![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 8 9 [10] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 26 2021, 18:45 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכימים לגמרי הדיון קצת סטה מהנושא (לא בתגובה של יעל, בתגובות מהעמוד הקודם) אז אני מנסים לחזור לנושא לגבי זה ש"אנחנו מסתובבים עירומים ברחוב", זה לא נכון. כן היו מצעדים פרובוקטיבים ומעט אלימים אבל רוב הא.נשים באיםות למצעד במטרה חיובית ובאים בשביל פשוט לשמוח ולחגוג בצורה לגיטימית לגמרי. ואתםן הייתם/ראיתםן אי פעם את מצעד הגאווה? אני מאמינים שלא, אז איך הגעתםן למסקנה שהלט"בקים מסתובבים עירומים ברחוב? -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 26 2021, 18:54 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכימה עם כל מילה של רומי ויעל:)
חוצמזה, רציתי להוסיף עוד משהו. ציינתם שאתם לא מסכימים עם הלהטבים בגלל שאסור בתורה משכב זכר, אבל לא ידעתם או שכחתם שלהטבים זה הרבה יותר מזה: יש גם ביסקסואלים ופאנסקסואלים, פוליסקסואלים, א סקסואלים וא רומנטים, ג'נדר פלואידים, טרנסג'נדרים, ג'נדרקווירים, נונבינארים, פוליאמורים ועוד אינספור קבוצות וסוגים של אנשים. אז איך אתם יכולים לומר שאתם לא מסכימים עם הלהטבים, כשבעצם אמרתם רק למה אתם נגד הומואים ואולי לסביות? אופס מקווה שלא נעיר פה מחדש את הדיון או לפחות שהפעם הוא יהיה יותר מכבד. אבל רציתי לומר את זה. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 00:43 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני לא מתכוון להמשיך את השיחה על האם המצעד נחוץ או לא כי כבר ענינו על זה באריכות מאוד.
אני לא יודע אם את יודעת, אבל בתורה כתוב הרבה יותר דברים מאשר משכב זכר. יש איסור חמור מאוד על טרנסג'נדרים, ויש חובה גדולה מאוד לשאת אישה ולהוליד ילדים. אז מי שהנטיה שלו היא להחליף את איך שהוא נולד למין אחר, שהזוי לדעתי בלי קשר, או להתחתן עם אדם מאותו מין או לא להתחתן או או לא להוליד ילדים, זה אסור מדעת תורה, ושאר הדברים נשמעים לי כמו אוסף אותיות שנגמרות ב ים. אז התורה אוסרת על עוד דברים חוץ מהומואים. וגם אז זה לא הסיבה היחידה להתנגדות שלנו. השיחה לדעתי הייתה הרבה יותר מכבדת מהרבה מאוד שיחות אחרות שהי לי על הנושא. וגם, חוסר הכבוד פה היה הדדי, אז אל תאשימי אף אחד לפני שאת מאשימה את עצמך. -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 02:19 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזרינג.
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 10:09 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כאילו... לפחות יכולה להבין אנשים שהם נגד להט"ב אבל אתה ליטרלי אמרת שכולם חייבים להתחתן ולהוליד ילדים??? לא לכולם מתאים להתחתן עכשיו, וזה לא קשור ללהט"ב או לא להט"ב, וגם מי שכן מתחתן לא מתאים לו להביא ילדים עכשיו??? ואתה פשוט אומר שהם חייבים כי זה כתוב בתורה??? נשמע לי קצת אה... לקיחת זכויות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 11:03 AM
|
||||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
התורה לוקחת זכויות ואנחנו בתור יהודים מבינים את זה :), -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 12:49 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אני לא מבינה את זה. תפסיקו להגיד שלהט״ב זה לא נכון רק בגלל שזה נוגד את התורה, כי, מצטערת לבשר לכם, אבל לא כולם חיים לפי התורה. אין לי בעיה שאתם חושבים שזה לא נכון בגלל התורה (כן יש לי בעיה שאתם חושבים שזה לא נכון אין לי בעיה שאתם הולכים לפי התורה) אבל כן יש לי בעיה שזה הנימוק היחיד שאתם נותנים, כי הרבה אנשים פשוט לא מאמינים בזה. אז תעשו לי טובה ותתנו נימוקים שלא כוללים את התורה, כי לי אישית זה לא משנה כלום.
אני לא מנסה להעליב מאמינים אתם בסדר לגמרי אל תקחו אותי לא נכון. פשוט מעצבן אותי שתמיד בדיונים האלו כותבים שזה איסור תורה כאילו אני באמת עושה כל מה שכתוב בתורה. תגידו לי אם העלבתי שאשנה את הניסוח פשוט... סליחה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 12:51 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא חייבת לשנות את הניסוח, אבל כן צריכה לבהין שאצלנו הדעה החשובה ביותר היא דעת תורה ולא ממש אכפת לי מה דעתך או דעתי או הדעה של כל אדם בעולם כל עוד היא מנוגדת לדעת תורה ואני לא אתן עוד נימוק חוץ מדעת תורה כי זה הדבר המשפיע והקובע ביותר בשבילי ואם את לא אוהבת את זה אז זו כבר לא בעיה שלי:(
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 13:35 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מסכים עם מני, למרות שאם את כותבת את זה כנראה שלא קראת את כל הדיון ע"י נתנו כמה וכמה סיבות ללמה זה לא הגיוני ובסדר
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 13:43 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
נתנו מלא סיבות אחרות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:37 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אז אחרי הרבה עמודים שקשורים איכשהו לנושא הדיון נזכרתי בשאלה המקורית: מצעד הגאווה נחוץ או מיותר?
(בגלל שאני עדיין לא מספק גיבשתי את דעתי בעניין הקהילה הגאה והמקור היחיד שלי הוא ההלכה ומכיוון שלא בא לי לפגוע באנשים אני אדבר רק על העיקרון) הסיבה שיש את מצעד הגאווה היא בעיקר בשביל מודעות ומחאה, אני בעד העיקרון הזה, מפני שהוא חשוב, בסופו של יום. כמו שהייתה את המחאה החברתית, מחאת נכי צה"ל ועוד רבות, מטרת המצעד היא דומה לשלהן, וחשובה לא פחות. כמו שבחודש יולי , חודש הגאווה ל"בעלי מוגבליות" (תודה לוריאן על המידע, והגרשיים זה כי אני לא מאמינה בשם הזה ל"קבוצה" הזאת וכו') בחודש הגאווה אחת המטרות היא להרים את הראש ולומר לשאר האוכלוסייה "אנחנו כאן, ואנחנו כמו כולם" (אני מצטערת אם פגעתי במישהו בגלל התגובה שלי, אין לי שום כוונה לפגוע ואני מצטערת אם זה קרה) -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2023, 17:48 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
זה כל כך עצוב שאשכרה יש על זה ויכוח
זה שצריך לקבל את הקהילה הגאה צריך להיות מובן מאליו! ולגבי מצעד הגאווה, אני בעד להגיד שזה רק אנשים שהולכים ערומים זה ממש מגעיל. מצטערת אם פגעתי, לא יודעת איך -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2023, 23:28 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם חמודים שאחרי כל תגובה אתם כותבים "מצטער/ת אם פגעתי". אל תתנצלו, תגידו מה שאתם חושבים, זאת כל מטרת הדיון. אל תהיו פוליטיקלי קורקט ותתחילו לעמוד על שלכם.
נקווה שיום אחד לא נצטרך את חודש הגאווה. כרגע אין ברירה וחייבים לציין את החודש הזה כי אין זכויות מלאות ללהט"ב+ במדינה. אבל כשנעבור את כל זה והם יוכלו לחיות כמו כל אדם, נוכל לוותר עליו. מי שזה מציק לו, שיתפגר ויילך למדינה מוסלמית שבה אין גייז. כי במדינות המערב יש קבלה של גייז בתרבות. הומופובים, לכו להתקעווד, אנשים בזויים. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2023, 11:28 AM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
מסכימה עם התגובה מעליי, אני פשוט לא מספיק אמיצה כדי להגיד את זה בצורה כזאת, אבל כל הכבוד לאנשים שכן:)
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2023, 11:29 AM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן טוב די סיכמו פה הכל.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |