![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:33 PM
|
||||||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א' אין קשר ב', אני אדבר איך שבא לי, ו-וואללה, חשוב לי לדבר גם אל בנים וגם אל בנות (וגם אל קווירס) ובבקשה לפנות אליי בלשון רבים (אתם/הם) אני הבעתי את דעתי אתםן (חלקכםן, לא כולםן כמובן) פגעתםן ולכתוב "לא טבעי" או "משהו שצריך לטפל בו" זה דברים פוגעים. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:34 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני באמת חושב שלכל אחד צריכה להיות את האפשרות לכתוב מה שבא לו בלי לחשוב על זה שהוא לא יכול להגיד בדיוק את הדעה שלו כי מישהו י'עלול להיפגע
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:35 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מישהו היה כותב פה
"לדעתי אנשים שמאמינים באלוהים הם חולי נפש" האם אתם הייתם מקבלים את זה ואומרים שיש לו זכות להביע את דעתו? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:36 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לומר שמשהו זה מחלת נפש זה לא הבעת דעה. זה כמו שאני אחליט פתאום שדלקת ריאות היא סוג של סרטן. אתה לא פסיכיאטר, נכון? אתה מוזמן ללמוד פסיכיאטריה, להגיש את המחקר שלך למי שאחראי על זה ולחכות לאישור. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
Black Widow
את לא מדברת עברית אם את מדברת ככה את מוזמנת לדבר אנגלית כי כרגע את לא מדברת לפי הכללים של אף שפה אמיתית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() סקיב ![]() |
תנו לי להבין משהו, לכם מותר לקרוא לנו הומופובים וחנו אסור לקרוא לכם לא טבעים?
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:37 PM
|
||
![]() מוגל |
לכל אחד יש התמודדות לכל אחד קשה זה ההתמודדות שלך למשל יש בן אדם שרוצה להתאבד ואני לא משווה אותו אליך בכלל יש הרבה התמודדויות בחיים ויש אנשים שמוכנים לעזור עם את לא רוצה את לא חייבת אבל אל תגידי שאנחנו מנסים לפגוע ואנחנו שונאים אותך זה ממש לא נכון אני לא שונא ף אף אחד ואני יודע שהתתמדדות שלך מאוד קשה וזכותך לחיות ככה ואנחנו רק מציעים עזרה
-------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מישהו היה כותב את זה, הייתי אומרת שזה הדעה שלו, שאני לא מסכימה עם הדעה שלו ובעיה שלו שזה הדעה שלו כי מבחינתי זה לא נכון
-------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה אם אני עומד לפגוע בך עכשיו, אבל אדם שמתבטא בצורה שהתבטאת הוא יותר בעייתי מהומו (למרות שלדעתי אין ממש בעיה בהומו כל עוד הוא לא נוגד ת ההלכה) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:38 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אם מישהו היה אומר שכל הדתיים חולי נפש הייתי מכבד את דעתו. חד משמעית. ואמרי לי את זה בפנים
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזררררר
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מוגל |
לדעתי אנשים שמאמינים באלוהים הם חולי נפש"
האם אתם הייתם מקבלים את זה ואומרים שיש לו זכות להביע את דעתו? תאמת שכן וחביתי כמה כאלה ואני לא שונא אותם זכותם להגיד עלי מה שהם רוצים -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:40 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אם את מרגישה שאת לא צריכה ולא רוצה עזרה זו בחירה שלך. רני מכיר הומואים שהיו מאוד שמחים לעזרה כשהם היו צעירים, אבל הם לא קיבלו אותה
זו בחירה שלך. אנחנו מציעים אותה ואת לא חייבת לרבל -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:40 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אתה בא עם דעה שאומרת להיות הומו זה לא טוב וצריך טיפול אבל אם הומו ואני אומר לך שלי אין עם זה בעיה, אז אתה לא יכול להגיד לי אתה לא טבעי ולך לטיפול כי זה מה שיעשה לך טוב. יש אנשים שזאת לא התמודדות בשבילם, ולכן הם לא צריכים טיפול או עזרה, ולכן גם אין טעם להציע להם עזרה, לא צריך אותה מלכתחילה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 15:41 PM
|
||||||||||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שלפי האקדמיה ללשון צריך לפנות לפי הרוב, אם יש רוב של נשים פונים בלשון נקבה.
מחלת נפש זאת מחלה נירולוגית, כפי שהגבתי קודם, בפעם האחרונה שבדקתי אין הבדל בין סריקת מוח שלי, של לסבית או של כל אחד ואחת מהקהילה הלהטבית. להגיד שלדעתך זאת מחלת נפש זאת לא דעה, וזה שתכתוב שזה לא בכוונה לפגוע לא אומר שאתה לא פוגע. גם רוצח לא תמיד בא במטרה לרצוח, זה אומר שהוא לא רצח? תעשה הבדל בין מונחים מדעיים וקליניים לבין הדעות האישיות שלך, ומה שעשית זה לפגוע, לא לכתוב את דעתך בצורה מכובדת. השתקת דעה זה לאסור לומר את הדעה שלך, יש פה לא מעט משתמשים שלא מסכימים עם חודש הגאווה, אני אחת מהם ועדיין אף אחד לא השתיק אותי כי אמרתי את זה בצורה יפה ומכובדת ובלי לפגוע באף אחד ואחת. -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |