![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:06 PM
|
||
![]() מוגל |
וכמו שאמרת בהתחלה שילדים משתמשים במילה הומו בתור קללה אני מסכים שזה נורא זה כמו לקלל יהוטיסט זה התמודדות לא קלה נורא שזה קללה
-------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:07 PM
|
||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ולמה זה משנה לך אם הוא יצא מהארון בגיל ההתבגרות? להביא ציטוטים מהתורה לאתר שרוב די גדול לא מאמין זה קצת דבילי, סליחה, אבל זה לא יעיל. פונדקאות ואימוץ, הילד נחשב שלך לכל דבר ועניין.
לכל אדם יש את הזכות להפגין, זה לא משנה אם הוא חלק מקהילת הלטהב או ילד בן עשר.
אני מקווה שאני טועה, אבל אתה משווה פה אדם שנמשך לבני המין שלו לאדם שמאבד קשר עם המציאות וחושב ומאמין שהוא תרנגול? ושניה רגע, מזה לטובתם? ואם הכי טוב בשבילו זה להתחתן עם גבר? מי אתה שתחליט מה טוב בשביל כל אחד?
תסביר לי מה הקשר בבקשה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:07 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא קללה, זה עובדה
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:08 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ואגב, לכל אלה שטוענים שלדוגמא ילד שנולד למשפחה חד מינית יכול לחשוב שגם הוא גיי - מה אם אני אומר לכם שאני, שנולדתי למשפחה שבה יש אבא ואמא, עלולה לחשוב שגם אני הטרו? זה לא נשמע הגיוני, נכון?
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:08 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
מממ, אני גם חושב שזה עבר את גבול הטעם הטוב, אבל לצד השני, אין חופש הביטוי? למה אנשים לא יכולים לכתוב דברים הומופובים אם זו דעתם? אמנם דעתי קצת שונה, אבל בכל זאת!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:09 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
את/ה מתלוננ/ת על פגיעה אבל מי מכנה אותנו ואת הדעה שלנו בכינוי גנאי? נחש/י. את/ה!
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מוגל |
אוקי אני ממש לא מתכוון לפגוע אני גם אמרתי את זה כמה פעמים אני נגד מצעדים כי זה מטשטש את את יסוד המשםחה ומצעדי "גאווה" בה להראות גאווה בדבר הזה שזה גאווה לחיות ככה זה משפיע על בני נוער והם חושבים רגע אולי גם אני ככה וכמו שאמרתי אני לא רוצה לפגוע אני מכבד כל אחד אני מתנצל עם אני פוגע באמת תקראי את התגובות האחרות שלי ותיראי את דעתי ושוב סליחה עם אני פוגע
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצטרפת לדבריהם של רומי:) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:10 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בטוח שאף אחד לא רצה להעליב
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:11 PM
|
||||
אל מי את מתכוון? אלי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל אפשר, חופש הביטוי קיים אבל אני אתן לך קונטרה- למה אנשים לא יכולים להגיד דברים אנטישמים? הרי זאת דעתם לא? מה ההבדל בין דעה לבין הסתה? מעבר לזה, כאשר כותבים דעה, זאת דעה, לא עובדה. מה שאנשים כותבים פה זאת הדעה והאמונה שלהם, וזכותם, אבל הם לא יכולים להחליט שמדובר בעובדות. זאת עובדה כי אתה מאמין בזה? לא, זאת דעתך האישית. וגם אפשר להגיד כל דבר, ולדבר על כל דבר, זה צריך להיות בצורה מכבדת ולא פוגענית כמו שזה נעשה פה. -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מוגל |
לפני שממשיכים את הדיון אני רוצה להבהיר שאני לא שונא אף אחד לא משנה מה דעותב כל אחד והדע שלו ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:12 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מצעד הגאווה לדעתי רק מזלזל בלהט"בים יותר ויותר
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:12 PM
|
||||
למה? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:13 PM
|
||||||
אנשטישמיות היא שניאה של אנשים בגלל מה שהם, אני לא שונא להטבי"ם! אני פשוט מתנגד לדרך שבה הם מביעים את כך ומביע את דעת התורה בנושא, זה כמו כל הקריקטורות נגד חרדים, זה לא שניאה של החרדים בשם עצמם אלא מתיחת ביקורת על הדרך שבא הם בוחרים ללכת, מקווה שאני לא פוגע:( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |