיה שאתם חושבים שזה לא נכון אין לי בעיה שאתם הולכים לפי התורה) אבל כן יש לי בעיה שזה הנימוק היחיד שאתם נותנים, כי הרבה אנשים פשוט לא מאמינים בזה. אז תעשו לי טובה ותתנו נימוקים שלא כוללים את התורה, כי לי אישית זה לא משנה כלום.

אני לא מנסה להעליב מאמינים אתם בסדר לגמרי אל תקחו אותי לא נכון. פשוט מעצבן אותי שתמיד בדיונים האלו כותבים שזה איסור תורה כאילו אני באמת עושה כל מה שכתוב בתורה. תגידו לי אם העלבתי שאשנה את הניסוח פשוט... סליחה.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Jun 27 2021, 12:51 PM
צטט הודעה

אני שר הקסמים בעולם משלי

פרטי משתמש
קבוצה: אסירי אזקבאן
חרמשים: 1706
משתמש מספר: 74105

את לא חייבת לשנות את הניסוח, אבל כן צריכה לבהין שאצלנו הדעה החשובה ביותר היא דעת תורה ולא ממש אכפת לי מה דעתך או דעתי או הדעה של כל אדם בעולם כל עוד היא מנוגדת לדעת תורה ואני לא אתן עוד נימוק חוץ מדעת תורה כי זה הדבר המשפיע והקובע ביותר בשבילי ואם את לא אוהבת את זה אז זו כבר לא בעיה שלי:(

--------------------

---------
פורסם ב: Jun 27 2021, 13:35 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 416
משתמש מספר: 75476

מסכים עם מני, למרות שאם את כותבת את זה כנראה שלא קראת את כל הדיון ע"י נתנו כמה וכמה סיבות ללמה זה לא הגיוני ובסדר

--------------------
קהילת הענווה

ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית

הומופוב זו לא מילה גסה!

🇮🇱👨‍👩‍👧‍👦🇮🇱

🙍‍♀️+🙎‍♂️= משפחה

---------
פורסם ב: Jun 27 2021, 13:43 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
חרמשים: 3774
משתמש מספר: 68181

נתנו מלא סיבות אחרות

---------
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:37 PM
צטט הודעה

מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 19966
מגדר:
משתמש מספר: 73678

טוב, אז אחרי הרבה עמודים שקשורים איכשהו לנושא הדיון נזכרתי בשאלה המקורית: מצעד הגאווה נחוץ או מיותר?
(בגלל שאני עדיין לא מספק גיבשתי את דעתי בעניין הקהילה הגאה והמקור היחיד שלי הוא ההלכה ומכיוון שלא בא לי לפגוע באנשים אני אדבר רק על העיקרון)
הסיבה שיש את מצעד הגאווה היא בעיקר בשביל מודעות ומחאה, אני בעד העיקרון הזה, מפני שהוא חשוב, בסופו של יום.
כמו שהייתה את המחאה החברתית, מחאת נכי צה"ל ועוד רבות, מטרת המצעד היא דומה לשלהן, וחשובה לא פחות.

כמו שבחודש יולי , חודש הגאווה ל"בעלי מוגבליות" (תודה לוריאן על המידע, והגרשיים זה כי אני לא מאמינה בשם הזה ל"קבוצה" הזאת וכו') בחודש הגאווה אחת המטרות היא להרים את הראש ולומר לשאר האוכלוסייה "אנחנו כאן, ואנחנו כמו כולם"

(אני מצטערת אם פגעתי במישהו בגלל התגובה שלי, אין לי שום כוונה לפגוע ואני מצטערת אם זה קרה)

--------------------
User Posted Image

אבידג - פרשתי

---------
פורסם ב: Dec 8 2023, 17:48 PM
צטט הודעה

Just feel the rock
**

פרטי משתמש
חרמשים: 10459
משתמש מספר: 86358

זה כל כך עצוב שאשכרה יש על זה ויכוח
זה שצריך לקבל את הקהילה הגאה צריך להיות מובן מאליו!
ולגבי מצעד הגאווה, אני בעד
להגיד שזה רק אנשים שהולכים ערומים זה ממש מגעיל.

מצטערת אם פגעתי, לא יודעת איך

--------------------
Sam•He/they•Loser, baby~
User Posted Image
"Us weirdos got to stick together"
User Posted Image User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 8 2023, 23:28 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
חרמשים: 736575
מגדר:female
משתמש מספר: 30194

אתם חמודים שאחרי כל תגובה אתם כותבים "מצטער/ת אם פגעתי". אל תתנצלו, תגידו מה שאתם חושבים, זאת כל מטרת הדיון. אל תהיו פוליטיקלי קורקט ותתחילו לעמוד על שלכם.

נקווה שיום אחד לא נצטרך את חודש הגאווה. כרגע אין ברירה וחייבים לציין את החודש הזה כי אין זכויות מלאות ללהט"ב+ במדינה. אבל כשנעבור את כל זה והם יוכלו לחיות כמו כל אדם, נוכל לוותר עליו. מי שזה מציק לו, שיתפגר ויילך למדינה מוסלמית שבה אין גייז. כי במדינות המערב יש קבלה של גייז בתרבות. הומופובים, לכו להתקעווד, אנשים בזויים.

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Dec 9 2023, 11:28 AM
צטט הודעה

Just feel the rock
**

פרטי משתמש
חרמשים: 10459
משתמש מספר: 86358

מסכימה עם התגובה מעליי, אני פשוט לא מספיק אמיצה כדי להגיד את זה בצורה כזאת, אבל כל הכבוד לאנשים שכן:)

--------------------
Sam•He/they•Loser, baby~
User Posted Image
"Us weirdos got to stick together"
User Posted Image User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 23 2023, 11:29 AM
צטט הודעה

שנה שהם שם - Bring them home now🎗️

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9527212
משתמש מספר: 81871

כן טוב די סיכמו פה הכל.

--------------------
ניתאי🐖טיילור🐖בובספוגג🐖הנהלת הפורומים

User Posted Image
מה יותר מצחיק מ-24? 25!
- בובספוג

🎗️

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 8 9 [10]  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3897 7024 4302 2279

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025