![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:59 PM
|
||
![]() מוגל |
עם ילד נולד לתוך עולם כזה סיוכוי גבוהה שהוא יהיה להטב בגיל ההתבגרות הוא לא יבין מה הוא מי אני אני הומו או שאני לא נטייה הומוסקסואלית לא נולדים איתה היא מתפתחת
-------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לקבל ציטוט אחד מתוך מאמר מדעי שנאמר שזה לא פעולה טבעית, בכל תחום, פסיכולוגי, רפואי, ביולוגי, אין לי ספק שלא תמצא אפילו אחד. המוח של חברי הקהילה הגאה שונה משלי? או משלך? כי לאנשים בעלי בעיות נפשיות יש לרוב בעיה נוירולוגית, אז ההשוואה הזאת כל כך לא נכונה ועל גבול המבזה. אומנם אני לא מסכימה עם דעתך, אבל זכותך להאמין במה שטוב לך. אבל זאת דעה, ודעה בלבד. זה שאתה חושב ככה, או אפילו רוב האנשים בעולם, זה לא הופך את זה לעובדה.
מתחבר? בגלל שגבר ואישה יכולים להוליד ילדים ביחד? אולי גם אישה או גבר שלא רוצים ילדים זה לא טבעי? אני מזכירה לך שלא מעט ילדים ננטשים או עוברים התעללות על ידי ההורים שלהם, עדיף לילד בית חם ואוהב מאשר בית "נורמלי" אבל מתעלל -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מערכת יחסים בין גברים או בין נשים היא לא בסדר כי הם לא יכולים להביא ילדים בעולם
אז מערכת יחסים בין אישה לא פורייה לגבר או הפוך היא גם לא בסדר? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:00 PM
|
||||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו שמני אמר זה אסור מהתורה זכר עם זכר -------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:01 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מערכות יחסים הן לא רק בשביל להביא ילדים לעולם!!! יש בהן ככ הרבה מעבר לזה. חוץ מזה, אתם מוזמנים לראות מה שכתבתי קודם על אימוץ.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:02 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יש עוד מצווה "פרו ורבו"
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:03 PM
|
||
![]() מוגל |
מערכת יחסים בין אישה לא פורייה לגבר לא קוראת מכיוון שהגבר או האישה רוצים ילדים עם האישה מגלה לפני שהיא לא פורייה היא לא תתחתן ועם היא מגלה את זה אחרי התחתונה יש קטע כזה מפעם שהם מתגרשים כי יש מצווה גדולה להוליד ילדים אבל ילדים שלך
-------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני מסכים מני, אבל אנחנו עוד לא חיים העולם הלכה. אנחנו רק בתחילת הגאולה וימות המשיח של עולם מושלם עוד לא פה. בשביל להגיד את הדעה שלנו ואת דרך התורה בלי שישנאו את התורה, צריך להסביר להן בדרך שיבינו. לכן בגלל שהתורה אמרה זה לא טיעון טוב לאדם שלא מאמין בדרך התורה.
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ולכן זוגות חד מיניים יכולים להשתמש בפונדקאות, שהיא גם דרך להביא ילדים לעולם. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:04 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ומוכיחה שזה לא טיבעי
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:04 PM
|
||
![]() מוגל |
עם אתה מאמץ ילד לתוך עולם כזה זה כמו שאמרתי על הפונדקאות
נטיה הומוסקסואלית היא מתפתחת והילד הזה כנראה יהיה ככה תחשבי כמה נורא יהיה עם רוב העולם יהיה להטב בקושי יגדלו ילדים לא יולידו זה נורא -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:05 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון בהחלט יש מצווה כזא אם אישה שוכבת אם אישה או גבר עם גבר זה ביטול מצוות עשה בלי קשר לשאר הדברים
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:05 PM
|
||
![]() מוגל |
אני אישית תומכת בלהט"ב כול עוד מדובר על האהבה אמיתית אבל יש אנשים שכול משהם רוצים זה ליצור שערויות וללכלך כמה שיותר ומנצלים את חודש הגאווה לדבריםמיותרים וחסרי פואנטה ואונס כי:"זאת הנטיה שלי ותנו לי להיות שלם עם עצמי"- ואתזה אני ממאש לא אוהבת למה להט"ב חייב להיות מיני? למה חייבים להפוך כול דבר להט"בי למיני? שתדעו שיש באהבה כזו הרבה יופי אבל לא חייבים להפוך גם את זה להזדמנות לזיונים ולכלוכים זה סתם הורס משו שבאמת יכל להיות בעל פוטנציאל.
-------------------- מה שקיים זה משמאמינים בו
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:06 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
וזו לא דרך טבעית. זה מדע. רק בגלל טכנולוגיה זה התאפשר
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:06 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו, הדיון הזה עבר את גבול הטעם הטוב
אין לי בעיה לדון על הקהילה הגאה אבל אתםן פשוט פוגעים בי ובעוד כמה בזה שאתםן אומריםות שזה לא טבעי אם אתםן לא תומכיםות במצעדים, אשמח אם תסבירו למה. אבל בבקשה לא לכתוב דברים להטבופובים ופוגעניים -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |