האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (10) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

חודש הגאווה- נחוץ או מיותר? || דיון
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:44 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1611
מגדר:male
משתמש מספר: 75798
חפצי המשתמש: צפה

נטיה למין שלך זה לא משהו נורמלי אבל זה לא אומר שום דבר עם הבן אדם ואני לא חושב שיש לו בעיה שהוא דםוק או משהו כזה ואני לא מתכוון להעליב אבל עם משהו מרגיש נטיה למין שלו יכול לטפל בזה ואנשים ירצו לעזור לו אנשין שהם נגד להטב לא שונאים אותם להפך הם רוצים לעזור להם כמו אבא שלי שמלמד בתיכון והיו לו כמה תלמידים להטב והוא עזר להם דיבר איתם שמע אותם לא שנא אותם לא זרק אותם או השפיל אותם הוא רצה רק בטובתם והיום הם נשואים לבנות הם עברו תהליך קשה מאוד ואני לא מזלזל בלהטב אני יודע שזה התמודדות מאוד קשה אי אפשר להגיד שאנחנו שונאים אותם ואנחנו חושבים שצריך להרוג אותם והם לא בסדר אנחנו חושבים שהם בסדר בהכל פשוט יש להם התמודדות קשה ואנחנו מוכנים לעזור להם ומי שלא רוצה אין מה לעשות אני לא מכריח אותו כלום

--------------------
הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾

אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:45 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 3774
משתמש מספר: 68181

QUOTE (זאבה בודדה @ Jun 25 2021, 14:45 PM)
הפורום הזה נועד כדי לדון על דברים ובין היתר גם לשמוע דעות שלא תואמות לשלנו, זה בסדר וזה מעולה להביע דעה. אבל חשוב לעשות את זה כשזוכרים שיש אדם שקורא את התגובות שלנו מאחורי המסך, ולכן צריך לעשות את זה בצורה יפה ומכבדת, גם אם לא מסכימים איתו.

אני לא מסכימה עם האמרה ש"אתם צריכים לטפל בזה"- זאת בעיה חברתית, שלנו כחברה. אולי כרגע זה לא מפריע לך, אבל בעוד כמה שנים אם אתה תצא מהארון, חברים, אחים, משפחה זה יהפוך לבעיה שלך. גם אלימות נגד נשים היא בעיה של נשים, אז המין הגברי לא יעמוד מנגד ויתן לה לקרות?
זאת הבעיה של כולנו כשיש חוסר שיוויון. היום זה בגלל נטייה מינית, מחר זה בגלל צבע עור ומחרתיים זה בגלל מין. אם זה לא יפריע לנו כחברה, אני חושבת שאנחנו בבעיה והבעיה.

אלימות לנשים זה דבר אחר לגמרי
טיבעית הגוף של בן ואישה בנוי בצורה שהוא אמור להתחבר
של בן ובן או בת ובת לא
אלימות לנשים זה לא קשור זה דבר נורא אבל ממש לא קשור

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:48 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
חרמשים: 36248
מגדר:
משתמש מספר: 74451

אז קודם כל, תודה שהתנצלתם. באמת.
@שלם
אוקיי. אבל למה צריך לטפל בזה? תיתן לי סיבה ולא סתם אמירה

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:49 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 416
משתמש מספר: 75476

אני לא מבין.
אנשים שחושבים שהם קופים יוצאים לרחוב להפגין בכד שיוויון זכויות? אנשים שרוצים לשכב עם פרה יוצאים להפגין בעד שיוויון זכויות?
אני לא מזלזל באף אחד חס וחלילה, אבל אם אנשים כאלה הם לא לגיטימים ולא מקובלים בחברה, ואין להם שיוויון זכויות מלא כמו כל אדם רגיל, איזה זכות יש ללהט"בים להפגין כשלהם יש יותר זכויות משיש לילד בן 10?
אני מכבד את הבחירה של אנשים להט"בים. אני מכבד כל אדם באשר הוא חוץ מאדם שלא מכבד חיי אדם. אני פשוט לא מסכים שזאת הדרך. אני חושב שהיא דרך לא נכונה ולא בסדר. ובעיקר לא פעולה טבעית. זו נטיה טבעית. אבל היא טבעית כמו אנשים שבטבע שלהם הם חושבים שהם תרנגולת. וכמו שמטפלים באנשים כאלה, ככה גם להטביע צריכים טיפול. לטובתם, לא לרעתם. לא מתוך שנאה אלא מתוך אהבה וכבוד.

--------------------
קהילת הענווה

ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית

הומופוב זו לא מילה גסה!

🇮🇱👨‍👩‍👧‍👦🇮🇱

🙍‍♀️+🙎‍♂️= משפחה

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:49 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש

אתם לא חייבים לטפל בזה אנחנו ממליצים לכם בשביל לחיות חיים עם אישה וילדים שלכם ולא של משהו אחר להקים משפחה בית ליצור חיים לעולם אבל מי שלא רוצה לא מכיריכים אף אחד

--------------------

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:51 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש

אני לא מבין.
אנשים שחושבים שהם קופים יוצאים לרחוב להפגין בכד שיוויון זכויות? אנשים שרוצים לשכב עם פרה יוצאים להפגין בעד שיוויון זכויות?
אני לא מזלזל באף אחד חס וחלילה, אבל אם אנשים כאלה הם לא לגיטימים ולא מקובלים בחברה, ואין להם שיוויון זכויות מלא כמו כל אדם רגיל, איזה זכות יש ללהט"בים להפגין כשלהם יש יותר זכויות משיש לילד בן 10?
אני מכבד את הבחירה של אנשים להט"בים. אני מכבד כל אדם באשר הוא חוץ מאדם שלא מכבד חיי אדם. אני פשוט לא מסכים שזאת הדרך. אני חושב שהיא דרך לא נכונה ולא בסדר. ובעיקר לא פעולה טבעית. זו נטיה טבעית. אבל היא טבעית כמו אנשים שבטבע שלהם הם חושבים שהם תרנגולת. וכמו שמטפלים באנשים כאלה, ככה גם להטביע צריכים טיפול. לטובתם, לא לרעתם. לא מתוך שנאה אלא מתוך אהבה וכבוד.

--------------------
קהילת הענווה

הומופוב זו לא מילה גסה!

🇮🇱👨‍👩‍👧‍👦🇮🇱

🙍‍♀️+🙎‍♂️= משפחה

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:51 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
מגדר:

צונזרוש

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:52 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש

QUOTE (שלם @ Jun 25 2021, 15:00 PM)
QUOTE (זאבה בודדה @ Jun 25 2021, 14:45 PM)
הפורום הזה נועד כדי לדון על דברים ובין היתר גם לשמוע דעות שלא תואמות לשלנו, זה בסדר וזה מעולה להביע דעה. אבל חשוב לעשות את זה כשזוכרים שיש אדם שקורא את התגובות שלנו מאחורי המסך, ולכן צריך לעשות את זה בצורה יפה ומכבדת, גם אם לא מסכימים איתו.

אני לא מסכימה עם האמרה ש"אתם צריכים לטפל בזה"- זאת בעיה חברתית, שלנו כחברה. אולי כרגע זה לא מפריע לך, אבל בעוד כמה שנים אם אתה תצא מהארון, חברים, אחים, משפחה זה יהפוך לבעיה שלך. גם אלימות נגד נשים היא בעיה של נשים, אז המין הגברי לא יעמוד מנגד ויתן לה לקרות?
זאת הבעיה של כולנו כשיש חוסר שיוויון. היום זה בגלל נטייה מינית, מחר זה בגלל צבע עור ומחרתיים זה בגלל מין. אם זה לא יפריע לנו כחברה, אני חושבת שאנחנו בבעיה והבעיה.

אלימות לנשים זה דבר אחר לגמרי
טיבעית הגוף של בן ואישה בנוי בצורה שהוא אמור להתחבר
של בן ובן או בת ובת לא
אלימות לנשים זה לא קשור זה דבר נורא אבל ממש לא קשור

הסברתי כאן שזה בגלל שהטבעית האדם בנוי בצורה מסוימת

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:54 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
מגדר:

אתם חוזרים ואומרים שנטיה למגדר שלך היא לא נורמלית אבל לא מסבירים למה בכלל. אני אשמח שתגידו לי למה אתם חושבים את זה כי הדיון פשוט לא מתקדם ככה

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
  פורסם ב: Jun 25 2021, 14:55 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש

פונדקאות שוב מוכיכה שחייבים אבא ואמא ליצור משפחה למה להוליד ילד מפונדקאות לתוך עולם כזה תסכימי איתי שזה מאוד קשה כל הוא לא ידע אני הומו או שאני לא מה אני למה אני

--------------------

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:55 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש

גם אם אתם לא מאמינים בדרך התורה, העולם בנוי בצורה שבה רק גבר ואישה יכולים להביא לעולם ילד ורק ביחד. כל דרך אחרת היא לא טבעית סימן שהיא לא בסדר.

--------------------
קהילת הענווה

הומופוב זו לא מילה גסה!

🇮🇱👨‍👩‍👧‍👦🇮🇱

🙍‍♀️+🙎‍♂️= משפחה

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:57 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (אלקנה כהן @ Jun 25 2021, 15:10 PM)
פונדקאות שוב מוכיכה שחייבים אבא ואמא ליצור משפחה למה להוליד ילד מפונדקאות לתוך עולם כזה תסכימי איתי שזה מאוד קשה כל הוא לא ידע אני הומו או שאני לא מה אני למה אני

אני אתקן אותך
פונדקאות מוכיחה שחייבים אבא ואמא בשביל ליצור ילד.ה - לא משפחה.
אם יש משפחה של אבא, אבא, וילדה מאומצת - מה הופך אותם ללא משפחה?
לגבי "למה להוליד ילד מפונדקאות לתוך עולם כזה תסכימי איתי שזה מאוד קשה כל הוא לא ידע אני הומו או שאני לא מה אני למה אני"
לא ממש הבנתי למה התכוונת פה

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:57 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש

אני הסברתי למה זה לא נורמלי כי איך איך תביא ילדים לא יהיו לך ילדים משלך משהו שאתה יצרת פונדקאות זה רק אומר שאתה לוקח ממשהי או משהו אחר זה לא הילד שלך כך מי שאתה אוהב עם זה היה טיבעי נורמלי למה אי אפשר להוליד בן ובן או בת ובת כי זה לא טיבעי אולי הנטייה טיבעית אבל יש אפשרות לטפל בזה
ושוב אני מצטער עם אני פוגע אני לא מתכוון לפגוע

--------------------

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:58 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש

QUOTE (hazel grace lancaster @ Jun 25 2021, 15:09 PM)
אתם חוזרים ואומרים שנטיה למגדר שלך היא לא נורמלית אבל לא מסבירים למה בכלל. אני אשמח שתגידו לי למה אתם חושבים את זה כי הדיון פשוט לא מתקדם ככה

הסברתי לך שטבעית נבראנו בדרך שבשביל להתרבות ולהמשיך להתקיים צריך בן ואישה כי רק ככה המערכת של גוף האדם פועלת
לא בן ובן או בת ובת

---------
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:58 PM
צטט הודעה

אני שר הקסמים בעולם משלי

פרטי משתמש
קבוצה: אסירי אזקבאן
חרמשים: 1706
משתמש מספר: 74105

הרבה זמן חיכיתי שיפתח דיון כזה, ואני אגיד את דעתי על כל חלקיה, כי כמו שאמרתי, חיכיתי לזה הרבה זמן.

האם אני חושב שחודש הגאווה נחוץ? חד משמעית לא. ומהסיבה הפשוטה ש- אני לא תומך בגאווה על רוב גווניה.
ויש לכך סיבה פשוטה שכל אדם דתי או תומך דת אמור להבין, כתוב בפסוק: "וְאֶת-זָכָר - לֹא תִשְׁכַּב, מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה, תּוֹעֵבָה הִוא" בפירוש פשוט זה אומר שאסור באיסור חמור לשכב זכר עם זכר, זוהי בין העברות החמורות בתורה וישנה סברא שהיא בגדר של מצווה של 'ייהרג ואל יעבור' היינו שגם אם מאיימים עליך במוות אסור באיסור חמור לעבור עבירה זו על מנת להציל את עצמך, ועליך למות ולמסור הנפש.
בנוסף, העונש על כך הינו 'כרת', היינו שהנפש שעוברת על עבירה זו הינה נכרתת מעם ישראל ואינה נחשבת יהודייה, יותר גרוע ממוות! על כן בתור אדם דתי אני לא תומך בכך, לעולם לא, לא משנה כמה תשכנעו אותי.
ישנם כמה סוגים של להט"ב.
גב ר+ גבר- אסור לפי דיני תורה ואין לי שום אפשרות למצוא היתר כלשהו לכך.
אישה + אישה- טכנית מותר ואין לי בעיה עם הסוג המסוים הזה של הלהט"ב.
אז אחרי שהבהרתי את עמדתי בנושא להט"ב, אעבור למצעד עצמו:
המצעד (לדעתי האישית) מועיל ומזיק בצורה שווה, והנה הסבר למשפט המוזר הזסה.
ללהטבי"ם עצמם זה עוזר לדעתי שיפרקו כמה שירצו, פעם בשנה הם יכולים להתגאות בהיותם להטבי"ם ולהסתובב בלי פחד בחוצות העיר, זה נותן להם כוח להתמודד, שיהיה להם לבריאות.
לקידום הזכויות המצעד רק הורס (שוב, לדעתי האישית) מאחר שכשהעולם רואה שהלהטבי"ם עושים מצעד גדול ועושים רעש, עולה בדעתו של האיש הפשוט- "למה הם צועדים, כי הם פחות טובים, והם רוצים להראות שגם אם הם פחות טובים הם עדיין ראויים לזכויות".
לדעתי, הלהטבי"ם היו צריכים לנסות לחיות בתוך החברה ולהראות פיזית (!) שהם לא שונים ואפשר לחיות יחד בשוויון זכויות בלי התנגשויות, בכך שהלהטבי"ם מבליטים את השוני שלהם הם רק גורמים לרע, אז זוהי דעתי ואני אבוא מידי פעם לבקר ולראות מה עונים לי :)

--------------------

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (10) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025