![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:44 PM
|
||
![]() מוגל |
נטיה למין שלך זה לא משהו נורמלי אבל זה לא אומר שום דבר עם הבן אדם ואני לא חושב שיש לו בעיה שהוא דםוק או משהו כזה ואני לא מתכוון להעליב אבל עם משהו מרגיש נטיה למין שלו יכול לטפל בזה ואנשים ירצו לעזור לו אנשין שהם נגד להטב לא שונאים אותם להפך הם רוצים לעזור להם כמו אבא שלי שמלמד בתיכון והיו לו כמה תלמידים להטב והוא עזר להם דיבר איתם שמע אותם לא שנא אותם לא זרק אותם או השפיל אותם הוא רצה רק בטובתם והיום הם נשואים לבנות הם עברו תהליך קשה מאוד ואני לא מזלזל בלהטב אני יודע שזה התמודדות מאוד קשה אי אפשר להגיד שאנחנו שונאים אותם ואנחנו חושבים שצריך להרוג אותם והם לא בסדר אנחנו חושבים שהם בסדר בהכל פשוט יש להם התמודדות קשה ואנחנו מוכנים לעזור להם ומי שלא רוצה אין מה לעשות אני לא מכריח אותו כלום
-------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:45 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אלימות לנשים זה דבר אחר לגמרי טיבעית הגוף של בן ואישה בנוי בצורה שהוא אמור להתחבר של בן ובן או בת ובת לא אלימות לנשים זה לא קשור זה דבר נורא אבל ממש לא קשור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:48 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז קודם כל, תודה שהתנצלתם. באמת.
@שלם אוקיי. אבל למה צריך לטפל בזה? תיתן לי סיבה ולא סתם אמירה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:49 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני לא מבין.
אנשים שחושבים שהם קופים יוצאים לרחוב להפגין בכד שיוויון זכויות? אנשים שרוצים לשכב עם פרה יוצאים להפגין בעד שיוויון זכויות? אני לא מזלזל באף אחד חס וחלילה, אבל אם אנשים כאלה הם לא לגיטימים ולא מקובלים בחברה, ואין להם שיוויון זכויות מלא כמו כל אדם רגיל, איזה זכות יש ללהט"בים להפגין כשלהם יש יותר זכויות משיש לילד בן 10? אני מכבד את הבחירה של אנשים להט"בים. אני מכבד כל אדם באשר הוא חוץ מאדם שלא מכבד חיי אדם. אני פשוט לא מסכים שזאת הדרך. אני חושב שהיא דרך לא נכונה ולא בסדר. ובעיקר לא פעולה טבעית. זו נטיה טבעית. אבל היא טבעית כמו אנשים שבטבע שלהם הם חושבים שהם תרנגולת. וכמו שמטפלים באנשים כאלה, ככה גם להטביע צריכים טיפול. לטובתם, לא לרעתם. לא מתוך שנאה אלא מתוך אהבה וכבוד. -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:49 PM
|
||
![]() מוגל |
אתם לא חייבים לטפל בזה אנחנו ממליצים לכם בשביל לחיות חיים עם אישה וילדים שלכם ולא של משהו אחר להקים משפחה בית ליצור חיים לעולם אבל מי שלא רוצה לא מכיריכים אף אחד
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:51 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני לא מבין.
אנשים שחושבים שהם קופים יוצאים לרחוב להפגין בכד שיוויון זכויות? אנשים שרוצים לשכב עם פרה יוצאים להפגין בעד שיוויון זכויות? אני לא מזלזל באף אחד חס וחלילה, אבל אם אנשים כאלה הם לא לגיטימים ולא מקובלים בחברה, ואין להם שיוויון זכויות מלא כמו כל אדם רגיל, איזה זכות יש ללהט"בים להפגין כשלהם יש יותר זכויות משיש לילד בן 10? אני מכבד את הבחירה של אנשים להט"בים. אני מכבד כל אדם באשר הוא חוץ מאדם שלא מכבד חיי אדם. אני פשוט לא מסכים שזאת הדרך. אני חושב שהיא דרך לא נכונה ולא בסדר. ובעיקר לא פעולה טבעית. זו נטיה טבעית. אבל היא טבעית כמו אנשים שבטבע שלהם הם חושבים שהם תרנגולת. וכמו שמטפלים באנשים כאלה, ככה גם להטביע צריכים טיפול. לטובתם, לא לרעתם. לא מתוך שנאה אלא מתוך אהבה וכבוד. -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:51 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזרוש
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:52 PM
|
||||||
הסברתי כאן שזה בגלל שהטבעית האדם בנוי בצורה מסוימת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:54 PM
|
||
אתם חוזרים ואומרים שנטיה למגדר שלך היא לא נורמלית אבל לא מסבירים למה בכלל. אני אשמח שתגידו לי למה אתם חושבים את זה כי הדיון פשוט לא מתקדם ככה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
פונדקאות שוב מוכיכה שחייבים אבא ואמא ליצור משפחה למה להוליד ילד מפונדקאות לתוך עולם כזה תסכימי איתי שזה מאוד קשה כל הוא לא ידע אני הומו או שאני לא מה אני למה אני
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:55 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
גם אם אתם לא מאמינים בדרך התורה, העולם בנוי בצורה שבה רק גבר ואישה יכולים להביא לעולם ילד ורק ביחד. כל דרך אחרת היא לא טבעית סימן שהיא לא בסדר.
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:57 PM
|
||||
אני אתקן אותך פונדקאות מוכיחה שחייבים אבא ואמא בשביל ליצור ילד.ה - לא משפחה. אם יש משפחה של אבא, אבא, וילדה מאומצת - מה הופך אותם ללא משפחה? לגבי "למה להוליד ילד מפונדקאות לתוך עולם כזה תסכימי איתי שזה מאוד קשה כל הוא לא ידע אני הומו או שאני לא מה אני למה אני" לא ממש הבנתי למה התכוונת פה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:57 PM
|
||
![]() מוגל |
אני הסברתי למה זה לא נורמלי כי איך איך תביא ילדים לא יהיו לך ילדים משלך משהו שאתה יצרת פונדקאות זה רק אומר שאתה לוקח ממשהי או משהו אחר זה לא הילד שלך כך מי שאתה אוהב עם זה היה טיבעי נורמלי למה אי אפשר להוליד בן ובן או בת ובת כי זה לא טיבעי אולי הנטייה טיבעית אבל יש אפשרות לטפל בזה
ושוב אני מצטער עם אני פוגע אני לא מתכוון לפגוע -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:58 PM
|
||||
הסברתי לך שטבעית נבראנו בדרך שבשביל להתרבות ולהמשיך להתקיים צריך בן ואישה כי רק ככה המערכת של גוף האדם פועלת לא בן ובן או בת ובת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:58 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרבה זמן חיכיתי שיפתח דיון כזה, ואני אגיד את דעתי על כל חלקיה, כי כמו שאמרתי, חיכיתי לזה הרבה זמן.
האם אני חושב שחודש הגאווה נחוץ? חד משמעית לא. ומהסיבה הפשוטה ש- אני לא תומך בגאווה על רוב גווניה. ויש לכך סיבה פשוטה שכל אדם דתי או תומך דת אמור להבין, כתוב בפסוק: "וְאֶת-זָכָר - לֹא תִשְׁכַּב, מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה, תּוֹעֵבָה הִוא" בפירוש פשוט זה אומר שאסור באיסור חמור לשכב זכר עם זכר, זוהי בין העברות החמורות בתורה וישנה סברא שהיא בגדר של מצווה של 'ייהרג ואל יעבור' היינו שגם אם מאיימים עליך במוות אסור באיסור חמור לעבור עבירה זו על מנת להציל את עצמך, ועליך למות ולמסור הנפש. בנוסף, העונש על כך הינו 'כרת', היינו שהנפש שעוברת על עבירה זו הינה נכרתת מעם ישראל ואינה נחשבת יהודייה, יותר גרוע ממוות! על כן בתור אדם דתי אני לא תומך בכך, לעולם לא, לא משנה כמה תשכנעו אותי. ישנם כמה סוגים של להט"ב. גב ר+ גבר- אסור לפי דיני תורה ואין לי שום אפשרות למצוא היתר כלשהו לכך. אישה + אישה- טכנית מותר ואין לי בעיה עם הסוג המסוים הזה של הלהט"ב. אז אחרי שהבהרתי את עמדתי בנושא להט"ב, אעבור למצעד עצמו: המצעד (לדעתי האישית) מועיל ומזיק בצורה שווה, והנה הסבר למשפט המוזר הזסה. ללהטבי"ם עצמם זה עוזר לדעתי שיפרקו כמה שירצו, פעם בשנה הם יכולים להתגאות בהיותם להטבי"ם ולהסתובב בלי פחד בחוצות העיר, זה נותן להם כוח להתמודד, שיהיה להם לבריאות. לקידום הזכויות המצעד רק הורס (שוב, לדעתי האישית) מאחר שכשהעולם רואה שהלהטבי"ם עושים מצעד גדול ועושים רעש, עולה בדעתו של האיש הפשוט- "למה הם צועדים, כי הם פחות טובים, והם רוצים להראות שגם אם הם פחות טובים הם עדיין ראויים לזכויות". לדעתי, הלהטבי"ם היו צריכים לנסות לחיות בתוך החברה ולהראות פיזית (!) שהם לא שונים ואפשר לחיות יחד בשוויון זכויות בלי התנגשויות, בכך שהלהטבי"ם מבליטים את השוני שלהם הם רק גורמים לרע, אז זוהי דעתי ואני אבוא מידי פעם לבקר ולראות מה עונים לי :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |