![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:13 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מה ברא את העולם אפשר להוכיח? אם להט"ב זה בסדר או לא אפשר להוכיח?
כמובן שלא! לכן זה ענין של אמונה. וכל מה שאני מאמין, לי הוא נכון. אולי לכם לא, אבל לי כן. -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:13 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כי כשהם מסתובבים ערומים ברוחובות כמו מטורפים זה רק גורם להם רע
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:14 PM
|
||
![]() מוגל |
אנטישמיות זה הסטה זה לא דעה זה אומר להרוג את כל היהודים וכו' אבל מה שאנחנו אומרים זה לא להרוג אותכם חס וחלילה אלה פשוט אנחנו חושבים שלא ככה צריך לחיות בשביל להביא ילדים וגם מי שחי ככה לא אמרתי לקרוא לו כך או כך אנחנו מוכנים לטפל מי שלא רוצה בחירה שלח לא אכפת לי שיחיה ככה אני גם בעד לתת לכם זכויות כלכליות
-------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:16 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
זכותם לדרוש זכויות הם אזרחים של מדינת ישראל, נקודה.
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מוגל |
מי שלהטב ורוצה לקדם את הקהילה יש דרכים לא להפגין אלה לדבר להסביר וכמה שאני מתנגד אני לא שונא אף יהודי לא משנה מה הדעות שלו ואני לא מתכוון לפגוע ואני מצטער עם אני פוגע
-------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אני אמרתי את הדעה שלי וברור לי שאני יקבל באן כי אתם המנהלים ואתם משתיקים
עכשיו בייי אתם עושים משהו לא טיבעי ולא בסדר זה הדעה שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי תבינו שזה לא מה שקורה במצעדי גאווה??? קורה שם הרבה יותר מאנשים שהולכים ערומים. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:17 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני חושב שזה דבר שמצריך טיפול. אבל לא כפיה. כל אחד יעשה מה בא לו. אנחנו מציאים פתרון. לא שנאה או הסתה. ולדעתי המצעד בעד להט"ב מסית אנשים נגדם. וזה פרובוקציות מיותרות. שכל אחד יחיה את חיי המים שלו בבית עם תריסים מוגפים ודלת נעולה. זה דבר לשמור לעצמך ולא לצעוד ברחוב איתו
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ֲ@black widow
אנחנו בסך הכל אומרים את דעתנו כמו שאתם אומרים את שלכם אני מסכימה עם הגולם מפראג, שלם, לפעמים אני שעיר ולפעמים קירח ואפרת הלר פוטר @Daisy the Great אם מערכת יחסים בין גברים או בין נשים היא לא בסדר כי הם לא יכולים להביא ילדים בעולם אז מערכת יחסים בין אישה לא פורייה לגבר או הפוך היא גם לא בסדר? זה לא אותו הדבר כי כאן אין אפשרות להביא ילדים בניגוד לאנשים שיש להם את היכולת ובוחרים להיות עם מישהו שאיתו הם לא יוכלו להביא ילדים -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אמרתי את דעתי עכשיו אלך
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:19 PM
|
||||
כנ"ל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:19 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה זה דבר שמצריך טיפול? ולמה זה דבר שצריך לעשות בבית עם תריסים מוגפים? כשאתה רואה זוג סטרייטים הולכים ברחוב או מתנשקים או וואטאבר, אתה אומר להם לעשות את זה בבית בתריסים מוגפים? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:20 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
זה לא חיי מין
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:20 PM
|
||
![]() מוגל |
זהו סוף דיון אני רק רוצה להבהיר נקודה אחרונה אנחנו לא שונאים אותכם תוציאו את זה מהראש שכולם נגדכם במקום ליצור פרובוקציה מיותר אפשר לעשות את זה בנועם לדבר להסביר אפשר להתווכח אבל בכיף בלי שנאה
תודה רבה ושבת שלום לכולם -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:21 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
זה מצריך טיפול כמו שאדם שחושב שהוא תרנגול צריך. כי זאת בעיה וזה נטיה לא טבעית. זו דעתי. תתמודדי.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |